- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Merhaba kızlar ;
Hepinizi çok özledim. Hep aklımdaydınız ancak buraya gelme gücünü kendimde bulamadım. Deli gibi bir kilo almasam da psikolojikmen hazır değildim. Zor bir süreçten geçtim ama toparladım kendimi ve artık yine yanınızdayım. Mesleğim içinde çok güzel adımlar da atmaya başladım. Mesleğim ile alakalı da kursa başladım :) Ve çok istediğim pastacı çırağı kursuna kayıt oldum ancak hayal kırıklığı ile gitmeyi bıraktım. Çok fazla amatörce bir kurs idi :)
Dün diyete başlayalı 1 sene olmuş tam. 1 sene de ne güzel bir yol kat etmişim diyorum kendime. Eskiden boydan resim çekilmeyi sevmezken şimdi boy aynası önünde defalarca resmimi çekesim geliyor. Giyinişim, duruşum bakışım öz güvenim bile değişmiş tamamen. Eskiden de kendine güvenen biri iken şimdi daha fazla bir güven geldi bana. Şuan pazartesinden itibaren tekrar başladım diyetime ve kaç kg olduğumu bilmiyorum. Pazartesi sabah 64 kg idim. Regl öncesi şişkinliği vs derken cuma günü tartılıp bildirim yapacağım.
şu su içmeyi nasıl yapıcam bilemiyorum
ne kadar zorlasamda bi türlü su içemiyorum
Günaydın kızlar sabah kahvaltim
Kendi yaptığım mayasiz ekmekten bir kahvefincani tabagi kadar ekmek
Peynir
Yarım acı kozlenmis biber
Bir tane kurabiye ve bir tane de ceviz
yine benden başka kimsecikler yok burada. bizimkiler 2. kez aşure yapmış
geçen sefer koca bir tencereyi ve litrelik yoğurt kabını tek başıma ben bitirdiğim için bu sefer yemeyeceğim :)
Mayali ekmek gibi kabarmiyor kurutmadan kaldırınca özellikle sicakken güzel oluyorcanim mayasiz ekmegi nasil yapiyorsun? kabariyormu?
bana bu sene sadece bir defa yemek kısmet oldu okulda dağıtmışlar kızım da almış eve getirmiş anası gibi ne bulsa yemezyine benden başka kimsecikler yok burada. bizimkiler 2. kez aşure yapmış
geçen sefer koca bir tencereyi ve litrelik yoğurt kabını tek başıma ben bitirdiğim için bu sefer yemeyeceğim :)
ben de gün kurusu aldım onunla idare edicemRegl oldum bugun bu ay da hamile degilim saglik olsun takmamaya calissiyorum tatli ve clik krizim vardi kuru kayisi ceviz badem ve findik yedim ama kayisiyi abarttim sonucta o da seker ve kalori ben sagliklo seyleri bazen fazla abartiyorum sanirim.o yuzden cok veremiyorum kilo
hadi hayırlısı..Biran önce hallolur inşallah.Prosedürler çok yoruyor insanıSelam kizlar anca gelebildim.
Dun aksam kuru patlican dolmasi, salata ve yogurt yedim. dolmaya zerdecal koydum normalde konulan bisey degil ama sagligim nedeniyle bol bol koydum. tadi cok guzel olmustu. yakisti yani
Bu sabah 1 dilim ekmekle 1 yemek kasigi kadar tahin pekmez yedim.
Oglen icin yarim sandwich ve skersiz bal kabagi var. ikindide yogurt yerim malum probiyotik icin yogurdu cok yemem gerekiyor.
Dunden beri esimin ve cocuklarin Turk vatandasligi belgeleriyle ugrasiyorum.
ne kadar cok belge istemisler. bazilari icin extra belgeler gerekiyor derken is uzadikca uzuyor. cocuklarin belgeleri hazir olsaydi 18 yasindan kucuk olduklari icin 1 saate kimlik veriyolarmis. esim 6-7 ay bekleyecek. kismet artik. esimden iyi hal kagidi bile istemisler. polise gidip almamiz gerekiyormus. gerci bir tek o eksik kaldi neredeyse butun belgeleri tamamladim. hepsi hazir olunca Miami'ye konsolosluga gidip halledicez insallah. esiminki yaza kadar gelse ne iyi olur.
İnşallah canım inşallah.oh canım iyi olmuş şohben sevindim
sersumcum zor ve sıkıntılı günler geçiriyorsun haklısın eşşinde yok bu durumda bile diyete devam etmeye çalışıyosun bi yandan iş bi yandan annenin durumu bi yandan eşinin yokluğu o kadar haklısın ki ama yinede assıl arkadaşım diyetine sağlığın için kocişin geldiğinde de bi şaşırsın benim hatun bütün zorlukları aşmış desin
Hoşgeldin canımHoşbulduk canım :) ise başlamadım kursa başladım iş bulmada yarayacak bir sertifika almak için :)
Hoşbulduk canım
Hoşbulduk canım :)
sağlığının daha iyi olmasına sevindim canım..umarım tamamen geçer..Gunaydiiiiiinnn
Dun ogleden sonra isim cikti kosturdum durdum. sonrada yemek falan derken hic oturamadim. zaten otursamda Ipadimi oglumun elinden alamiyorum. normalde ben etrafta kostururken hic eline almaz oyuncaklariyla oynar ama ben bi oturayim mailime falan bakiim dedigim anda elimden alip yani basima oturur. telefondan girmeyi de sevmiyorum zaten evdeyken elime telefon almamaya calisiyorum.
Aksam tavuk hasladim suyuna pilav yaptim. ayrica kemik suyuna sebzeli mercimek corbasi yaptim icine bolca zerdecal ekledim ve blendirden gecirdim. cocuklar bile cok sevdiler hem tadi guzel oldu hem de cok saglikli oldu.
bu sabah kahvaltida yine 1 dilim balli kaymakli ekmek yedim. malum bal benim hastaligima cok iyi gelen yiyeceklerden biri. antibiyotiklerle birlikte bol bol probiyotik aldigim icin yan etkileride gecti artik baya rahatladim cok sukur. 2 hafta sonra test yapacaklar insallah tamamen gecmis olur o zamana kadar.
selam kızlar...
dün akşam erkenden sızmışım
1 alabalık ve salata yemiştim
yanında da yeni yaptığım yağlı sirkeli köy biberi turşusu.İlk defa denedim güzel olmuş..
bu sabah
yarım lavaş arası peynir zeytin biber
onun da yarısını yiyebildim
öğlen
tavuk sarma
domates çorbası
ayran vee maalesef 2 tulumba5 koymuşlardı ben ikisini yedim..
akşam için kızımla kahvaltı yapmayı düşünüyoruz..menemen peynir zeytin pastırma falan
bu aradaaaaa haftaya cuma sabahı eşim 3 günlüğüne gelecek inşallah..Bir aksilik çıkmazsa. .Uçak biletini aldık..
az kalacak ama buna da razıyız napalım..
perşembe cuma gününe izin aldım..perşembeden evi siler süpürür sevdiği yemekleri yaparım..klasik kol böreği ve kadın budu köfte..özlemiştir kocişim...cumartesiden itibaren de 3-4 gün protein yaparsam bir de soğan suyu azcık kilo verişim hızlanır belkim..kociş gelene kadar azcık farkeder..
benden bu kadar şimdilik..
hosgeldin canim ozlemistik sohbetini ve menulerini. insallah hersey gonlune gore olur.
ben icine limon ve tarcin cubugu koyarak alistirdim kendimi. simdi bol bol iciyorum. bide su icmeyi hatirlatan bir alarm kurabilirsin her yarim saatte bir hatirlatir. sende 1-2 yudum icersin.
canim mayasiz ekmegi nasil yapiyorsun? kabariyormu?
asurede yenir yaniiii
Mayali ekmek gibi kabarmiyor kurutmadan kaldırınca özellikle sicakken güzel oluyor
bana bu sene sadece bir defa yemek kısmet oldu okulda dağıtmışlar kızım da almış eve getirmiş anası gibi ne bulsa yemezo zaman bir kepçe kadar yedim ayyyyy canım çok istedi şimdi
ben de gün kurusu aldım onunla idare edicem
hadi hayırlısı..Biran önce hallolur inşallah.Prosedürler çok yoruyor insanı
İnşallah canım inşallah..Elimden geleni yapıyorum ama yürüyüşsüz çok zor gidecek..tam proteine de geçemedim bir türlü..3-4 gün atak yapsam aslında iyi gelir..bu hafta düşünüyorum bakalım
Hoşgeldin canım
sağlığının daha iyi olmasına sevindim canım..umarım tamamen geçer..
Aynen canım..çok severiz biz de kahvaltıyı..Aksam kahvaltilarini ben de cok severim. esimin olmadigi aksamlar ya makarna ya kahvalti yapilir bizim evde.
Bu arada gozun aydin. kocisinle birazcikda olsa hasret giderirsiniz.
insallah canim bende sakin kalmaya calisiyorum. Gozun aydin bu arada sersumcum cok sevindim esinim gelcek olmasina bu arada regken protein cok zor oluyor canim bem dun kayisiyi kacirinca bugun sirf protein alayim dedim ama suanda cok zorlaniyorum ciddi acim biraz hafiflesin regl o zaman daha iyi yapariz diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?