Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hoşgeldin canım eve gelince tartildin mi peki.bende iki gündür iki öğün yiyorum bakalım benim de ilk hedef 65 2 kilo kaldı tekrar nane cayina baslayacam bugün
Dün geldim canım temizlikti çamaşırdi derken vakit bulamadım. Ama arti da gibiyim baya kaçtı bu ara 6 aydır ilk defa 4 günlük bir kaçamak oldu fena da oldu :)))))

günaydın kızlar duzenimi iki gündür oturttum ama maalesef artı dayım bayramda hiç tatli yemedim kendi aldığım tatli da güzel değilmiş tadina bile bakmadım artık önüme bakıp durumu düzeltmek lazım

rumuz mesmeser
geçen haftaki kilo 66.9
bu haftaki kilo 67.5
fark +++600 gr
bayram sonrasına rağmen kilo veren varsa cokkkkk tebrik ediyorum hatta aynı kalanları da haftaya aldığımızı da veririz inşallah

Merhaba zezecim aslında çok mantıklı söylediğin.
çünkü ramazandi o düzenden bir anda başka düzene geçtik e bayramda eklenince hepimiz coştuk sanırım :)))
Ama biz kendi aramızda eglendigimiz için sorun olmaz bence bu hafta tartilmamiz hem neler yapmışız ne kadar artidayiz daha iyi bilip toparlariz kendimizi.

ay öyle miiii. çünkü öyle olsun lütfeeennn

mesmeser rekor artışla geliyorum bacım

Günaydın kızlar Hayırlı Cumalar

Kahvaltim
1 haşlanmış yumurta
1 domates
4 tane zeytin
4 bardak çay
2 dilim ekmek ama çok minik

Kahvaltı öncesi tartilmayi unuttum .
Kesin artidayim ilk defa korkarak cikicam tartiya :))

rumuz: izole
başlangıç: 15 mart 2017 - 67 kg
spor:bu hafta yok
diyet: bu hafta yok
geçen cuma: 57,75
bu cuma: 59,75
fark: +2 kg
% + 3,463

bu bir haftanın içinde 5 günde 3 kg alıp; 2 günde 1 kg verdim

% + 3,463

Canım izolem sevineyim mi uzuleyimmi valla bilemedim
Iyi yönünden bakıp en azından 1 kilo vermişsin

Canım izolem sevineyim mi uzuleyimmi valla bilemedim
Iyi yönünden bakıp en azından 1 kilo vermişsin
evet olumlu bakmak lazım.

5 günde 3 kg yağ depolamış olamam, çoğunun şişkinlik ve ödem olduğunu düşünüyorum

inanılmaz sağlıksız beslendim. normalde yemediğim şeyler yedim. ve böylelikle buraya topiğimize geldiğimden beri ne kadar sağlıklı ve doğru beslendiğimi bir kez daha görmüş oldum.

sizi seviyorum

Aynı şeyleri yapmışız malesef bende öyle yedim
Buraya yazmanın gerçekten çok faydası var.
Bizde seni seviyoruz

% + 3,463

tebriklerrrrrrben rekor kırarım dedim ama sen beni geçmişin.
canım odemdir o ben benimkinin öyle olduğunu düşünüyorum bu hafta toparlariz bence sabah normal zamanlardakinden az kahvalti yaptım canım istemedi havalarda ısınıyor bence çok da zorlu bir süreç değil anlatırız hep beraber

sabah aç karnına hastaneye gittim midem kötüydü baktırayım artık dedim hava bir sıcak ki sormayın çarpıldım resmen aç karnına birde kan verdim işyerine kendimi zor attım ciidden rabbim dışarda çalışanlara sabır versin halimize şükür klimalı odalarda haftaya tekrar gidicem doktora sonuçlar için.. 1 gibi öğlen yemeği yedim.
domates çorbası
2 kaşık bulgur pilavı yanına 2 kaşık taze fasulye cacık
sonra ilaç içtim ve karnım acayip kötü midem ağrıyo ve şişim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…