- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Gormedim canim kusura bakma. cok sagol gececek insallah.seylancım öncelikle geçmiş olsun yazmıştım ama internet olmayınca tabi görmemişsin
gözün aydın ama gelmiş interner inşallah herşey düzene girer
Kızlar aranızda benim gibi hastalar ve hastalıklarla uğraşanlar varmış hepimize geçmiş olsun bu gece oğlum çok ateşlendi sabaha kadar uyumadık şimdide birşeyler yedirmek için uğraşıyorum bebişide sabah yıkadım onunla da uğraştım biraz ancak kahvaltı için zaman bulabildim dün kahvaltı güzel başladı ama öğlende yağsız hamburger ekmeğinin arasına kaşar koyarak tost yaptım sonra pişman oldum ama akşam nohut yemeği ve pirinç pilavı yedim tamamen kesemiyorum ama porsiyonları küçülttüm
Bu sabahki kahvaltım (şimdi yiyorum)
1 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta
30 g lor peyniri
5 adet siyah zeytin
Çay
Ben yaparım canım insallah bir aksilik çıkmazsaselam kızlar..dün dışarıdaydık gelemedim..annemle kızılaya gittik oyalanmak için kendine yün şiş falan aldı..
kahvaltıyı dışarda yedik.akşamına çökertme kebabı yedim az patatesli..
bu sabah
1 dilim çavdar
sütlü kaşarlı omlet
peynir zeytin
yarına kilo bildiricez inşallah..düzenli bir liste yok şimdilik ben nöbetteyim..aranızdan biri listeyi yaparsa sevinirim..
a.s. canım onun da slmi var evet güzel bir değişiklik oldugözün aydın sana da değişiklik olur..selam söyle babaanneye
hepinize çok üzüldüm kızlar ayrı ayrı geçmiş olsun bencede azalttım baya nadalcim inşllah tartıda karşılığını alcaksinKızlar aranızda benim gibi hastalar ve hastalıklarla uğraşanlar varmış hepimize geçmiş olsun bu gece oğlum çok ateşlendi sabaha kadar uyumadık şimdide birşeyler yedirmek için uğraşıyorum bebişide sabah yıkadım onunla da uğraştım biraz ancak kahvaltı için zaman bulabildim dün kahvaltı güzel başladı ama öğlende yağsız hamburger ekmeğinin arasına kaşar koyarak tost yaptım sonra pişman oldum ama akşam nohut yemeği ve pirinç pilavı yedim tamamen kesemiyorum ama porsiyonları küçülttüm
1 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta
30 g lor peyniri
5 adet siyah zeytin
Çay
afiyet olsun canimEki Görüntüle 2052120 kahvaltım ama salamları yemedim
size de geçmiş olsun canım..Allah şifa versinKızlar aranızda benim gibi hastalar ve hastalıklarla uğraşanlar varmış hepimize geçmiş olsun bu gece oğlum çok ateşlendi sabaha kadar uyumadık şimdide birşeyler yedirmek için uğraşıyorum bebişide sabah yıkadım onunla da uğraştım biraz ancak kahvaltı için zaman bulabildim dün kahvaltı güzel başladı ama öğlende yağsız hamburger ekmeğinin arasına kaşar koyarak tost yaptım sonra pişman oldum ama akşam nohut yemeği ve pirinç pilavı yedim tamamen kesemiyorum ama porsiyonları küçülttüm
1 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta
30 g lor peyniri
5 adet siyah zeytin
Çay
sağol canım..inşallah bakalım..gözün aydın canım annen gelmiş
örgüyle rahatlar en azından
Oh ellerine sağlık iyi günlerde yiyin inşallahselam kızlar gelemedim yine kaç gündür turşu yaptım baya bi birde gelinimiz çağırdı yasin okuyalım arkadaşlarım gelecek sende gel dedi izinliydi o gün ama arkadaşları çalışınca taaa akşam 5 te geldiler 2 saat oturup gittiler akşamda eşlerimiz geldi annemle babam geldi derken baya bi oturduk yoğun bi hafta geçiyor
henüz aşuremi yapamadım haftaya yapıcam nasipse annem yaptı yemiştik
Afiyet olsun bebişimEki Görüntüle 2052120 kahvaltım ama salamları yemedim
Sağol canım..Aynen dediğin gibi üst üste gelince öyle oluyor maalesefGunaydin kizar. Kahvaltim yarim pankek.
Sularimiz yine camurlandi deponun komple degismesi lazimmis. sigortadan parasini almaya calisicaz ama hic umudum yok. hayirlisi olsun artik.
sersumcum basin sagolsun dedimmi hatirlamiyorum. ayrica gecmis olsun hersey ust uste gelince insanin direnci zayifliyor sanirim.
.
tamamdır canım..sağol.A.S.Ben yaparım canım insallah bir aksilik çıkmazsa
a.s. canım onun da slmi var evet güzel bir değişiklik oldu
hepinize çok üzüldüm kızlar ayrı ayrı geçmiş olsun bencede azalttım baya nadalcim inşllah tartıda karşılığını alcaksin
afiyet olsun canim
sağol canım...Afiyet olsun menune bayildim tam benlik.
ben de nöbetlerden korkuyorum hep..ve yarın nöbetçiyimOglen ofis yemegi var ne yerim bilmiyorum ama cok diyete uygun olmaz bence
ben de nöbetlerden korkuyorum hep..ve yarın nöbetçiyim
sağol canımBen yaparım canım insallah bir aksilik çıkmazsa
a.s. canım onun da slmi var evet güzel bir değişiklik oldu
geçmiş olsun canım kaçırmışım
hepinize çok üzüldüm kızlar ayrı ayrı geçmiş olsun bencede azalttım baya nadalcim inşllah tartıda karşılığını alcaksin
afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?