Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

çok iyi canım o zaman verirsin dışarı çıkınca da kaçırmassan iyi verirsin kuzum
yok kaçırmam cnm orada dışarıda yemek seçeneği klasik işte pideydi köfteydi falan pek tercih etmiyorum ayda 1 falan yiyorum dondurma konusunda şüphelerm var ama onuda haftada 1 yaparım tamamdır :)

Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom: 54.2
Bu haftaki kilom: 54
Aradaki fark: 200 gr
Yüzde: 0.369

İnternetim bitmişti yeni yüklendi o yüzden gelemedim kızlar bu hafta 4 5 gün yemeğe davetliydik full yedim tatlısına kadar kilo alırım derken vermişim bu da iyi :))

Evet canlarim öncelikle kusura bakmayın liste yapmakta geciktim ramazan dolayısıyla aksadi biraz :)

Eveeeeeeet gelelim 1. Ye

1. izole > 1.250gr sevgili diyettasim masaallah guzel bir azimle vermiş devamını dilerim insaallah :)

2. okuyucuu 1.100 gr kendimi de tebrik edin

3. filiztoprak 500 gr Tebrik ediyorum canım benim

4. Seylanin Gunlugu ve Z zeze_35 200 gr Tebrikler canimlar

5. mesmeser Tebrikler canım benim

Kilo alan arkadaşım;
@Nslhn001 +100 gr yaziyorum ama kilo sayılmaz canım bu :)

Herkesi tebrik ediyorum eksik veya yanlış yaptıysam söyleyin hepinizi öpüyorum nice kilo vermelere inşaallah :)

tebrikler herkeseee

teşekkür ederim diyetdaşım.
tebriklerrrr harika vermişsin. birinciliği paylaşmışız, aynı vermişiz. bu hafta da diyetdaşlığımızı koruduk

eline sağlık canım haftaya yine herkes zayıflar inşallah

iyi tatiller canım

canım dikkat et kendine bayramda gezmeler kilo alma inşallah
tesekkur ederim.canm.insallah

ayyy canm bnm ya ay nsi uzuldum anlatamam basiniz sagolsun seizin de tayin ayni uere cikmis cok skur canim

tebrikler, hayırlı olsun. nasıl sevindim anlatamam

ben hamburger yedim valla. şeker çikolata yemiyorum, bunu yedim .

yarın aileyle kahvaltı yapacağız, o zamana kadar birşey yemem sanırım. acıkmam da zaten

bitki çayı, şekersiz çay/kahve ile güne devam
canım benim bayram da o kadar da olsun aileyle her zaman bir araya olmaz biraz esnet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…