Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

teşekkür ederim canım hoşbuldum babaannemn kalp kapakcığında kireçlenme varmış ameliyat olacak işte cnm benmde boğazımda kist vardı ya biyopsi yapacaklar
canım geçmiş olsun babaannene ve sana. acil şifalar. babaannene gün verdiler mi. ve sana da tabi.

Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu iyi yolculuklar .bol foto çek . bize de at .

öğlen pazardan 2 simit aldım . yedim .
700gr domates
1 biber
100 gr peynir
13 adet zeytin. akşam yemeğini yasaklıyorum kendime.

bu kez olacak inşallah . hoş geldin yeniden.

afiyet olsun canım .

tatitle çıkınca herkes aldı malesef.
ben de almıştım . ama veriliyor . sanki kısa sürede alınan kilo çok daha hızlı veriliyor

biraz öyle.
güzel gidiyorsun leylakcım.

maşallah deyim.

Hoşbuldum canım,sağolasın...

günaydın kızlar bugün hiç iyi değilim başım boynum tutulmuş gözlerimi zor açıyorum yarin randevu aldım doktora gidecem

Geçmiş olsun canım..

yazlıktaydım cnım mecburi olarak dönüş yaptım. babaannem ameliyat olacak ben biyopsi olacağım derken dönmek zorunda kaldım.

Geçmiş olsun canım...

Selam kızlar ben ( ozlemm1990 ) isim değişikliği yaptım .... bu da kim demeyin sonra :KK70:

Hayırlı olsun canım:)

akşam eve çıkınca kız mızıklandı. gündüz uyumamış.
sonra eve çıktık . hepsine 1 kase çorba koydum . lavaboda iş yapıyordum. bi şangırtı koptu. kız kaseyi düşürdü. halıya. tabi ben delirdim. çünkü o saate kadar ağzımı açmadım. konuşmak istemedim. içimden tek kelime etmek gelmedi. eve çıkarken hepsi
-çıkmayalım . hangisine laf anlatayım. eve çıktık.
-ben onu yemem.
-ben duşa gircem.
-ben saç kurutma makinasını alamıyorum.
-kurutma oğlum.
-hayır kurutcam.
yani tek kelime etmedim ama fena patladım. böğürdüm resmen. biraz ağladım tabi. nedir yani . ne alıp veremiyorsunuz . büyük oğlan arada kardeşini eziyor . küçük ağlıyor . vs vs vs ...:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
baya zor bir gun hecrmissin uc cocuk cok zor ama skma canini sen iyi odare ediosun bnce

Günaydııınn,
Çocukları okula yolladım sosyal medyada gezinti yapıyorum.
Birazdan Bayramyerine gidip seccade tesbih almam lazım. Çocukların okulundan istemişler. Sonrada Konya için otobüs bileti alıcam. Çocuklarla 5 saat araba kullanmak istemiyorum özellikle ufaklık yolda sıkılıyor çok yaramazlık yapıyor. Dikkatimi dağıtacak şeyler yapar öyle araba kullanmak istemiyorum güvenli olmaz. Zaten orda araba lazım olmayacak. Mevlana caddesinde kalcaz heryer yürüme mesafesinde. Konya'ya 20 yıldır gitmedim enteresan olacak. Havada aşırı sıcak ama yapacak bişey yok. İdare edicem artık.
@demirleke arada olur öyle şeyler çocuklar sabrımızı taşırabiliyor zaman zaman. @sabahvesen geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.
uzun zamandir giremedim tabi geldin mi turkiyeye canim

Bnde bigun bir muz bir domates yoyebldim sadece yegenim hasralanmis teyzemle o u hastaneye getirdik daha cikamadik ordan

baya zor bir gun hecrmissin uc cocuk cok zor ama skma canini sen iyi odare ediosun bnce

şükür evet . sanki iyi idare ediyorum demi.
umarım öyleyimdir.

seyla Türkiye de . geldi . 1 haftayı geçti galiba. ama gelemiyor pek. daha sık girer diye umuyordum

Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu İstanbula ne zaman gideceksin
28 Temmuz da 3 gün İstanbul :KK9:

canım geçmiş olsun babaannene ve sana. acil şifalar. babaannene gün verdiler mi. ve sana da tabi.

Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu iyi yolculuklar .bol foto çek . bize de at .
Antalya fotolarından atarım birazdan. :cool:

10 gün oldu canım burdayım mümkün mertebe gezip tozuyorum.:KK39:

şükür evet . sanki iyi idare ediyorum demi.
umarım öyleyimdir.

seyla Türkiye de . geldi . 1 haftayı geçti galiba. ama gelemiyor pek. daha sık girer diye umuyordum
Evde dursam daha sık girerim ama hep geziyorum. Bir de haftasonları Cuma, cumartesi, pazar şehir dışına gidiyoruz. Her hafta farklı bir yer. O yüzden giremiyorum. :KK39:

Konya biletlerimizi aldım. Cuma gidiş pazar akşamı dönüş. İnşallah güzel geçer diye düşünüyorum. Çocuklarım cami gibi yerleri çok seviyorlar bol bol cami gezeriz ve Mevalanayı ziyaret ederiz. Birde etli ekmek var tabii :confused::confused::confused::confused:

IMG_8194.webp IMG_8223.webp IMG_8233.webp IMG_8273.webp

merhaba kızlar bugün bayağı koşuşturmalı geçti :(

sabah kahvaltım;
domates
salata
peynir
zeytin
yarım su böreği dayamadım
2 bardak çay

öğlen yemeğim;

ayran çorbası
fırında patates 4 5 dilim
2 3 çatal makarna

ve 15 kere merdiven inip çıkmışımdır

4 gibi acıktım

çay la yarım kalan su böreği yedim

az öncede 1 türk kahvesi içtim

başım nasıl ağrıyor :( akşamda birşey yemem aparatif geçiririm diye düşünüyorum salata falan gibi

Back
X