Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tüm gün menüm
Kahvaltı
Kıymalı yumurta
Az pide ekmek
2 tekerlek salatalık
Çay
Ara
1 tuzlu kurabiye
Akşam yemeği
1 tabak patlıcan Tava
Yarım kase tarhana çorbası
Ara
Karpuz
Şekersiz Türk kahvesi
Çay (midesiz demeyin hepsi aynı anda değil )

yok canım hergün daha iyiye gdiorsun böyle kalanlık görünüp bazen me ilerimiz ama sağlıklı tuzlu kurabiye hariç o da olsun o kadar:)

Fazla kaçırdım yemekleri ,tatlıyı
Regl yaklaşıyor çünkü

Kitaplığı banyoya kurdum

Eklentiler

• image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 115
Selam kizlar,
Internetimiz hala baglanmadi evde. yakin bir zamanda baglanir insallah bekliyoruz. onun haricinde sularimiz camur gibi akiyordu ve curumus yumurta gibi kokuyordu. binlerce kisi ayni durumda oldugu icin tamirci bulamadik. esim bir yolunu bulup dun tamir etti. sonunda banyomuzu yapip camasir yikayabildik.
ofiste tam aktif degil henuz. malum hastalarimizin bazilarinin evlerinde cok hasar var o yuzden gelemiyorlar. simdilik idare ediyoruz. 2-3 ay sorunlu olacak gibi gorunuyor ama cok sukur gecici bir durum sabredicez artik. dualariniza bizide katarsaniz sevinirim. dostlarin duasi cabuk kabul olur. herkese sevgiler.

Merhabalar, yaşım 27 ve 82 kilodayım. sizinle beraber bende kilo vermek istiyorum
hoşgeldin aramiza

allah beterinden korusun insallah canım gerisi yavaş yavaş olur dualarımızda ve aklimizdasin

Canım benim Allah yardımcınız olsun.çok uzun sürdü hakikaten

Regl yaklaştı ve karnım deli gibi ağrıyor .gün. Boyu çektirdi.kız da uyumadı bugün ,çok uğraştım.gündüz uyumazsa gece uykusu çok ağlamalı geçiyor.gün içinde de sürekli ağlıyor

Bugün fındık yedim durdum .eşim kırmıştı .çok taze ,yaş gibi.kavurduk.1 kiloya yakın yedik.o yüzden yemek yemedim

Günaydın kızlar.. Gelemedim 2 gündür..Annem geldi,daha iyi çok şükür..İlaç almaya başladı..O etkiledikçe daha mantıklı olacağını ve acısının hafifleyeceğini umuyorum...
Dün regl oldum..evdeyim çok şükür..
Dün yediklerim
kahvaltı
1 dilim kızarmış köy ekmeği
omlet
biber kavurması
peynir zeytin

2. öğün çok ince köy lavaşı dürüm(peynir yeşillik domates)

akşam 2 kase tarhana çorbası
1 küçük kase tatlandırıcılı puding

bu sabah

kaşarlı sütlü omlet
2 dilim sucuk
domates dere otu biber
peynir zeytin
1 dilim kızarmış köy ekmeği

Regl yaklaştı ve karnım deli gibi ağrıyor .gün. Boyu çektirdi.kız da uyumadı bugün ,çok uğraştım.gündüz uyumazsa gece uykusu çok ağlamalı geçiyor.gün içinde de sürekli ağlıyor
çok zor bir gün geçirmişsin canım allah yardımın olsun

gözün aydın sersumcum annenle birlikte birbirinize çok güzel yoldaş olcaksınız insallah

günaydın kızlar ;

dün akşam;
yeşil mercimek
domates maydonoz bulgur pilavı yedim
kepek ekmeği

çay siyah kuru üzüm ceviz yedim

bugün ki sabah kahvaltım;

sandwiç domates kaşar zeytin yanında kuru kuş üzümü
çay

çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…