Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
5 adet zeytin

Öğle yemeği

1 kase spagetti
Brokoli salatası
Yarım kase yoğurt
menu iyiymis canim afiyet olsun

en sevdigim ve aala dayanamayacagim birsey varsa o da sicacik kektir canim ben tabi cay sevmwdigimden kahveyle yerim ne pasta ne baska bisey kek olsun yeterli:)

cok sukiur takilmis canim hayirli olsun bende regl oldum bugun aynen tatli krizleriyle basim dertte kayisi ceviz bademle bastiriyorum ama tabi baya bir kayisi yemisimdir yani

Regl oldum bugun bu ay da hamile degilim saglik olsun takmamaya calissiyorum tatli ve clik krizim vardi kuru kayisi ceviz badem ve findik yedim ama kayisiyi abarttim sonucta o da seker ve kalori ben sagliklo seyleri bazen fazla abartiyorum sanirim.o yuzden cok veremiyorum kilo

Selam kizlar anca gelebildim.
Dun aksam kuru patlican dolmasi, salata ve yogurt yedim. dolmaya zerdecal koydum normalde konulan bisey degil ama sagligim nedeniyle bol bol koydum. tadi cok guzel olmustu. yakisti yani
Bu sabah 1 dilim ekmekle 1 yemek kasigi kadar tahin pekmez yedim.
Oglen icin yarim sandwich ve skersiz bal kabagi var. ikindide yogurt yerim malum probiyotik icin yogurdu cok yemem gerekiyor.
Dunden beri esimin ve cocuklarin Turk vatandasligi belgeleriyle ugrasiyorum.
ne kadar cok belge istemisler. bazilari icin extra belgeler gerekiyor derken is uzadikca uzuyor. cocuklarin belgeleri hazir olsaydi 18 yasindan kucuk olduklari icin 1 saate kimlik veriyolarmis. esim 6-7 ay bekleyecek. kismet artik. esimden iyi hal kagidi bile istemisler. polise gidip almamiz gerekiyormus. gerci bir tek o eksik kaldi neredeyse butun belgeleri tamamladim. hepsi hazir olunca Miami'ye konsolosluga gidip halledicez insallah. esiminki yaza kadar gelse ne iyi olur.

Merhaba kızlar ;

Hepinizi çok özledim. Hep aklımdaydınız ancak buraya gelme gücünü kendimde bulamadım. Deli gibi bir kilo almasam da psikolojikmen hazır değildim. Zor bir süreçten geçtim ama toparladım kendimi ve artık yine yanınızdayım. Mesleğim içinde çok güzel adımlar da atmaya başladım. Mesleğim ile alakalı da kursa başladım :) Ve çok istediğim pastacı çırağı kursuna kayıt oldum ancak hayal kırıklığı ile gitmeyi bıraktım. Çok fazla amatörce bir kurs idi :)

Dün diyete başlayalı 1 sene olmuş tam. 1 sene de ne güzel bir yol kat etmişim diyorum kendime. Eskiden boydan resim çekilmeyi sevmezken şimdi boy aynası önünde defalarca resmimi çekesim geliyor. Giyinişim, duruşum bakışım öz güvenim bile değişmiş tamamen. Eskiden de kendine güvenen biri iken şimdi daha fazla bir güven geldi bana. Şuan pazartesinden itibaren tekrar başladım diyetime ve kaç kg olduğumu bilmiyorum. Pazartesi sabah 64 kg idim. Regl öncesi şişkinliği vs derken cuma günü tartılıp bildirim yapacağım.

Akşam yemeği
Taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe mercimek çorbası
Çok az ekmek

Gün içinde 2 tane şekersiz Türk kahvesi
Yeşil çay ve çay içtim şey bide oğlum cips yerken ona ortak oldum sabahta 1 tatlı kaşığı tahin pekmez yemiştim yazmaya unutmuşum

Günaydıınnn...
Kahvaltı niyetine ne yediğimi hiç söylemesem daha iyi... dedimyaa bu aralar azıcık saldım diye.. Ama az kaldı.. eski düzenime dönecem inşallah..
Allah mesut etsin canım..Hoşgeldin
Çookkk teşekkür ederim canım..
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...

Canım hakkında hayırlısı olsun insallah en kısa zamanda senin de bir bebisin olur

Hoş geldin canım sen hep buralarda ol hep beraber devam inşallah. Işe başladın mi o kısmı anlayamadim

oh canım iyi olmuş şohben sevindim
sersumcum zor ve sıkıntılı günler geçiriyorsun haklısın eşşinde yok bu durumda bile diyete devam etmeye çalışıyosun bi yandan iş bi yandan annenin durumu bi yandan eşinin yokluğu o kadar haklısın ki ama yinede assıl arkadaşım diyetine sağlığın için kocişin geldiğinde de bi şaşırsın benim hatun bütün zorlukları aşmış desin

offff sıcak keke bende hayır diyemem kıs

canım bebek mi düşünüyorsunuzinşallah hadi bakalım çalışmalara devam

hoşgeldin canım inşallah herşey dilediğin gibi olur

günaydın kızlar
kahvaltımı yaptım
1 yumurta+1 dilm ekmek üstüne labne peyniri +2ad.zeytin benim zeytinler büyük biiraz
arkasından sade kahve
birazdan hazırlanıp çıkıcam kızımın okuluna gidicem bir kaç yere uğrucam
akşamada yazarım yediğimi
yarın da kuaföre gitmem lazım diip boyam gelldi akşamada yemek var iyi olacak kaşlarımda çıkmıştı zaten
görüşürüz kızlar

Rutin bakimlar kolay gelsin:) evet canim dusunuyoruz artik bakalim insallah

Canım hakkında hayırlısı olsun insallah en kısa zamanda senin de bir bebisin olur

Hoş geldin canım sen hep buralarda ol hep beraber devam inşallah. Işe başladın mi o kısmı anlayamadim

Hoşbulduk canım :) ise başlamadım kursa başladım iş bulmada yarayacak bir sertifika almak için :)

Hoşbulduk canım

yazarhanim35 hosgeldin insallah hersey guzel olir yeniden

Hoşbulduk canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…