- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geçmiş olsun babaannene ve sana. acil şifalar. babaannene gün verdiler mi. ve sana da tabi.teşekkür ederim canım hoşbuldum babaannemn kalp kapakcığında kireçlenme varmış ameliyat olacak işte cnm benmde boğazımda kist vardı ya biyopsi yapacaklar
babaanem cuma ameliyat olacak cnm bende perşembe biyopsi olacağmcanım geçmiş olsun babaannene ve sana. acil şifalar. babaannene gün verdiler mi. ve sana da tabi.
Seylanin Gunlugu iyi yolculuklar .bol foto çek . bize de at .
bu kez olacak inşallah . hoş geldin yeniden.
afiyet olsun canım .
tatitle çıkınca herkes aldı malesef.
ben de almıştım . ama veriliyor . sanki kısa sürede alınan kilo çok daha hızlı veriliyor
biraz öyle.
güzel gidiyorsun leylakcım.
maşallah deyim.
günaydın kızlar bugün hiç iyi değilim başım boynum tutulmuş gözlerimi zor açıyorum yarin randevu aldım doktora gidecem
yazlıktaydım cnım mecburi olarak dönüş yaptım. babaannem ameliyat olacak ben biyopsi olacağım derken dönmek zorunda kaldım.
Selam kızlar ben ( ozlemm1990 ) isim değişikliği yaptım .... bu da kim demeyin sonra![]()
baya zor bir gun hecrmissin uc cocuk cok zor ama skma canini sen iyi odare ediosun bnceakşam eve çıkınca kız mızıklandı. gündüz uyumamış.
sonra eve çıktık . hepsine 1 kase çorba koydum . lavaboda iş yapıyordum. bi şangırtı koptu. kız kaseyi düşürdü. halıya. tabi ben delirdim. çünkü o saate kadar ağzımı açmadım. konuşmak istemedim. içimden tek kelime etmek gelmedi. eve çıkarken hepsi
-çıkmayalım . hangisine laf anlatayım. eve çıktık.
-ben onu yemem.
-ben duşa gircem.
-ben saç kurutma makinasını alamıyorum.
-kurutma oğlum.
-hayır kurutcam.
yani tek kelime etmedim ama fena patladım. böğürdüm resmen. biraz ağladım tabi. nedir yani . ne alıp veremiyorsunuz . büyük oğlan arada kardeşini eziyor . küçük ağlıyor . vs vs vs ...![]()
uzun zamandir giremedim tabi geldin mi turkiyeye canimGünaydııınn,
Çocukları okula yolladım sosyal medyada gezinti yapıyorum.
Birazdan Bayramyerine gidip seccade tesbih almam lazım. Çocukların okulundan istemişler. Sonrada Konya için otobüs bileti alıcam. Çocuklarla 5 saat araba kullanmak istemiyorum özellikle ufaklık yolda sıkılıyor çok yaramazlık yapıyor. Dikkatimi dağıtacak şeyler yapar öyle araba kullanmak istemiyorum güvenli olmaz. Zaten orda araba lazım olmayacak. Mevlana caddesinde kalcaz heryer yürüme mesafesinde. Konya'ya 20 yıldır gitmedim enteresan olacak. Havada aşırı sıcak ama yapacak bişey yok. İdare edicem artık.
@demirleke arada olur öyle şeyler çocuklar sabrımızı taşırabiliyor zaman zaman. @sabahvesen geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.
şükür evet . sanki iyi idare ediyorum demi.baya zor bir gun hecrmissin uc cocuk cok zor ama skma canini sen iyi odare ediosun bnce
uzun zamandir giremedim tabi geldin mi turkiyeye canim
geçmiş olsun neyi var yeğeninin . kaç yaşında.Bnde bigun bir muz bir domates yoyebldim sadece yegenim hasralanmis teyzemle o u hastaneye getirdik daha cikamadik ordan
İsmi ne o ünlü yerin?Seylanin Gunlugu iyi gezmeler canım Konya çok güzeldir ünlü bir yer var etli ekmeği müthiş her yerde güzel gerçi
28 Temmuz da 3 gün İstanbulSeylanin Gunlugu İstanbula ne zaman gideceksin
Antalya fotolarından atarım birazdan.canım geçmiş olsun babaannene ve sana. acil şifalar. babaannene gün verdiler mi. ve sana da tabi.
Seylanin Gunlugu iyi yolculuklar .bol foto çek . bize de at .
10 gün oldu canım burdayım mümkün mertebe gezip tozuyorum.baya zor bir gun hecrmissin uc cocuk cok zor ama skma canini sen iyi odare ediosun bnce
uzun zamandir giremedim tabi geldin mi turkiyeye canim
Evde dursam daha sık girerim ama hep geziyorum. Bir de haftasonları Cuma, cumartesi, pazar şehir dışına gidiyoruz. Her hafta farklı bir yer. O yüzden giremiyorum.şükür evet . sanki iyi idare ediyorum demi.
umarım öyleyimdir.
seyla Türkiye de . geldi . 1 haftayı geçti galiba. ama gelemiyor pek. daha sık girer diye umuyordum