Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

acil şifalar diliyorum

canımm çok geçmiş olsun inşallah iyi olursun

hee heeee yine hep beraberiz.
canım o odemdir inan bak ben sabah 67.5 çıktım dün akşam kiraz sapı ve taze nane kaynatmistim öğlene kadar etkisi anca oldu sanırım akşam tartildim bol da su ictim 67.0 çıktım almamisiz canısı bozma moralini

dün yine odemin yaptığı siskinlikdi fazla cikmisim 40 dk da spor yaptim sabah tartildim 66.5 çıktım tam bir kilo fark neyse liste olması zaten.
sabah çok hafif bir kahvalti yaptım öğlene misafirim var çiğköfte yapacam slatayla yerim Aksama yemek yemem spor yaparim

kuzum . eminim sana cevap veren olmuştur .
ben hiç hatırlamıyorum bu konu ile ilgili bir şey .

merhaba arkadaşlar
ben de tatilde mamaların . tatlıların dibine vurdum . dibine vurdum derken . 2 şer baklava yedim her gün . akşam saatlerine denk geldi tatlı yemelerim. saat 10 gibi. cunda ya gidip dondurma yedik . o da 12 gibi oldu.
ama gündüz pek bi şey yemedim deniz kenarında. sürekli çocuklarla yüzdüm. daldım . oynadım. 55 kiloyum.
yani 2 kilo almışım .
ama sankı yüzüm daha zayıf. bedenim de öyle. çok fazla hareketten dolayı sanıyorum. daha inceyim ama 55 kilo olmuşum. çok garip

afiyet olsun canım . spora başlamışsın .

çok sıcak . deniz kenarındayken serinliyorduk. bol bol denize girdik. deniz sıcaklığı da neredeyse 30 derece vardı. ama yine de serinledik .
şimdi bugün işe başladım . ve odalarda durulmuyor. sırtımdan ter akıyor oturduğum yerde. bu neyin nesi ise artık .Allah sonumuzu hayır etsin

Öğlen yemeğim;

2 kaşık çorba
1 kaşık bulgur pilav yanına 1 kaşık domates soslu patlıcan
1 kaşık yoğurt

kuş kadar yedim resmennnn nefsim kalmasın diye midem fazlasını almıyor zatennn
canım benim düzeldin umarım .
neden öyle olmuşsun ki.

Selam kızlar nasılsınız
Guzel kılo vermıssınız tebrık ederım hepınızı
Bende suan 51.1 olmanın sevıncını yasıyorum
hayırlı geceler dilerim
hoş geldin nerelerdesin.
maşallah . sen almıyorsun zaten . aldığın 1 kilo. onu da hemen hallediyorsun . be your selff

Klıma yokmu çalıştıgın yerde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…