Canım hoşgeldin tebrikler Allah mutlu mesut etsin insallah yalnız evlendim diye ipi gevsetmek yok.....Günaydın kızlar...
Yaklaşık 1 aylık ayrılıktan sonra nihayet buradayım yine..
Evlendim barklandım geldim..
düğün öncesi malum stresli geçtiği için pek bişey yiyemedim ama düğünden sonra bir rahatlık bir rehavet..
yeme içme tavan yaptı tabi.. ama çok şükür sanki hasarsız atlattım bu süreci gibi. bundan sonra dikkate devam yeniden..
Sizler nasılsınız hatunlar?
Çok teşekkür ederim canım...amin inşallah..oooooo harika bir haber allah musmutlu etsin insallah seni canim hayirli olsun
Saol canım benim...Canım hoşgeldin tebrikler Allah mutlu mesut etsin insallah yalnız evlendim diye ipi gevsetmek yok.....
Hayırlı olsun hasarsız atlatabildiysen ne mutlu sana ben evlendikten sonra 6 ayda 8 kilo almıştımGünaydın kızlar...
düğün öncesi malum stresli geçtiği için pek bişey yiyemedim ama düğünden sonra bir rahatlık bir rehavet..
yeme içme tavan yaptı tabi.. ama çok şükür sanki hasarsız atlattım bu süreci gibi. bundan sonra dikkate devam yeniden..
teşekkürler canim gozlemeyi ateşte ekmek sacinda yapiyorum
allah bağışlasın canım küçüklermişş biraz zor olur tabi rabbim güç kkuvvet versinEvet canım biri 3 yaşında diğeri 3 aylık çok şükür rabbim acılarını göstermesin tam düzen oturtamadık yavaş yavaş oluyor
hayırlı olsun canımGünaydın kızlar...
inşallah bir araya gelirsiniz canımfiliztoprak bende annemi cok seviyorum ama ona da kiziyorum yani babama kendini ezdiriyor babam onu haketmiyor cidden annem cok hos asil bir kadin ona tek kizmamin sebebi bu sen de guzel annenle gecirmissin benim de en sevdigim sey annem ve teyzemle oturup sohbet etmekti bayilirdim ben uzagim tabi suanda
Bi arada filizcim ilk hedeflerimiz ayni senin boy kac peki
ayyy yazık yaaa nereye gitti kiCanım hoşgeldin tebrikler Allah mutlu mesut etsin insallah yalnız evlendim diye ipi gevsetmek yok.....
filiztoprak ve A aaadddaaa bende de tam tersi bir durum annem babama kötü davranıyor kizkardeslerimi de babama karşı kullanıyor onlarda annelerine uyuyor adamcağız dört aydır evi terk etti ve hiç aramamislar o kadar kötü bir durum ki anlatamam
cok uzuldum babana canim Allah yardimcisi olsunCanım hoşgeldin tebrikler Allah mutlu mesut etsin insallah yalnız evlendim diye ipi gevsetmek yok.....
filiztoprak ve A aaadddaaa bende de tam tersi bir durum annem babama kötü davranıyor kizkardeslerimi de babama karşı kullanıyor onlarda annelerine uyuyor adamcağız dört aydır evi terk etti ve hiç aramamislar o kadar kötü bir durum ki anlatamam
Teşekkürler canım.. biz eşimle geçici süre birlikteyiz. onun için çok kasmıyoruz. en fazla 10 gün daha kalır yanımda. sonra memlekete işinin başına gitmek zorunda.. bir süre gidiş geliş yapacağız birbirimizin yanına.. o zamana kadar yeme konusunda çok sorun yaşamayız. sadece birlikteyken azıcık abartabiliriz sanırımHayırlı olsun hasarsız atlatabildiysen ne mutlu sana ben evlendikten sonra 6 ayda 8 kilo almıştım
teşekkürler canım... dikkatliyim sıkıntı yok..hayırlı olsun canımtelaş biitince rahatlamışşsındır aman dikkat et
Ayy canım ya sizin için zor olacak Allah tez kavuştursun biran önce tayininiz olur inşallahGünaydın kızlar..
sabah kahvaltım..: tam buğday ekmeği ile hazırlanmış 2 küçük kaşarlı, yağsız tost.. üstüne de şekersiz çayımı yudumluyorum..
Amiinnnn canım inşallah...Ayy canım ya sizin için zor olacak Allah tez kavuştursun biran önce tayininiz olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?