- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Günaydın kızlar..
sabah kahvaltım..: tam buğday ekmeği ile hazırlanmış 2 küçük kaşarlı, yağsız tost.. üstüne de şekersiz çayımı yudumluyorum..
Slm kizlar esimle kahvaltiya gittil ben normal peynir yesilllik yumirta bir dilim sucuk bir isirik simot ve 2dilim ekmek yedim aksam da ceviz badem kayisi yedim bugun diyet disi bir gundu ama dikkat de ettim
cok tesekkur ederim canimcim bu kadar dikkat etmeye bir de gitse kilolarCanım hayırlı olsun Allah mesut etsin
Adacım iyi gidiyorsun diyet olmayan günün bile çok iyi böyle devam
tuzlu kurabiyeyi cok mi seviyorsun canimAkşam
Öğleden kalan karnabahar
Ihlamur
Yarım kocan haşlanmış mısır
2 tane tuzlu kurabiye
Çok sevdiğimden değil misafir için yaptım kimse yemiyor ziyan olmasın diye ara ara hergün yedim akşam bidaha size hiçbir şey yapmayacağım diye eşimi tehdit edince kalan hepsini yedi bende kurtuldum evden birşey ziyan edince çok vicdan azabı çekiyorum attıklarımızı bulamayan o kadar çok insan var ki kiloyu falan düşünemiyorum neyseki artık menümde görmeyeceksintuzlu kurabiyeyi cok mi seviyorsun canim
Sendeki irade bende olsaydı tığ gibi olurdum herhalde maşallah iyi azimSlm kizlar esimle kahvaltiya gittil ben normal peynir yesilllik yumirta bir dilim sucuk bir isirik simot ve 2dilim ekmek yedim aksam da ceviz badem kayisi yedim bugun diyet disi bir gundu ama dikkat de ettim
ben eskiden kurabiye xanavariydim nasil seviyordum anlatamam hala severim de cok cok kaliteli olmasi lazim her kurabiyeyi yemem :) bnde evde yapinca esimin yanina koyuyorum ya da arkadaslara dagitiyorum yoksa insan yiyor canim haklisin eskiden neler neler yapardim o zamanlarda kilo aldigimi fark ettim arrik cok nadirÇok sevdiğimden değil misafir için yaptım kimse yemiyor ziyan olmasın diye ara ara hergün yedim akşam bidaha size hiçbir şey yapmayacağım diye eşimi tehdit edince kalan hepsini yedi bende kurtuldum evden birşey ziyan edince çok vicdan azabı çekiyorum attıklarımızı bulamayan o kadar çok insan var ki kiloyu falan düşünemiyorum neyseki artık menümde görmeyeceksin
Sagol canim onceleri boyle degildim simdi ideal kiloya yaklasyim ya gitmiyor resmen ben de sok diyetleri biraktim malum belli kalorinin altina dusemiyorumSendeki irade bende olsaydı tığ gibi olurdum herhalde maşallah iyi azim
Çoookkk teşekkür ederim canım.. saolsın..Canım hayırlı olsun Allah mesut etsin
Ayy çok severim o üçlüyü ama almıyorumGünaydın kızlar..
ben bu sabah simit+peynir+çay keyfi yaptım.. fazla oldu bir simit biliyorum ama çok güzeldiii...
özlemişim bu üçlüyü..sabah evde kahvaltı yapmak gelmedi içimden.. işe gelirken simit peynir yapayım dedim.. yapacak bişey yok.. oluyor böyle arada.. gerçi ben bu ara bayaa boşladım.. en az 1 hafta daha böyle devam edeceğim mecburen. sonra çıkarırım acısını nasıl olsa..
Çoookkk teşekkür ederim canım.. saolsın..
Aynen canım..Daha 3 ay bile olmadı..Allah yerinde dinlendirsin ananeciğini de..Sen de üzücü bir tecrübe yaşamışsın..canım yaaaaa eşyaları görüncede kötü olmuşsun daha çok yeni sayılır canım atlatıcaksın elbet ama ben sağlıklı halini görmek yani en son daha iyi diyorum aklında hep öyle kalıyor ama bu en yakınlarında mümkün deyil yanında olman gerekiyor mesela bende aneannemin emeği çok büyüktü evlendiğim zamanlar hastalanmıştı mürüvetini göreyim beklemeyin düğünü yapın demişti kına gecesinde yanımda bulundu ama ertesi gün hastalanmış hastaneye kaldırdılar bana söylemedilier daha sonra ısrar edince nerde diye söylediler hiç unutmam gelinlikle hastaneye gitmiştim bende şu anda çok duygulandım sanki tekrar yaşadım benim gözlerim doldu belli etmedim onun gözleri doldu o da belli etmedi çok zor bi andı nurler içinde yatsın
canım baba meselesine gelince bende aaddd gibi benimde aram iyi deyil ama kendisine belli etmem sebebi annemi çok üzdü çok yıprattı hala devam ediyor hastalanır bakmaz kendi ihtiyaçlarını daha ön planda tutar bencil sadece kendisini seviyor birde büyük abim ve onun çocukları kardeşimi ve beni ayırır benim bir tane çocuğumu ayırır ama dışardan görsen hiç belli etmez anlayamadık hiç bir zaman rabbim ıslah etsin ne diyeyim
r
biz 2 yıldır doğru dürüst ne tatil ne pikniğe gidebildik..Sağlık sorunları malum..eşimin görevleri..çok özledim ve dinlenmeye çok hasret kaldım valla.Ne güzel eğlenmişsiniz..anneciğine de kıyamam ya..Allah sabır versin..Temizlik de bitmiş oh maşallah sanacumartesi günü pazarım vardı börek yaptım tatlı yaptım baya yoğundum gelemedim
pazar günü pikniğe gittik kahvalt ıolarak börek yedik çay falan
ikndi gibide kızarmış tavuk aldık salata falan öyle yedik
daha sonra babamı işe bıraktık annecimi eve getirdim derleştik ağlaştık güldük derken vakti geçirdik
unutmadan annem görünce şaşırdı baya zayıflamışsın artık az yiyosun dedi hedefin 60 olursa çok daha iyi olur tam zayıf görünürsün dedi bende 60 yaptım hedefi inşallah veririm o kadar
bugünde kahvaltım az kıyma vardı kavrulmuş içine ymurta kırdım onu yedim
daha sonra sade kahvemi içtim
şimdide ev temizliğine başlıcam hafta sonu çok batıyor dip köşe temizli çamaşı falan yıkanacak salı günü yağmur varmış batıda daha sonra tekrar gelirim yedilerimi yazarı balkonu yıkamakla başlıyayım hadi bana kolay gelsin
Allah mesut etsin canım..HoşgeldinGünaydın kızlar...
Yaklaşık 1 aylık ayrılıktan sonra nihayet buradayım yine..
Evlendim barklandım geldim..
düğün öncesi malum stresli geçtiği için pek bişey yiyemedim ama düğünden sonra bir rahatlık bir rehavet..
yeme içme tavan yaptı tabi.. ama çok şükür sanki hasarsız atlattım bu süreci gibi. bundan sonra dikkate devam yeniden..
Sizler nasılsınız hatunlar?
filiztoprak bende annemi cok seviyorum ama ona da kiziyorum yani babama kendini ezdiriyor babam onu haketmiyor cidden annem cok hos asil bir kadin ona tek kizmamin sebebi bu sen de guzel annenle gecirmissin benim de en sevdigim sey annem ve teyzemle oturup sohbet etmekti bayilirdim ben uzagim tabi suanda
Bi arada filizcim ilk hedeflerimiz ayni senin boy kac peki
Amin canım..Evet gene görevde maalesef..Sağlık olsun canım haklısın napalım..Canım çok taze daha Allahım nur içinde yatırsın inşallah Allah başka acı göstermesin
Canım eşin yok mu gene biz de aynı devam böyle de çok zor ama Allah can sağlığı versin
sağol canım..haklısınSlm kızlar hafta sonu pek gelemedimsersum canım aciniz daha çok taze geçmez ama zamanla hafifler.
Menulerime elimden geldigince dikkat ediyorum ama havalar sogudukca su içmeyi ihmal ediyorum birer gün arayla yürüyüşe de başladım.
Bazı arkadaşlar rumuz değiştirmiş tanıyamıyorum
Ahh yazık ..Allah yardımcınız olsun..Canım hoşgeldin tebrikler Allah mutlu mesut etsin insallah yalnız evlendim diye ipi gevsetmek yok....
filiztoprak ve A aaadddaaa bende de tam tersi bir durum annem babama kötü davranıyor kizkardeslerimi de babama karşı kullanıyor onlarda annelerine uyuyor adamcağız dört aydır evi terk etti ve hiç aramamislar o kadar kötü bir durum ki anlatamam
Çok güzel gene fidelerin maşallahGunaydin hanimlar,
Dun fidelerimi diktim 1 ay kadar torba saksilarda buyutup sonra bahceye ekiyorum. esimde bahceyi hazirlamaya calisiyor. cok gereksiz ot bitmis temizlenmesi yeni toprak atilmasi lazim.
Eki Görüntüle 2058879
Dun aksam yogurtlu corba ictim ama ilaclar bozdu midemi yediklerimi cikardim.
Sabah kahvaltisinda 1 dilim balli kaymakli ekmek yedim. simdide ilaclarimi aldim insallah midem bozulmaz yine.
Sağol canım..Aynen haklısın eşim olsa daha katlanılabilir oluyor her şey..Allah böyle ayrılık versin ne diyeyim..Çok teşekkürler..sersum Allah yardimcin olsun sabir huzur versin. esininda yaninda olmamasi durumu senin icin daha da zor hale getiriyor olmali. insallah bir an once toparlanirsin. ne zaman sohbet etmek icini dokmek istersen buraya yaz bizler burdayiz.
ohh gene işler güçler..Güle güle kullan buluzunu canım..Şimdiden iyi eğlenceler..selam kızlar
dün dışarıdaydım sonrasında gelemedim eşimin çalıştığı otelin gecesi var personeller ve aileleri için cuma günüymüş yemekli
kızımla buluştuk okul çıkışı avm ye gittik gece için bişey alayım diye
pantalonum vardı siyah üstüne bi buluz aldım mürdüm rengi gbi
daha sonra çok acıkmışız dürüm döner yedik yanında ayran
ama öğlen 1 yeşil elma yemiştim
bugün evdeyim biraz temizlik yaptım dolapları sildim balkonu yıkadım
sabah kahvaltım
2 parça tulum peyniri+2 zeytin+1 salatalık+1 dilim ekmektb.
arkasında kahve keyfi
öğlen kek yapmıştım çaylı kek çok severim sıcak sıcak 2 dilim yemişim
sade kahve
akşama salçalı köfte yapıcam +salata+turşu
zaten karnım tok az yerim hemen doyuyorum
yarında dışarıda işim var kızımın okuluna gidicem biraz dolaşır gelirim
Gelemedim canım..anca geldimyok artık büsürü çıkmış sersumcum göremedim nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?