günaydın
ben de bu sabah işbaşı diyetdaşımokuyucuu
4 gün tatilden sonra resmen çarpıldım. herkes çarpışmış halde
yalnız ben 5 günde 3 kilo almışım. eminim çoğu ödem ve şişkinliktir. ama bu cuma alanlarda zirveye oynayacağım kesin
öğlen:
bir bardak kefir
benim de canım bişey yemek istemedi. boğazım ağrıyor. üstelik henüz acıkmadım. gene de ilerleyen saatleri düşünüp bir bardak kefir içtim.
okuyucuu hakikaten kuş kadar yemişsin canım yaa. daha çalışma saatlerimiz uzun...
hayırlı sabahlar. evet başbaşayız diyetdaşımhayırlı sabahlar diyettaşım herhalde tek çalışan biziz herkesler tatilde buraya da uğrayan yok :/izole
pişmanlık mııı, gene az yemişsin. güçsüz düşmeyedin de diyetdaşımdün akşama kadar birşey yemiyince eve gidince halsiz düştüm 2 kaşık pilav 2 kaşık taze fasulye 1 tabak salata yedimpişman oldum yaaa
iyi tatiller canım.Herkesin gecmis bayrami mubarek olsun kizlae sanirim.herkes iyi :) esimle tatildeyiz die gremiorum ama o gitcek 10 gune snra insallh girerrim
hayırlı sabahlar. evet başbaşayız diyetdaşım
pişmanlık mııı, gene az yemişsin. güçsüz düşmeyedin de diyetdaşım
ben tüm gün canım bişey istemedikten sonra eve gittim, tüm menü misafirlik. kısır, çiğköfte, yüksük çorbası, bir dilim de çikolatalı pasta yedim. ama ekmek yemedim bak
Selam kızlar
Ramazan dı misafirdi en sonda bayramdi derken pek giremedim ama artık full burdayım inşallah...
Sizler sayesinde 85 den 65 e düştüm ilk hedefimdi
Artik 60 a inmek istiyorum
Sizlerle insallah yine başaracağım
Geçen hafta olduğum yerde hem tarti yoktu hem de tel çekmiyordu o yüzden bildirim yapamadım... Artık tam gaz devam
Inşallah canım bu aralar iyi tuttun kendini sakın bırakma bu isteğini. Önemli olan istemek biliyorsun.maşallah sana canısı şuan benim de hedefe 2 kilo kaldı bakalımmm :)
hoşgeldin canım eve gelince tartildin mi peki.bende iki gündür iki öğün yiyorum bakalım benim de ilk hedef 65 2 kilo kaldı tekrar nane cayina baslayacam bugünSelam kızlar
Ramazan dı misafirdi en sonda bayramdi derken pek giremedim ama artık full burdayım inşallah...
Sizler sayesinde 85 den 65 e düştüm ilk hedefimdi
Artik 60 a inmek istiyorum
Sizlerle insallah yine başaracağım
Geçen hafta olduğum yerde hem tarti yoktu hem de tel çekmiyordu o yüzden bildirim yapamadım... Artık tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?