- 30 Ocak 2013
- 29.442
- 43.942
- 798
Hoşgeldin..:)merhaba kızlar. bayramdan bu yana gelemiyorum. mutluluktan vaktim olmuyordu girmeye şimdi ise hayatımı yoluna koyup birşeyleri unutmaya çalışıp kendimi toparlamak istiyorum. inşallah aranıza katılacağım yine eskisi gibi en kısa zamanda. hepinizi çok özledim
Afiyet olsun.. arada olur öyle şeyler ama dediğim gibi arada..!kızlar size kendimi şikayet ediyorummmmm
kahvaltı;
peynirli yumurta ekmekle hemide
çay
öğlen yemeğim;
çorba
kızartma
cacık
Hoşgeldin..:)
Mutluluktan derken? Bişey mi kaçırdım hayırdır?
Afiyet olsun.. arada olur öyle şeyler ama dediğim gibi arada..!
Canım yaa daha durumu anlamadan kacirmisim geçmiş olsunmerhaba kızlar. bayramdan bu yana gelemiyorum. mutluluktan vaktim olmuyordu girmeye şimdi ise hayatımı yoluna koyup birşeyleri unutmaya çalışıp kendimi toparlamak istiyorum. inşallah aranıza katılacağım yine eskisi gibi en kısa zamanda. hepinizi çok özledim
teşekkür ederim canım geçecek inşallahCanım yaa daha durumu anlamadan kacirmisim geçmiş olsun
Merhaba canım bende aranıza katılmak istiyorum listeye nasıl giriliyor herkes kafasına göre mi diyet yapıyor ve bildirimleri cuma günleri mi yapıyoruz seninle diyetli günleri özledimAh canım kıyamam sen benim nasıl düğün yaptığımı bir bilsen üniv son sınıftayım eşimin doğu.gununde evlenmez diye herşey bir karıştı vizelerden önce düğününü yaptım izmirde ertesi gün istanbula vizelere girmek için gittim son sınavdan cuma günü çıktım ve diğer düğün eşimin memleketindeydi uçakla hemen oraya gittim balayı yerine de dershaneye gittim:)
yok canım henüz liste zaten bizde sadece bildiriim.yapiyoruz hoşgeldim bu arada cidden özledim seni:)
Canım benim hoşgeldim öncelikle bebişini allah analı babalı büyütsün çok sevindim maşallah herkes kendine en uygun diyet hangisiyse onu deniyor canım sen de öyle yap cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz ayrıca o şekilde şuanda listemiz yok herkes tatilden geldiği için ama bugün bildirim yapıp başlarız sanıyorum yineMerhaba canım bende aranıza katılmak istiyorum listeye nasıl giriliyor herkes kafasına göre mi diyet yapıyor ve bildirimleri cuma günleri mi yapıyoruz seninle diyetli günleri özledimama doğum sayesinde bende herşey silbaştan başladı sende durumlar nasıl hasta olmuşsun geçmiş olsun çok eskileri okumadım
Geçmiş olsunIlk bildirim yine benden aslında 2 kiloya yakın vermiştim isal ve bulantidan dolayi ama normal beslenmeye geçince aynen geri aldim asil kilom bu bence zaten
Rumuz aaadddaaa
Geçen hafta 63.6
Bu hafta 63.4
Fark -200 gram
Hedef 59
Ben de yoktum.kaçırmışmsevdim sevildiğimi sandım yanıldım şimdi de acısını çekiyorum
Ahh canım benim... çoğumuz malesef yaşıyoruz bu durumu.. zamanın da bende yaşadım aynısını. Ama geçiyor hepsi emin ol.m zaman gerçekten herşeyin ilacısevdim sevildiğimi sandım yanıldım şimdi de acısını çekiyorum
Can'ım düğün ne zaman ,tarih belli oldu galibaGünaydın kızlar:)
Bu sabah kahvaltı yapmadan çıktım evden. 1 simit ve yanında bolca peynir yedim.. üstüne de koca bir kupa çay. Ozlemistim bu üçlüyü :) pişman değilim
Kilom aynı... 68.5 çıktım bu sabah yine.. benim spor yapmam lazım. Şu düğün işi bi gecsinde spora el atmam.lazim.
Evlenince nerede yaşayacaksınızGünaydın kızlar:)
Bu sabah kahvaltı yapmadan çıktım evden. 1 simit ve yanında bolca peynir yedim.. üstüne de koca bir kupa çay. Ozlemistim bu üçlüyü :) pişman değilim
Kilom aynı... 68.5 çıktım bu sabah yine.. benim spor yapmam lazım. Şu düğün işi bi gecsinde spora el atmam.lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?