Haklisin canm normalde oyle ama benm annem pek yemek yapamaz bide evde ben ne dersem o olur:)
canm sen iyi zayifladin almis halin bile iyi masallah darisi i sallah bizim.basimiza dun yarim kilo verdim 62 den insallah devam etsem iyi 1 kilom kaldi 62 ye
6 km yürüyüş bitti ama devam edicem inşallah.
öğlen mangal levrek. 2 büyük kırmızı biber. 7 adet kayısı yedim. tabi yetmedi. 4 adet N**** (Siyahi) vardı cekmecede onu yedim
yazarhanim35 neredesin şekercim.
yazlığa gitmiş ama bi daha hiç girememiş.
umarım güzel kilo vermiş olarak geri dönersin şeker.
teşekkür ederim canım bende özledimyazarhanim35 tatlım ozlettin kendini. Unutuldun sanma :))
Sana ve babaannene çok geçmiş olsun canım.yazlıktaydım cnım mecburi olarak dönüş yaptım. babaannem ameliyat olacak ben biyopsi olacağım derken dönmek zorunda kaldım.
teşekkür ederim cnm amin inşallahSana ve babaannene çok geçmiş olsun canım.
Allah acil sifalar versin
cok gecmis olsun canimyazlıktaydım cnım mecburi olarak dönüş yaptım. babaannem ameliyat olacak ben biyopsi olacağım derken dönmek zorunda kaldım.
hayirli olsun canim yeni ismin:)Selam kızlar ben ( ozlemm1990 ) isim değişikliği yaptım .... bu da kim demeyin sonra
sağol canmcok gecmis olsun canim
hayirli olsun canim yeni ismin:)
Teşekkür ederim canım; ))cok gecmis olsun canim
hayirli olsun canim yeni ismin:)
hoş geldin . neden değiştirme geregi duydun . iyiydi.Selam kızlar ben ( ozlemm1990 ) isim değişikliği yaptım .... bu da kim demeyin sonra
hoş geldin . noldu babaannene. sana ne oldu. hayırdır .geçmiş olsun.sağol canm
Hoşbuldum canım. Öyle değişiklik yapmak istedim. Burda bir kaç samimi arkadaşlarım var hepimiz değişiklik yaptık bakalım. Biraz da böyle kullanalım: ))hoş geldin . neden değiştirme geregi duydun . iyiydi.
hoş geldin . noldu babaannene. sana ne oldu. hayırdır .geçmiş olsun.
teşekkür ederim canım hoşbuldum babaannemn kalp kapakcığında kireçlenme varmış ameliyat olacak işte cnm benmde boğazımda kist vardı ya biyopsi yapacaklarhoş geldin . neden değiştirme geregi duydun . iyiydi.
hoş geldin . noldu babaannene. sana ne oldu. hayırdır .geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?