yok canım hergün daha iyiye gdiorsun böyle kalanlık görünüp bazen me ilerimiz ama sağlıklı tuzlu kurabiye hariç o da olsun o kadar:)Tüm gün menüm
Kahvaltı
Kıymalı yumurta
Az pide ekmek
2 tekerlek salatalık
Çay
Ara
1 tuzlu kurabiye
Akşam yemeği
1 tabak patlıcan Tava
Yarım kase tarhana çorbası
Ara
Karpuz
Şekersiz Türk kahvesi
Çay (midesiz demeyin hepsi aynı anda değil)
E hadi inşallah beraber veririz sonra seninkiler 221412 senede gitsin bari
hoşgeldin aramizaMerhabalar, yaşım 27 ve 82 kilodayım. sizinle beraber bende kilo vermek istiyorum
allah beterinden korusun insallah canım gerisi yavaş yavaş olur dualarımızda ve aklimizdasinSelam kizlar,
Internetimiz hala baglanmadi evde. yakin bir zamanda baglanir insallah bekliyoruz. onun haricinde sularimiz camur gibi akiyordu ve curumus yumurta gibi kokuyordu. binlerce kisi ayni durumda oldugu icin tamirci bulamadik. esim bir yolunu bulup dun tamir etti.sonunda banyomuzu yapip camasir yikayabildik.
ofiste tam aktif degil henuz. malum hastalarimizin bazilarinin evlerinde cok hasar var o yuzden gelemiyorlar. simdilik idare ediyoruz. 2-3 ay sorunlu olacak gibi gorunuyor ama cok sukur gecici bir durum sabredicez artik. dualariniza bizide katarsaniz sevinirim. dostlarin duasi cabuk kabul olur. herkese sevgiler.
Canım benim Allah yardımcınız olsun.çok uzun sürdü hakikatenSelam kizlar,
Internetimiz hala baglanmadi evde. yakin bir zamanda baglanir insallah bekliyoruz. onun haricinde sularimiz camur gibi akiyordu ve curumus yumurta gibi kokuyordu. binlerce kisi ayni durumda oldugu icin tamirci bulamadik. esim bir yolunu bulup dun tamir etti.sonunda banyomuzu yapip camasir yikayabildik.
ofiste tam aktif degil henuz. malum hastalarimizin bazilarinin evlerinde cok hasar var o yuzden gelemiyorlar. simdilik idare ediyoruz. 2-3 ay sorunlu olacak gibi gorunuyor ama cok sukur gecici bir durum sabredicez artik. dualariniza bizide katarsaniz sevinirim. dostlarin duasi cabuk kabul olur. herkese sevgiler.
çok zor bir gün geçirmişsin canım allah yardımın olsunRegl yaklaştı ve karnım deli gibi ağrıyor .gün. Boyu çektirdi.kız da uyumadı bugün ,çok uğraştım.gündüz uyumazsa gece uykusu çok ağlamalı geçiyor.gün içinde de sürekli ağlıyor
gözün aydın sersumcum annenle birlikte birbirinize çok güzel yoldaş olcaksınız insallahGünaydın kızlar.. Gelemedim 2 gündür..Annem geldi,daha iyi çok şükür..İlaç almaya başladı..O etkiledikçe daha mantıklı olacağını ve acısının hafifleyeceğini umuyorum...
Dün regl oldum..evdeyim çok şükür..
Dün yediklerim
kahvaltı
1 dilim kızarmış köy ekmeği
omlet
biber kavurması
peynir zeytin
2. öğün çok ince köy lavaşı dürüm(peynir yeşillik domates)
akşam 2 kase tarhana çorbası
1 küçük kase tatlandırıcılı puding
bu sabah
kaşarlı sütlü omlet
2 dilim sucuk
domates dere otu biber
peynir zeytin
1 dilim kızarmış köy ekmeği
Sabah bir yumurta bir dilim ekmek ve yeşillik yedim.dun kaçamak yapmistim kizlar o yüzden yasmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?