Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

regl şişliklerine merhaba diyomuyuz diyettaşımm :))))) sağlık olsun veririz biz Allahın izniyle :)

canısı bende kefir aldım birde havanın sıcaklığından mağlum su içecek tüketicem yemeye gerek yok şu aralar :)

hayırlı sabahlar diyettaşım herhalde tek çalışan biziz herkesler tatilde buraya da uğrayan yok :/ izole
hayırlı sabahlar. evet başbaşayız diyetdaşım
dün akşama kadar birşey yemiyince eve gidince halsiz düştüm 2 kaşık pilav 2 kaşık taze fasulye 1 tabak salata yedim pişman oldum yaaa
pişmanlık mııı, gene az yemişsin. güçsüz düşmeyedin de diyetdaşım

ben tüm gün canım bişey istemedikten sonra eve gittim, tüm menü misafirlik. kısır, çiğköfte, yüksük çorbası, bir dilim de çikolatalı pasta yedim. ama ekmek yemedim bak

Selam kızlar
Ramazan dı misafirdi en sonda bayramdi derken pek giremedim ama artık full burdayım inşallah...
Sizler sayesinde 85 den 65 e düştüm ilk hedefimdi
Artik 60 a inmek istiyorum
Sizlerle insallah yine başaracağım
Geçen hafta olduğum yerde hem tarti yoktu hem de tel çekmiyordu o yüzden bildirim yapamadım... Artık tam gaz devam

bugün karıştırdım bende almak istemiyorum yaaaa aldığım kiloları

maşallah sana canısı şuan benim de hedefe 2 kilo kaldı bakalımmm :)

hoşgeldin canım eve gelince tartildin mi peki.bende iki gündür iki öğün yiyorum bakalım benim de ilk hedef 65 2 kilo kaldı tekrar nane cayina baslayacam bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…