- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Dün geldim canım temizlikti çamaşırdi derken vakit bulamadım. Ama arti da gibiyim baya kaçtı bu ara 6 aydır ilk defa 4 günlük bir kaçamak oldu fena da oldu :)))))hoşgeldin canım eve gelince tartildin mi peki.bende iki gündür iki öğün yiyorum bakalım benim de ilk hedef 65 2 kilo kaldı tekrar nane cayina baslayacam bugün
Inşallah canım bu aralar iyi tuttun kendini sakın bırakma bu isteğini. Önemli olan istemek biliyorsun.
Merhaba zezecim aslında çok mantıklı söylediğin.Merhaba kızlar bayadır giremedim bayram falan derken o da bitti hepinizin bayramı güzel geçmiştir umarım bu arada bayramın olduğu hafta tartılınmıyordu bir sonraki hafta tartılıyordu diye hatırlıyorum yanlışsam düzeltin eskiler iyi bilir @demirlekefiliztoprak sersum
ay öyle miiii. çünkü öyle olsun lütfeeennnMerhaba kızlar bayadır giremedim bayram falan derken o da bitti hepinizin bayramı güzel geçmiştir umarım bu arada bayramın olduğu hafta tartılınmıyordu bir sonraki hafta tartılıyordu diye hatırlıyorum yanlışsam düzeltin eskiler iyi bilir @demirlekefiliztoprak sersum
Canım izolemrumuz: izole
başlangıç: 15 mart 2017 - 67 kg
spor:bu hafta yok
diyet: bu hafta yok
geçen cuma: 57,75
bu cuma: 59,75
fark: +2 kg
% + 3,463
bu bir haftanın içinde 5 günde 3 kg alıp; 2 günde 1 kg verdim
evet olumlu bakmak lazım.Canım izolemsevineyim mi uzuleyimmi valla bilemedim
Iyi yönünden bakıp en azından 1 kilo vermişsin
Aynı şeyleri yapmışız malesef bende öyle yedimevet olumlu bakmak lazım.
5 günde 3 kg yağ depolamış olamam, çoğunun şişkinlik ve ödem olduğunu düşünüyorum
inanılmaz sağlıksız beslendim. normalde yemediğim şeyler yedim. ve böylelikle buraya topiğimize geldiğimden beri ne kadar sağlıklı ve doğru beslendiğimi bir kez daha görmüş oldum.
sizi seviyorum
tebriklerrrrrrrumuz: izole
% + 3,463
rumuz: izole
% + 3,463
harikasın diyetdaşımfarkımız tartımızzz diyettaşım :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?