Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım bence spordan başka bişey çözemez sorunu bölgesel bişey seninki

Selam kızlar, hafta sonu Antalya'ya tatile gittik o yüzden gelemedim. Otelin yemekleri çok güzeldi bende 3 gün boyunca bol bol yedim tabii 1 kilo almışım.
Dün akşamda yeğenimin Doğum günü partisi vardı ordada baya yedim.
Şimdi 3 km yürüdüm akşama kadar 15 km tamamlamayı planlıyorum ayaklarım ağrımazsa.
Bu haftasonu da Konya'ya gideceğiz ben yine etli ekmekleri götürcem tabii. İnşallah aldığım 1 kiloyu gitmeden veririm. Yoksa her hafta 1 kilo alırsam 6 haftada 6 kilo almış olarak dönerim sonrada aylarca vermeye uğraş
Neyse çok şükür şikayetim yok memleketimin tadını çıkarıyorum olacak o kadar.

Geçen hafta parkta yürüdüm ama bugün çok sıcak evde yürüyorum. Çocukların üçüde yaz okuluna gidiyor. Hem Türkçe öğreniyorlar hem de Kuranı Kerim. 9 yaşındaki kızım 4. Cüzde. 7 yaşındaki daha geçmedi ama yakında oda geçer. Oğlum çok küçük sadece Türkçe öğrenmeye çalışıyor. Gerçi Şimdilik bir gelişme yok hayırlısı. Kendini ifade edecek kadar öğrense razıyım.

haklısın . sen ye ye . ama sporu yap şeker

öğrenir inşallah . evde sen biraz konuşsan Türkçe öğrenemez mi. onunla direk konuşunca mesela. hazır anne var Türkçe bilen . daha ne olsun. kızlar biliyor demi. öğretmişsindir sen .

moral bozmak gibi olmasın ama baba evinde zor diyet yapmak
Haklisin canm normalde oyle ama benm annem pek yemek yapamaz bide evde ben ne dersem o olur:)

canm sen iyi zayifladin almis halin bile iyi masallah darisi i sallah bizim.basimiza dun yarim kilo verdim 62 den insallah devam etsem iyi 1 kilom kaldi 62 ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…