Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bende yapayım bari :) regl olucam yine :))))

Rumuz: Ozelim92
2 hafta önce; 59.5
bu hafta : 59 kilo
fark : 500 gr

ama yanii 58-59 arası gidip geliyorumm bi aşamadım 57-58 lere inmek istiyorumm artık burda sabit kaldımm şükür yine 62 ile başlamıştımm şimdi bu kilolar sabit

Uzlar tüm gün koşturmuştu.simdi siz söyleyince aklıma geldi ilo bildirimi yapmak tartışmadım aslında değilim şuan diye yarın tartılayım bir de dersim gelsin haftadan itibaren liste yapalım insallah

Canım senin kilon çok değil o yüzden yavaş yavaş gidiyor benimde şimdi 8-10 kiloya kadar hızlı gider sonra çakılır kalır ben sabit kalınca genelde şok diyet yapardım ama şimdi emziriyorum onu yapamam

Canım senin kilon çok değil o yüzden yavaş yavaş gidiyor benimde şimdi 8-10 kiloya kadar hızlı gider sonra çakılır kalır ben sabit kalınca genelde şok diyet yapardım ama şimdi emziriyorum onu yapamam

Uzlar tüm gün koşturmuştu.simdi siz söyleyince aklıma geldi ilo bildirimi yapmak tartışmadım aslında değilim şuan diye yarın tartılayım bir de dersim gelsin haftadan itibaren liste yapalım insallah
İnşallah canım ben hazır kilo verirken yapın şu listeyi sonra veremem falan yani

Anaaammm kızlar siz 4,5 senedir burada diyetmi yapıyorsunuz kız Allah canınızı almasın ben o zaman yeni evlenmiştim keşke daha önce görseymişim sizi belki o zaman balon gibi şişip şişip inmezdim neyseki artık sizin bu istikrarlı tutumunuz banada ilham verirde tekrar şişmem inşallah biran önce listeyide yapında onuda öğreneyim daha çok heveslenirim

Nadalcim beni de şok diyetlermahvetti hep metobozlimamizi alt ist ettiler vak şimdi anca topluyorum bu arada çok yakın bir arkadaşım yeni doğum yaptı 6 aylık dün benim diyetisyen götürdüm ona bol bol bulgur pilavı bulgurlu dolma falan verdi canım seni de haberdar etmek istedim

ohh canım iyi olmuş..Afiyet olsun...aynı hatayı yapıyoruz..bende de herşey var süttozuna kadar ama bir türlü düzene giremiyorum..neyse halledicez inşallah..Sağolasın
Hoşbuldum canım benim.evet sersumum zor günler atlattık,tabi senin için daha da zordu.dediğin gibi allah beterinden korusun her zaman..

Sana da kızına da çok çok geçmiş olsun canım benim...
Amin canım..sağolasın

Off ya el ayak ağız hastalığı çocuklardan sonra şimdide bana bulaştı yutkunmakta zorlanıyorum kızlar
geçmiş olsun
çok geçmiş olsun sersumcum ikinizede acil şifalar

geçmiş olsun canım
Sağol canımcım

Biz hep buradayız cicim

Günaydın canlar..dün akşam 7 ye kadar nöbetteydim..Arkadaşım geldi çok şükür..gece iyi geçti boğazı fena ama bu gece en azından ateşi çıkmadı..dün liste olamadı maalesef..haftaya hallederiz artık..ben gene cumaya nöbetçiyim biriniz yaparsınız..sonra da düzene gireriz inşallah...dün hastanede çantamı unutmuşum arkadaş durağa kadar getirecek ben gidip alayım garii..sonra gelir kahvaltımı yapar yazarım..

Bulgur candır adacım

ya 2 kilo daha versem tamam ya rahatlıcammmmm cidden sonra yavaş gitsin 221412 senede gitsin önemli değil ama şu 2 kiloyu verip sabit kalmak istiyorummmm

Canım benim şok diyet dediğim detoks gibi 2-3 günlük şeyler ben çok aç kalamam zaten ama sen yavaş yavaş eskisi gibi beslenmeye dönüyorsun gibi hissettim aman dikkat zaten evde pirinçle yaptığım herşey bulgura döndü iyi süt yapıyor geçen gün dolmaya bile pirinç koymadım

Kahvaltimi menemen
Şimdi çay içiyorum
Ekmek yemedim galiba .yok yok yemedim
Kitaplık aldık.az önce kurdum
Çoçuklar içinden çıkan töpüklürle oynadı.şimdi süpürüyorlar

Kahvaltimi menemen
Şimdi çay içiyorum
Ekmek yemedim galiba .yok yok yemedim
Kitaplık aldık.az önce kurdum
Çoçuklar içinden çıkan töpüklürle oynadı.şimdi süpürüyorlar
Afiyet olsun
Benim kahvaltım
Kıymalı yumurta
Az biraz pide ekmek
2 tekerlek salatalık
Çay çay çay çay

Bende sabah 1 yumurta yulaf kepeği ve azcık sütle omlet yaptım yanına peynir ve hindi füme öğlen hindi göğüs akşam da balık yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…