Canım bunun kusuru yok zaten iyiki burası var bazen kimseye anlatamadıklarımızı bazen duygularımızı,üzüntülerimizi ,sevinclerimizi paylaşıyoruz yazınca rahatliyor insan yani ben öyle oluyorumNeyse kızlar kusura bakmayın bugün biraz fazla duygusala bağladım sanırım..
Haklısın canım..Allah dayanılmaz acılardan korusun hepimiziHayir burda sadece diyet paylasmiyoruz canim sevinclerimiz uzuntulerimiz de paylasiyoruz bugun senin bunlari yazman benim de okumam gerekiyordu belki de acilar da cok sey ogretiyor bize
Aynen canımCanım bunun kusuru yok zaten iyiki burası var bazen kimseye anlatamadıklarımızı bazen duygularımızı,üzüntülerimizi ,sevinclerimizi paylaşıyoruz yazınca rahatliyor insan yani ben öyle oluyorum
evet canm bnde aksamlati pert oluyorum kendimi yataga zor atiyorum yaniAdacım topiği sen açıyon ama ben kapatıyorum çok uykusuz çocuklarım var onları uyutuyorum çamaşır bulaşık yemek ütü falan derken zaman çok hızlı akıp gidiyor bugün soba kurduk temizlik yaptım koltukları sildim 3 makina çamaşır yıkadım hepsi bana bakıyor gece olunca pert oluyorum
canım yaaaaa eşyaları görüncede kötü olmuşsun daha çok yeni sayılır canım atlatıcaksın elbet ama ben sağlıklı halini görmek yani en son daha iyi diyorum aklında hep öyle kalıyor ama bu en yakınlarında mümkün deyil yanında olman gerekiyor mesela bende aneannemin emeği çok büyüktü evlendiğim zamanlar hastalanmıştı mürüvetini göreyim beklemeyin düğünü yapın demişti kına gecesinde yanımda bulundu ama ertesi gün hastalanmış hastaneye kaldırdılar bana söylemedilier daha sonra ısrar edince nerde diye söylediler hiç unutmam gelinlikle hastaneye gitmiştim bende şu anda çok duygulandım sanki tekrar yaşadım benim gözlerim doldu belli etmedim onun gözleri doldu o da belli etmedi çok zor bi andı nurler içinde yatsınGünaydın kızlar..erken kalktım aslında ..Kitap okudum 1 saat kadar..
sonrasında kızımı uyandırdım kahvaltı yaptık..Artık haftanın 3 günü ve cumartesileri kursu olduğundan garibim sadece pazarları düzgün kahvaltı yapıyor..
kahvaltımız
kaşarlı omlet
sucuk pastırma
köz kırmızı biber
domates salatalık maydanoz
1 dilim ekmek
evvelsi gün tatlandırıcılı puding yaptım kahveyle de küçük kase onu yemeyi düşünüyorum..
Annem 2-3 haftalığına evine gitti..özledim dedi..Ama hala üzgün..O gidince ben de babamdan kalan hastaneden gelen atılması gereken özel şeyler vardı atılacak onları attım ve babamın kayıt cihazından sesini duyunca bayaa bi kötü oldum..Sanki her şey rüya babam hala hastanede bizi bekliyor gibi geldi..Allahım ne kadar zor..Annemin yanında kendimi hep tutuyorum ama o olmadığı için bayaa bi ağladım boşaldım..Ahh babacığım nurlar içinde yat..hatta şimdi de çok duygulandım bunarı yazarken gene boşaldı göz yaşlarım..Kızlar babalarınız anneleriniz hayattaysa kıymetini bilelim çok üzülüyor sonra insan çokk
ah canım kıyamam ne zor haklısın küçükler heralde çocuklarAdacım topiği sen açıyon ama ben kapatıyorum çok uykusuz çocuklarım var onları uyutuyorum çamaşır bulaşık yemek ütü falan derken zaman çok hızlı akıp gidiyor bugün soba kurduk temizlik yaptım koltukları sildim 3 makina çamaşır yıkadım hepsi bana bakıyor gece olunca pert oluyorum
Evet canım biri 3 yaşında diğeri 3 aylık çok şükür rabbim acılarını göstermesin tam düzen oturtamadık yavaş yavaş oluyorcanım yaaaaa eşyaları görüncede kötü olmuşsun daha çok yeni sayılır canım atlatıcaksın elbet ama ben sağlıklı halini görmek yani en son daha iyi diyorum aklında hep öyle kalıyor ama bu en yakınlarında mümkün deyil yanında olman gerekiyor mesela bende aneannemin emeği çok büyüktü evlendiğim zamanlar hastalanmıştı mürüvetini göreyim beklemeyin düğünü yapın demişti kına gecesinde yanımda bulundu ama ertesi gün hastalanmış hastaneye kaldırdılar bana söylemedilier daha sonra ısrar edince nerde diye söylediler hiç unutmam gelinlikle hastaneye gitmiştim bende şu anda çok duygulandım sanki tekrar yaşadım benim gözlerim doldu belli etmedim onun gözleri doldu o da belli etmedi çok zor bi andı nurler içinde yatsın
canım baba meselesine gelince bende aaddd gibi benimde aram iyi deyil ama kendisine belli etmem sebebi annemi çok üzdü çok yıprattı hala devam ediyor hastalanır bakmaz kendi ihtiyaçlarını daha ön planda tutar bencil sadece kendisini seviyor birde büyük abim ve onun çocukları kardeşimi ve beni ayırır benim bir tane çocuğumu ayırır ama dışardan görsen hiç belli etmez anlayamadık hiç bir zaman rabbim ıslah etsin ne diyeyim
ah canım kıyamam ne zor haklısın küçükler heralde çocuklar
Kahvaltin cok guzelmis bravoooo canmKahvaltımı yaptım kızlar
2 haşlanmış yumurta
1 domates
50 g beyaz peynir
3 yeşil zeytin
4 siyah zeytin
Avuçiçi kadar lavaş (29 g)
Zencefil li çay
oooooo harika bir haber allah musmutlu etsin insallah seni canim hayirli olsunGünaydın kızlar...
Yaklaşık 1 aylık ayrılıktan sonra nihayet buradayım yine..
Evlendim barklandım geldim..
düğün öncesi malum stresli geçtiği için pek bişey yiyemedim ama düğünden sonra bir rahatlık bir rehavet..
yeme içme tavan yaptı tabi.. ama çok şükür sanki hasarsız atlattım bu süreci gibi. bundan sonra dikkate devam yeniden..
Sizler nasılsınız hatunlar?
Günaydın kızlar..erken kalktım aslında ..Kitap okudum 1 saat kadar..
sonrasında kızımı uyandırdım kahvaltı yaptık..Artık haftanın 3 günü ve cumartesileri kursu olduğundan garibim sadece pazarları düzgün kahvaltı yapıyor..
kahvaltımız
kaşarlı omlet
sucuk pastırma
köz kırmızı biber
domates salatalık maydanoz
1 dilim ekmek
evvelsi gün tatlandırıcılı puding yaptım kahveyle de küçük kase onu yemeyi düşünüyorum..
Annem 2-3 haftalığına evine gitti..özledim dedi..Ama hala üzgün..O gidince ben de babamdan kalan hastaneden gelen atılması gereken özel şeyler vardı atılacak onları attım ve babamın kayıt cihazından sesini duyunca bayaa bi kötü oldum..Sanki her şey rüya babam hala hastanede bizi bekliyor gibi geldi..Allahım ne kadar zor..Annemin yanında kendimi hep tutuyorum ama o olmadığı için bayaa bi ağladım boşaldım..Ahh babacığım nurlar içinde yat..hatta şimdi de çok duygulandım bunarı yazarken gene boşaldı göz yaşlarım..Kızlar babalarınız anneleriniz hayattaysa kıymetini bilelim çok üzülüyor sonra insan çokk
selam kızlar yeniden..
duygu yoğunluğundan evde olanları yazmadım..2 gündür şofbenimiz arızalı..Offf çok zormuş..hafta sonu olduğundan da lojman arızayı arayamadım ..dün ben su ısıtıp kovayla yıkandım bugün de kızımı yıkıyacağım..çok fena çok
inşallah biran önce olur
ben iş çıkışı her gün duş alırım radyasyon malum saçımı gün aşırı yıkasam da vücut duşu şart ..bu durumda çok zorlanacağım..eşim de yok malum..kuzeni burada oturuyor artık ondan yardım istiyeceğiz..
2. öğün
kızım 1 ay oldu anne dedi kıyamadım pizza söyledik.kilo alıcam diye çocuğu da mahrum bırakıyorum hamur işinden...en ince hamurundan söyledik ve kenarlarını da yemedim
lahmacun boyutundaydı...yanında zero cola...
az sonra da markete giderim ve yolumu biraz uzatırım yürüyüşümü de yapmış olurum
teşekkürler canim gozlemeyi ateşte ekmek sacinda yapiyorumMenü muhteşem
Afiyet olsun kilo olmasın. Gözlemeyi ocakdamı yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?