- 30 Ocak 2013
- 29.581
- 44.135
- 798
yazlığa gidince denicem cnm bayram geçsin :)Kac aydır hemde
3 günlük sok dıyet yap canm bende 59 da kalmıstım. 3 gun patates haslaması yedm Hemen eksilere indim
yok kaçırmam cnm orada dışarıda yemek seçeneği klasik işte pideydi köfteydi falan pek tercih etmiyorum ayda 1 falan yiyorum dondurma konusunda şüphelerm var ama onuda haftada 1 yaparım tamamdır :)çok iyi canım o zaman verirsin dışarı çıkınca da kaçırmassan iyi verirsin kuzum
Bu 57 doğru olan.
tebrikler herkeseeeEvet canlarim öncelikle kusura bakmayın liste yapmakta geciktim ramazan dolayısıyla aksadi biraz :)
Eveeeeeeet gelelim 1. Ye
1.izole > 1.250gr sevgili diyettasim masaallah guzel bir azimle vermiş devamını dilerim insaallah :)
2.okuyucuu 1.100 gr kendimi de tebrik edin
3.filiztoprak 500 gr Tebrik ediyorum canım benim
4.Seylanin Gunlugu ve Z zeze_35 200 gr Tebrikler canimlar
5.mesmeser Tebrikler canım benim
Kilo alan arkadaşım;
@Nslhn001 +100 gr yaziyorum ama kilo sayılmaz canım bu :)
Herkesi tebrik ediyorum eksik veya yanlış yaptıysam söyleyin hepinizi öpüyorum nice kilo vermelere inşaallah :)
eline sağlık canım haftaya yine herkes zayıflar inşallahEvet canlarim öncelikle kusura bakmayın liste yapmakta geciktim ramazan dolayısıyla aksadi biraz :)
Eveeeeeeet gelelim 1. Ye
1.izole > 1.250gr sevgili diyettasim masaallah guzel bir azimle vermiş devamını dilerim insaallah :)
2.okuyucuu 1.100 gr kendimi de tebrik edin
3.filiztoprak 500 gr Tebrik ediyorum canım benim
4.Seylanin Gunlugu ve Z zeze_35 200 gr Tebrikler canimlar
5.mesmeser Tebrikler canım benim
Kilo alan arkadaşım;
@Nslhn001 +100 gr yaziyorum ama kilo sayılmaz canım bu :)
Herkesi tebrik ediyorum eksik veya yanlış yaptıysam söyleyin hepinizi öpüyorum nice kilo vermelere inşaallah :)
tesekkur ederim.canm.insallahiyi tatiller canım
canım dikkat et kendine bayramda gezmeler kilo alma inşallah
ayyy canm bnm ya ay nsi uzuldum anlatamam basiniz sagolsun seizin de tayin ayni uere cikmis cok skur canimselam kızlar dün burada bir komsumuzun oğluna yolda araba çarptı 6 yaşında cocuk vefat etti maalesef iki gündür taziyeye gidiyorum çok zor ağır bir durum aglamaktan benimde basima ağrılar girdi Allah sabır versin.
bizde tayin istemiştik yarin belli olacak dua edin kızlar bu sene bu tasimalidan kurtulalım hemde küçük kizimda okula başlayacak babası ile gider gelirler iyi olur.
tebrikler, hayırlı olsun. nasıl sevindim anlatamamselam kızlar eşimin tayini oturduğumuz yere çıktı çok şükür çocuklar için de benim için de iyi olur inşallah.
bugün orucum son gün geldi gidiyor Allah hepimizin ordularını kabul etsin herkese iyi kazasız belasız bayramlar diliyorum
iyi bayramlar
herkese iyi bayramlar canlarHayırlı bayramlar canlar :) fazla yemeyin He aman ha geri almayalimm :)
ben hamburger yedim vallaHayırlı bayramlar canlar :) fazla yemeyin He aman ha geri almayalimm :)
canım benim bayram da o kadar da olsun aileyle her zaman bir araya olmaz biraz esnetben hamburger yedim valla. şeker çikolata yemiyorum, bunu yedim .
yarın aileyle kahvaltı yapacağız, o zamana kadar birşey yemem sanırım. acıkmam da zaten
bitki çayı, şekersiz çay/kahve ile güne devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?