Başlangıç kilom 85
Başlangıç tarihi 22.09.2017
Geçen hafta 85
Güncel kilo 83,5
Fark 1,5
Fena başlangıç değil dimi kızlar bu iş olacak inşallah ama bugün regl oldum ne kadar doğrudur kilom bilemiyorum haftaya daha iyi olacak inşallah
Canım senin kilon çok değil o yüzden yavaş yavaş gidiyor benimde şimdi 8-10 kiloya kadar hızlı gider sonra çakılır kalır ben sabit kalınca genelde şok diyet yapardım ama şimdi emziriyorum onu yapamambende yapayım bari :) regl olucam yine :))))
Rumuz: Ozelim92
2 hafta önce; 59.5
bu hafta : 59 kilo
fark : 500 gr
ama yanii 58-59 arası gidip geliyorumm bi aşamadım 57-58 lere inmek istiyorumm artık burda sabit kaldımmşükür yine 62 ile başlamıştımm şimdi bu kilolar sabit
Canım senin kilon çok değil o yüzden yavaş yavaş gidiyor benimde şimdi 8-10 kiloya kadar hızlı gider sonra çakılır kalır ben sabit kalınca genelde şok diyet yapardım ama şimdi emziriyorum onu yapamambende yapayım bari :) regl olucam yine :))))
Rumuz: Ozelim92
2 hafta önce; 59.5
bu hafta : 59 kilo
fark : 500 gr
ama yanii 58-59 arası gidip geliyorumm bi aşamadım 57-58 lere inmek istiyorumm artık burda sabit kaldımmşükür yine 62 ile başlamıştımm şimdi bu kilolar sabit
İnşallah canım ben hazır kilo verirken yapın şu listeyi sonra veremem falan yaniUzlar tüm gün koşturmuştu.simdi siz söyleyince aklıma geldi ilo bildirimi yapmak tartışmadım aslında değilim şuan diye yarın tartılayım bir de dersim gelsin haftadan itibaren liste yapalım insallah
Nadalcim beni de şok diyetlermahvetti hep metobozlimamizi alt ist ettiler vak şimdi anca topluyorum bu arada çok yakın bir arkadaşım yeni doğum yaptı 6 aylık dün benim diyetisyen götürdüm ona bol bol bulgur pilavı bulgurlu dolma falan verdi canım seni de haberdar etmek istedimAnaaammm kızlar siz 4,5 senedir burada diyetmi yapıyorsunuz kız Allah canınızı almasın ben o zaman yeni evlenmiştim keşke daha önce görseymişim sizi belki o zaman balon gibi şişip şişip inmezdim neyseki artık sizin bu istikrarlı tutumunuz banada ilham verirde tekrar şişmem inşallah biran önce listeyide yapında onuda öğreneyim daha çok heveslenirim
ohh canım iyi olmuş..Afiyet olsun...aynı hatayı yapıyoruz..bende de herşey var süttozuna kadar ama bir türlü düzene giremiyorum..neyse halledicez inşallah..Sağolasınevet sersumcum daha az sut koydum ve teflon tavada yaptım seramikte yapıyordum orda yapışıyordu şuanda cidden çok rahatım:) ben de usenmekten değil de kendimi sarılıyorum hiç yememek içinn oysa al herşey var tatlandırıcı da var evde illa yeniden diyorum sonra kendimi daha kalorili şeylere yönelirken buluyorum nedense:) kızına çok çok geçmiş olsun en güzeli yanında olabilmem tabi ama çalışan anneye herşey zor öyle yapsan bi türlü yapmasan bi turlu
Amin canım..sağolasınHoşbuldum canım benim.evet sersumum zor günler atlattık,tabi senin için daha da zordu.dediğin gibi allah beterinden korusun her zaman..
Sana da kızına da çok çok geçmiş olsun canım benim...
geçmiş olsunOff ya el ayak ağız hastalığı çocuklardan sonra şimdide bana bulaştı yutkunmakta zorlanıyorum kızlar
Sağol canımcımçok geçmiş olsun sersumcum ikinizede acil şifalar
geçmiş olsun canım
Biz hep buradayız cicimAnaaammm kızlar siz 4,5 senedir burada diyetmi yapıyorsunuz kız Allah canınızı almasın ben o zaman yeni evlenmiştim keşke daha önce görseymişim sizi belki o zaman balon gibi şişip şişip inmezdim neyseki artık sizin bu istikrarlı tutumunuz banada ilham verirde tekrar şişmem inşallah biran önce listeyide yapında onuda öğreneyim daha çok heveslenirim
Bulgur candır adacımNadalcim beni de şok diyetlermahvetti hep metobozlimamizi alt ist ettiler vak şimdi anca topluyorum bu arada çok yakın bir arkadaşım yeni doğum yaptı 6 aylık dün benim diyetisyen götürdüm ona bol bol bulgur pilavı bulgurlu dolma falan verdi canım seni de haberdar etmek istedim
Canım senin kilon çok değil o yüzden yavaş yavaş gidiyor benimde şimdi 8-10 kiloya kadar hızlı gider sonra çakılır kalır ben sabit kalınca genelde şok diyet yapardım ama şimdi emziriyorum onu yapamam
Canım benim şok diyet dediğim detoks gibi 2-3 günlük şeyler ben çok aç kalamam zaten ama sen yavaş yavaş eskisi gibi beslenmeye dönüyorsun gibi hissettim aman dikkatNadalcim beni de şok diyetlermahvetti hep metobozlimamizi alt ist ettiler vak şimdi anca topluyorum bu arada çok yakın bir arkadaşım yeni doğum yaptı 6 aylık dün benim diyetisyen götürdüm ona bol bol bulgur pilavı bulgurlu dolma falan verdi canım seni de haberdar etmek istedim
E hadi inşallah beraber veririz sonra seninkiler 221412 senede gitsin bariya 2 kilo daha versem tamam ya rahatlıcammmmm cidden sonra yavaş gitsin 221412 senede gitsin önemli değil ama şu 2 kiloyu verip sabit kalmak istiyorummmm
Afiyet olsunKahvaltimi menemen
Şimdi çay içiyorum
Ekmek yemedim galiba .yok yok yemedim
Kitaplık aldık.az önce kurdum
Çoçuklar içinden çıkan töpüklürle oynadı.şimdi süpürüyorlar
Bulgur candır aadddaaacim
Aynen canım bi arada ben bugün yağsız süttozu aradım ama bulamadım büyük marketti gittiği sen nerden alıyosun
yok kuzum tövbe diyetlere daha da yapmam yakın zamana kadar yetemiyordum ama sonra hep daha fazlası geliyor. Aynen bak bulgurlu dolma ye dedi ona da doğru yoldasın canım bravoCanım benim şok diyet dediğim detoks gibi 2-3 günlük şeyler ben çok aç kalamam zaten ama sen yavaş yavaş eskisi gibi beslenmeye dönüyorsun gibi hissettim aman dikkatzaten evde pirinçle yaptığım herşey bulgura döndü iyi süt yapıyor geçen gün dolmaya bile pirinç koymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?