menu iyiymis canim afiyet olsunKahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
5 adet zeytin
Öğle yemeği
1 kase spagetti
Brokoli salatası
Yarım kase yoğurt
en sevdigim ve aala dayanamayacagim birsey varsa o da sicacik kektir canim ben tabi cay sevmwdigimden kahveyle yerim ne pasta ne baska bisey kek olsun yeterli:)selam kızlar
dün dışarıdaydım sonrasında gelemedim eşimin çalıştığı otelin gecesi var personeller ve aileleri için cuma günüymüş yemekli
kızımla buluştuk okul çıkışı avm ye gittik gece için bişey alayım diye
pantalonum vardı siyah üstüne bi buluz aldım mürdüm rengi gbi
daha sonra çok acıkmışız dürüm döner yedik yanında ayran
ama öğlen 1 yeşil elma yemiştim
bugün evdeyim biraz temizlik yaptım dolapları sildim balkonu yıkadım
sabah kahvaltım
2 parça tulum peyniri+2 zeytin+1 salatalık+1 dilim ekmektb.
arkasında kahve keyfi
öğlen kek yapmıştım çaylı kek çok severim sıcak sıcak 2 dilim yemişim
sade kahve
akşama salçalı köfte yapıcam +salata+turşu
zaten karnım tok az yerim hemen doyuyorum
yarında dışarıda işim var kızımın okuluna gidicem biraz dolaşır gelirim
cok sukiur takilmis canim hayirli olsun bende regl oldum bugun aynen tatli krizleriyle basim dertte kayisi ceviz bademle bastiriyorum ama tabi baya bir kayisi yemisimdir yaniselam kızlar..gelemedim anca gelldim..eşimin kuzeni yeni şofbenimizi taktı lakin eskisi tırt..
Allah razı olsun sıcak suya kavuştuk..Ankaranın göbeğinde lojmanda doğalgazsız olmak çok trajikomik..
sabah
lavaş yarım arası
peynir zeytin
öğlen
fırında köfte
bulgur pilavı
yoğurt
4 gibi çayın yanına yarım elmalı tart..Regl olmam an meselesi tatlı krizleri
akşam için gene gelirim..
Çookkk teşekkür ederim canım..Allah mesut etsin canım..Hoşgeldin
Canım hakkında hayırlısı olsun insallah en kısa zamanda senin de bir bebisin olurRegl oldum bugun bu ay da hamile degilim saglik olsun takmamaya calissiyorum tatli ve clik krizim vardi kuru kayisi ceviz badem ve findik yedim ama kayisiyi abarttim sonucta o da seker ve kalori ben sagliklo seyleri bazen fazla abartiyorum sanirim.o yuzden cok veremiyorum kilo
Hoş geldin canım sen hep buralarda ol hep beraber devam inşallah. Işe başladın mi o kısmı anlayamadimMerhaba kızlar ;
Hepinizi çok özledim. Hep aklımdaydınız ancak buraya gelme gücünü kendimde bulamadım. Deli gibi bir kilo almasam da psikolojikmen hazır değildim. Zor bir süreçten geçtim ama toparladım kendimi ve artık yine yanınızdayım. Mesleğim içinde çok güzel adımlar da atmaya başladım. Mesleğim ile alakalı da kursa başladım :) Ve çok istediğim pastacı çırağı kursuna kayıt oldum ancak hayal kırıklığı ile gitmeyi bıraktım. Çok fazla amatörce bir kurs idi :)
Dün diyete başlayalı 1 sene olmuş tam. 1 sene de ne güzel bir yol kat etmişim diyorum kendime. Eskiden boydan resim çekilmeyi sevmezken şimdi boy aynası önünde defalarca resmimi çekesim geliyor. Giyinişim, duruşum bakışım öz güvenim bile değişmiş tamamen. Eskiden de kendine güvenen biri iken şimdi daha fazla bir güven geldi bana. Şuan pazartesinden itibaren tekrar başladım diyetime ve kaç kg olduğumu bilmiyorum. Pazartesi sabah 64 kg idim. Regl öncesi şişkinliği vs derken cuma günü tartılıp bildirim yapacağım.
oh canım iyi olmuş şohben sevindimselam kızlar..gelemedim anca gelldim..eşimin kuzeni yeni şofbenimizi taktı lakin eskisi tırt..
Allah razı olsun sıcak suya kavuştuk..Ankaranın göbeğinde lojmanda doğalgazsız olmak çok trajikomik..
sabah
lavaş yarım arası
peynir zeytin
öğlen
fırında köfte
bulgur pilavı
yoğurt
4 gibi çayın yanına yarım elmalı tart..Regl olmam an meselesi tatlı krizleri
akşam için gene gelirim..
offff sıcak keke bende hayır diyemem kısmenu iyiymis canim afiyet olsun
en sevdigim ve aala dayanamayacagim birsey varsa o da sicacik kektir canim ben tabi cay sevmwdigimden kahveyle yerim ne pasta ne baska bisey kek olsun yeterli:)
cok sukiur takilmis canim hayirli olsun bende regl oldum bugun aynen tatli krizleriyle basim dertte kayisi ceviz bademle bastiriyorum ama tabi baya bir kayisi yemisimdir yani
canım bebek mi düşünüyorsunuzRegl oldum bugun bu ay da hamile degilim saglik olsun takmamaya calissiyorum tatli ve clik krizim vardi kuru kayisi ceviz badem ve findik yedim ama kayisiyi abarttim sonucta o da seker ve kalori ben sagliklo seyleri bazen fazla abartiyorum sanirim.o yuzden cok veremiyorum kilo
hoşgeldin canım inşallah herşey dilediğin gibi olurMerhaba kızlar ;
Hepinizi çok özledim. Hep aklımdaydınız ancak buraya gelme gücünü kendimde bulamadım. Deli gibi bir kilo almasam da psikolojikmen hazır değildim. Zor bir süreçten geçtim ama toparladım kendimi ve artık yine yanınızdayım. Mesleğim içinde çok güzel adımlar da atmaya başladım. Mesleğim ile alakalı da kursa başladım :) Ve çok istediğim pastacı çırağı kursuna kayıt oldum ancak hayal kırıklığı ile gitmeyi bıraktım. Çok fazla amatörce bir kurs idi :)
Dün diyete başlayalı 1 sene olmuş tam. 1 sene de ne güzel bir yol kat etmişim diyorum kendime. Eskiden boydan resim çekilmeyi sevmezken şimdi boy aynası önünde defalarca resmimi çekesim geliyor. Giyinişim, duruşum bakışım öz güvenim bile değişmiş tamamen. Eskiden de kendine güvenen biri iken şimdi daha fazla bir güven geldi bana. Şuan pazartesinden itibaren tekrar başladım diyetime ve kaç kg olduğumu bilmiyorum. Pazartesi sabah 64 kg idim. Regl öncesi şişkinliği vs derken cuma günü tartılıp bildirim yapacağım.
Rutin bakimlar kolay gelsin:) evet canim dusunuyoruz artik bakalim insallahgünaydın kızlar
kahvaltımı yaptım
1 yumurta+1 dilm ekmek üstüne labne peyniri +2ad.zeytin benim zeytinler büyük biiraz
arkasından sade kahve
birazdan hazırlanıp çıkıcam kızımın okuluna gidicem bir kaç yere uğrucam
akşamada yazarım yediğimi
yarın da kuaföre gitmem lazım diip boyam gelldi akşamada yemek var iyi olacak kaşlarımda çıkmıştı zaten
görüşürüz kızlar
Canım hakkında hayırlısı olsun insallah en kısa zamanda senin de bir bebisin olur
Hoş geldin canım sen hep buralarda ol hep beraber devam inşallah. Işe başladın mi o kısmı anlayamadim
oh canım iyi olmuş şohben sevindim
sersumcum zor ve sıkıntılı günler geçiriyorsun haklısın eşşinde yok bu durumda bile diyete devam etmeye çalışıyosun bi yandan iş bi yandan annenin durumu bi yandan eşinin yokluğu o kadar haklısın ki ama yinede assıl arkadaşım diyetine sağlığın için kocişin geldiğinde de bi şaşırsın benim hatun bütün zorlukları aşmış desin
offff sıcak keke bende hayır diyemem kıs
canım bebek mi düşünüyorsunuzinşallah hadi bakalım çalışmalara devam
hoşgeldin canım inşallah herşey dilediğin gibi olur
yazarhanim35 hosgeldin insallah hersey guzel olir yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?