Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlarrrr ya benim bir problemim var bana yardımcı olurmusunuz :KK43:

masabaşı çalıştığım için kilo alırken artık popo alıyor ve beni yapım da bel ince popo çıkık yani yana yayılmıyor ama dışarı çıkıyor bende aşırı rahatsız oluyorum dün evde farkettim bayağı çıkıntılı yani :KK43: spor yapamıyorum devamlı sizce başka ne yapabilirim özellikle göbek ve popo sorunum var :KK43:
canım bence spordan başka bişey çözemez sorunu bölgesel bişey seninki

Selam kızlar, hafta sonu Antalya'ya tatile gittik o yüzden gelemedim. Otelin yemekleri çok güzeldi bende 3 gün boyunca bol bol yedim tabii 1 kilo almışım. :rolleyes:
Dün akşamda yeğenimin Doğum günü partisi vardı ordada baya yedim. :skandal:
Şimdi 3 km yürüdüm akşama kadar 15 km tamamlamayı planlıyorum ayaklarım ağrımazsa.:spor:
Bu haftasonu da Konya'ya gideceğiz ben yine etli ekmekleri götürcem tabii.:KK17: İnşallah aldığım 1 kiloyu gitmeden veririm. :dua: Yoksa her hafta 1 kilo alırsam 6 haftada 6 kilo almış olarak dönerim sonrada aylarca vermeye uğraş:KK17:
Neyse çok şükür şikayetim yok memleketimin tadını çıkarıyorum olacak o kadar.:KK39:

canım 80 dk yürüyüşü dışarıda mı yapıyorsun. o ara çocuklara kim bakıyor.
maşallah arı gibisin .
ye mamalardan . korkma . zaten miden küçüldü artık . fazlasını almaz .

hayırlı olsun canım . Allah tamamına erdirsin . mutlu mesut ettin Rabbim.
Geçen hafta parkta yürüdüm ama bugün çok sıcak evde yürüyorum. Çocukların üçüde yaz okuluna gidiyor. Hem Türkçe öğreniyorlar hem de Kuranı Kerim. 9 yaşındaki kızım 4. Cüzde. 7 yaşındaki daha geçmedi ama yakında oda geçer. Oğlum çok küçük sadece Türkçe öğrenmeye çalışıyor. Gerçi Şimdilik bir gelişme yok hayırlısı. Kendini ifade edecek kadar öğrense razıyım.

Geçen hafta parkta yürüdüm ama bugün çok sıcak evde yürüyorum. Çocukların üçüde yaz okuluna gidiyor. Hem Türkçe öğreniyorlar hem de Kuranı Kerim. 9 yaşındaki kızım 4. Cüzde. 7 yaşındaki daha geçmedi ama yakında oda geçer. Oğlum çok küçük sadece Türkçe öğrenmeye çalışıyor. Gerçi Şimdilik bir gelişme yok hayırlısı. Kendini ifade edecek kadar öğrense razıyım.
Selam kızlar, hafta sonu Antalya'ya tatile gittik o yüzden gelemedim. Otelin yemekleri çok güzeldi bende 3 gün boyunca bol bol yedim tabii 1 kilo almışım. :rolleyes:
Dün akşamda yeğenimin Doğum günü partisi vardı ordada baya yedim. :skandal:
Şimdi 3 km yürüdüm akşama kadar 15 km tamamlamayı planlıyorum ayaklarım ağrımazsa.:spor:
Bu haftasonu da Konya'ya gideceğiz ben yine etli ekmekleri götürcem tabii.:KK17: İnşallah aldığım 1 kiloyu gitmeden veririm. :dua: Yoksa her hafta 1 kilo alırsam 6 haftada 6 kilo almış olarak dönerim sonrada aylarca vermeye uğraş:KK17:
Neyse çok şükür şikayetim yok memleketimin tadını çıkarıyorum olacak o kadar.:KK39:
haklısın . sen ye ye . ama sporu yap şeker

öğrenir inşallah . evde sen biraz konuşsan Türkçe öğrenemez mi. onunla direk konuşunca mesela. hazır anne var Türkçe bilen . daha ne olsun. kızlar biliyor demi. öğretmişsindir sen .

moral bozmak gibi olmasın ama baba evinde zor diyet yapmak
Haklisin canm normalde oyle ama benm annem pek yemek yapamaz bide evde ben ne dersem o olur:)
günaydın arkadaşlar.
hafta sonu cumartesi günü 53.9 geldim tartıda.
ama tabi cumartesi pazar benim en abarttığım günler . evdeyim ya.
çikolata . poğaça. vs . yedim . ama akşama domates peynir ile geçiştirmeye çalıştım.
dün kahvaltıya yine poğaça yaptım. haşhaş ezmeli. mayalı. ondan yedim kahvaltıda 1 tane. büyükçeydi tabi. patatesli omlet . domates . salatalık . zeytin , peynir .
öğlen çekirdek çitledik arkadaşlarla.
çünkü arkadaşların bahçesinde 4 aile mangal yapıldı. kadınlar çekirdek çitledi. saat 6 gibi oturduk masaya. eşimin vurduğu 3-4 kilo levrek vardı o yenildi. yetmez diye tavuk ve sucuk da yapıldı.
ben balık yedim bolca. ziyan olmasin sıcak sıcak yensin diye zorla yedim . bol karpuz yedim . çatlayana kadar yedim karpuzu. midem ağrıdı artık .bıraktım.
bol çay içtik. 7-8 kupa çay. ki zaten ben sabah öğlen akşam her seferde 7 şer kupa içerim.

kızlarrrr ya benim bir problemim var bana yardımcı olurmusunuz :KK43:

masabaşı çalıştığım için kilo alırken artık popo alıyor ve beni yapım da bel ince popo çıkık yani yana yayılmıyor ama dışarı çıkıyor bende aşırı rahatsız oluyorum dün evde farkettim bayağı çıkıntılı yani :KK43: spor yapamıyorum devamlı sizce başka ne yapabilirim özellikle göbek ve popo sorunum var :KK43:
canm sen iyi zayifladin almis halin bile iyi masallah darisi i sallah bizim.basimiza dun yarim kilo verdim 62 den insallah devam etsem iyi 1 kilom kaldi 62 ye

Back
X