Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım hoşgeldin tebrikler Allah mutlu mesut etsin insallah yalnız evlendim diye ipi gevsetmek yok.....
filiztoprak ve A aaadddaaa bende de tam tersi bir durum annem babama kötü davranıyor kizkardeslerimi de babama karşı kullanıyor onlarda annelerine uyuyor adamcağız dört aydır evi terk etti ve hiç aramamislar o kadar kötü bir durum ki anlatamam

oooooo harika bir haber allah musmutlu etsin insallah seni canim hayirli olsun
Çok teşekkür ederim canım...amin inşallah..
Canım hoşgeldin tebrikler Allah mutlu mesut etsin insallah yalnız evlendim diye ipi gevsetmek yok.....
Saol canım benim... kız yok gevşer miyim.. aynen devam.. şimdilik oldu o gevşeklik.. geçici bi durum yani..

Hayırlı olsun hasarsız atlatabildiysen ne mutlu sana ben evlendikten sonra 6 ayda 8 kilo almıştım

Gunaydin hanimlar,

Dun fidelerimi diktim 1 ay kadar torba saksilarda buyutup sonra bahceye ekiyorum. esimde bahceyi hazirlamaya calisiyor. cok gereksiz ot bitmis temizlenmesi yeni toprak atilmasi lazim.

Dun aksam yogurtlu corba ictim ama ilaclar bozdu midemi yediklerimi cikardim.
Sabah kahvaltisinda 1 dilim balli kaymakli ekmek yedim. simdide ilaclarimi aldim insallah midem bozulmaz yine.

teşekkürler canim gozlemeyi ateşte ekmek sacinda yapiyorum

zaten en guzeli oyle oluyor. tavada yapilinca ayni tadi vermiyor malesef.
sersum Allah yardimcin olsun sabir huzur versin. esininda yaninda olmamasi durumu senin icin daha da zor hale getiriyor olmali. insallah bir an once toparlanirsin. ne zaman sohbet etmek icini dokmek istersen buraya yaz bizler burdayiz.

Evet canım biri 3 yaşında diğeri 3 aylık çok şükür rabbim acılarını göstermesin tam düzen oturtamadık yavaş yavaş oluyor
allah bağışlasın canım küçüklermişş biraz zor olur tabi rabbim güç kkuvvet versin

hayırlı olsun canım telaş biitince rahatlamışşsındır aman dikkat et

inşallah bir araya gelirsiniz canım
boyum 1.62 canım

ayyy yazık yaaa nereye gitti ki
inşallah gelir canım offf bu anne babalar niye geçinemez

cok uzuldum babana canim Allah yardimcisi olsun

Hayırlı olsun hasarsız atlatabildiysen ne mutlu sana ben evlendikten sonra 6 ayda 8 kilo almıştım
Teşekkürler canım.. biz eşimle geçici süre birlikteyiz. onun için çok kasmıyoruz. en fazla 10 gün daha kalır yanımda. sonra memlekete işinin başına gitmek zorunda.. bir süre gidiş geliş yapacağız birbirimizin yanına.. o zamana kadar yeme konusunda çok sorun yaşamayız. sadece birlikteyken azıcık abartabiliriz sanırım

hayırlı olsun canım telaş biitince rahatlamışşsındır aman dikkat et
teşekkürler canım... dikkatliyim sıkıntı yok..

Günaydın kızlar..
sabah kahvaltım..: tam buğday ekmeği ile hazırlanmış 2 küçük kaşarlı, yağsız tost.. üstüne de şekersiz çayımı yudumluyorum..
Ayy canım ya sizin için zor olacak Allah tez kavuştursun biran önce tayininiz olur inşallah

Bu arada ben akşam giremedim
Dün akşam
Haşlanmış karnabahar
1 kase sarımsaklı yoğurt

Bu sabah kahvaltı yapamadım 1 bardak süt içtim

Öğle
Beşemal soslu tavuklu karnabahar

1 küçük Coco Star
1 fincan sade Nescafe

Az sonra Yeşilçay içeceğim belki 1 tane de yeşil elma yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…