Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dün akşam eve gidince 2 bardak şalgam suyu içtim. 1 bardak sallama çay. canım bi şey istemedi. zaten işten çıkınca arabadan indim. çocuklar parkta. eve çıkışımız 8 buçuk oldu. yedirdim yatırdım . derken pilim bitti. bu sabah yine 5 buçukta uyandım. kız mızıklandı. dün de aynısı oldu. geri uyuyamadım.

sabah 1 soğan . 2 yeşil biber . 1 kırmızı biber ile 2 yumurtalı omlet . bol sebzeli oldu.

1 bardak çay içtim evden çıkmadan .
şimdi kahve içiyorum . ama s anıyorum regl yaklaştı. canım sürekli bi şeyler atıştırmak istiyor . ama ne . elimde bi şey yok .etiform var. kırmızı erik var .
öğlene peynir ve zeytin getirdim .okulun önüne pazar kuruluyor bugün . oradan domates salatalık alacağım. biraz meyve . öğlen yemeğim bunlar olur .

akşam eve çıkınca kız mızıklandı. gündüz uyumamış.
sonra eve çıktık . hepsine 1 kase çorba koydum . lavaboda iş yapıyordum. bi şangırtı koptu. kız kaseyi düşürdü. halıya. tabi ben delirdim. çünkü o saate kadar ağzımı açmadım. konuşmak istemedim. içimden tek kelime etmek gelmedi. eve çıkarken hepsi
-çıkmayalım . hangisine laf anlatayım. eve çıktık.
-ben onu yemem.
-ben duşa gircem.
-ben saç kurutma makinasını alamıyorum.
-kurutma oğlum.
-hayır kurutcam.
yani tek kelime etmedim ama fena patladım. böğürdüm resmen. biraz ağladım tabi. nedir yani . ne alıp veremiyorsunuz . büyük oğlan arada kardeşini eziyor . küçük ağlıyor . vs vs vs ...:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Günaydııınn,
Çocukları okula yolladım sosyal medyada gezinti yapıyorum.
Birazdan Bayramyerine gidip seccade tesbih almam lazım. Çocukların okulundan istemişler. Sonrada Konya için otobüs bileti alıcam. Çocuklarla 5 saat araba kullanmak istemiyorum özellikle ufaklık yolda sıkılıyor çok yaramazlık yapıyor. Dikkatimi dağıtacak şeyler yapar öyle araba kullanmak istemiyorum güvenli olmaz. Zaten orda araba lazım olmayacak. Mevlana caddesinde kalcaz heryer yürüme mesafesinde. Konya'ya 20 yıldır gitmedim enteresan olacak. Havada aşırı sıcak ama yapacak bişey yok. İdare edicem artık.
@demirleke arada olur öyle şeyler çocuklar sabrımızı taşırabiliyor zaman zaman. @sabahvesen geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.

hoş geldin . neden değiştirme geregi duydun . iyiydi.

hoş geldin . noldu babaannene. sana ne oldu. hayırdır .geçmiş olsun.
Hoşbuldum canım. Öyle değişiklik yapmak istedim. Burda bir kaç samimi arkadaşlarım var hepimiz değişiklik yaptık bakalım. Biraz da böyle kullanalım: ))

hoş geldin . neden değiştirme geregi duydun . iyiydi.

hoş geldin . noldu babaannene. sana ne oldu. hayırdır .geçmiş olsun.
teşekkür ederim canım hoşbuldum babaannemn kalp kapakcığında kireçlenme varmış ameliyat olacak işte cnm benmde boğazımda kist vardı ya biyopsi yapacaklar

Back
X