Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba kızlar. bayramdan bu yana gelemiyorum. mutluluktan vaktim olmuyordu girmeye şimdi ise hayatımı yoluna koyup birşeyleri unutmaya çalışıp kendimi toparlamak istiyorum. inşallah aranıza katılacağım yine eskisi gibi en kısa zamanda. hepinizi çok özledim

Hoşgeldin..:)
Mutluluktan derken? Bişey mi kaçırdım hayırdır?

kızlar size kendimi şikayet ediyorummmmm

kahvaltı;

peynirli yumurta ekmekle hemide
çay

öğlen yemeğim;

çorba
kızartma
cacık
Afiyet olsun.. arada olur öyle şeyler ama dediğim gibi arada..!

Canım yaa daha durumu anlamadan kacirmisim geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar bende size katılmak istiyorum 2 ay önce doğum yaptım hamilelikte 25 kilo aldım 11 kilosu gitti şimdi 16 kilo vermek için uğraşacağım çok sıkı diyet yapamam bebek emziriyorum ama size menü yazacağım için tatlı ve ekmeğe daha dikkat edeceğime inanıyorum 31 yaşında 1,62 boyunda 86 kilo ile başlayacağım desteğinizle daha hızlı verebilirim günüm çok yoğun geçiyor biraz tatlı ve ekmek giderse herşey yoluna girer herhalde

Merhaba canım bende aranıza katılmak istiyorum listeye nasıl giriliyor herkes kafasına göre mi diyet yapıyor ve bildirimleri cuma günleri mi yapıyoruz seninle diyetli günleri özledim ama doğum sayesinde bende herşey silbaştan başladı sende durumlar nasıl hasta olmuşsun geçmiş olsun çok eskileri okumadım

Canım benim hoşgeldim öncelikle bebişini allah analı babalı büyütsün çok sevindim maşallah herkes kendine en uygun diyet hangisiyse onu deniyor canım sen de öyle yap cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz ayrıca o şekilde şuanda listemiz yok herkes tatilden geldiği için ama bugün bildirim yapıp başlarız sanıyorum yine

Ilk bildirim yine benden aslında 2 kiloya yakın vermiştim isal ve bulantidan dolayi ama normal beslenmeye geçince aynen geri aldim asil kilom bu bence zaten
Rumuz aaadddaaa
Geçen hafta 63.6
Bu hafta 63.4
Fark -200 gram
Hedef 59

Günaydın
Bugün az yiycem.yani 1 domates kahvaltıda
Öğlen 1 yumurta
Akşam sütlü kahve
Çünkü akşam bebek görmeye gittik
Kalabalıktık
Ve mamaların ,ikramın dibine vurdum
Sabah 1 kilo fazla çıktım
Börek el açmasıydı,ve çok yağlıydı.kat kat olmuş,çok yedim ondan zaten

Ilk bildirim yine benden aslında 2 kiloya yakın vermiştim isal ve bulantidan dolayi ama normal beslenmeye geçince aynen geri aldim asil kilom bu bence zaten
Rumuz aaadddaaa
Geçen hafta 63.6
Bu hafta 63.4
Fark -200 gram
Hedef 59
Geçmiş olsun
İyi ol da al o iki kiloyu

Bende ilk kilo bildirimi yapayım 5 günde 1 kilom gitmiş çok mutlu oldum
Başlangıç kilom 85
Hedef kilom 70
Umarım herkes kendine en uygun kiloda tez vakitte olur tabii sağlıkla

Günaydın kızlar:)
Bu sabah kahvaltı yapmadan çıktım evden. 1 simit ve yanında bolca peynir yedim.. üstüne de koca bir kupa çay. Ozlemistim bu üçlüyü :) pişman değilim
Kilom aynı... 68.5 çıktım bu sabah yine.. benim spor yapmam lazım. Şu düğün işi bi gecsinde spora el atmam.lazim.

Can'ım düğün ne zaman ,tarih belli oldu galiba
Düğün geçsin deme düğüne kadar bi şeyler yap bence
Kilo vermişsin sanki.geçen aylarda daha fazlaydın sen demi

Evlenince nerede yaşayacaksınız
Tayin işlerini halledebilecek misiniz .napcanız.sizde tayin sıkıntısı yoktur umarım.bizde tayin yok. Asla yani

Bir arkadaş evlendi.tayin vermediler.istifa etti .öyle gitti.
Yaşı gençti onun ama.yeniden çalışır atanırım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…