Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydiiiiiinnn
Dun ogleden sonra isim cikti kosturdum durdum. sonrada yemek falan derken hic oturamadim. zaten otursamda Ipadimi oglumun elinden alamiyorum. normalde ben etrafta kostururken hic eline almaz oyuncaklariyla oynar ama ben bi oturayim mailime falan bakiim dedigim anda elimden alip yani basima oturur. telefondan girmeyi de sevmiyorum zaten evdeyken elime telefon almamaya calisiyorum.
Aksam tavuk hasladim suyuna pilav yaptim. ayrica kemik suyuna sebzeli mercimek corbasi yaptim icine bolca zerdecal ekledim ve blendirden gecirdim. cocuklar bile cok sevdiler hem tadi guzel oldu hem de cok saglikli oldu.
bu sabah kahvaltida yine 1 dilim balli kaymakli ekmek yedim. malum bal benim hastaligima cok iyi gelen yiyeceklerden biri. antibiyotiklerle birlikte bol bol probiyotik aldigim icin yan etkileride gecti artik baya rahatladim cok sukur. 2 hafta sonra test yapacaklar insallah tamamen gecmis olur o zamana kadar.

hosgeldin canim ozlemistik sohbetini ve menulerini. insallah hersey gonlune gore olur.

şu su içmeyi nasıl yapıcam bilemiyorum

ne kadar zorlasamda bi türlü su içemiyorum

ben icine limon ve tarcin cubugu koyarak alistirdim kendimi. simdi bol bol iciyorum. bide su icmeyi hatirlatan bir alarm kurabilirsin her yarim saatte bir hatirlatir. sende 1-2 yudum icersin.

Günaydın kızlar sabah kahvaltim
Kendi yaptığım mayasiz ekmekten bir kahvefincani tabagi kadar ekmek
Peynir
Yarım acı kozlenmis biber
Bir tane kurabiye ve bir tane de ceviz

canim mayasiz ekmegi nasil yapiyorsun? kabariyormu?

yine benden başka kimsecikler yok burada. bizimkiler 2. kez aşure yapmış
geçen sefer koca bir tencereyi ve litrelik yoğurt kabını tek başıma ben bitirdiğim için bu sefer yemeyeceğim :)

asurede yenir yaniiii

canim mayasiz ekmegi nasil yapiyorsun? kabariyormu?
Mayali ekmek gibi kabarmiyor kurutmadan kaldırınca özellikle sicakken güzel oluyor
yine benden başka kimsecikler yok burada. bizimkiler 2. kez aşure yapmış
geçen sefer koca bir tencereyi ve litrelik yoğurt kabını tek başıma ben bitirdiğim için bu sefer yemeyeceğim :)
bana bu sene sadece bir defa yemek kısmet oldu okulda dağıtmışlar kızım da almış eve getirmiş anası gibi ne bulsa yemez o zaman bir kepçe kadar yedim ayyyyy canım çok istedi şimdi

ben de gün kurusu aldım onunla idare edicem
hadi hayırlısı..Biran önce hallolur inşallah.Prosedürler çok yoruyor insanı

İnşallah canım inşallah..Elimden geleni yapıyorum ama yürüyüşsüz çok zor gidecek..tam proteine de geçemedim bir türlü..3-4 gün atak yapsam aslında iyi gelir..bu hafta düşünüyorum bakalım

Hoşbulduk canım :) ise başlamadım kursa başladım iş bulmada yarayacak bir sertifika almak için :)

Hoşbulduk canım

Hoşbulduk canım :)
Hoşgeldin canım

sağlığının daha iyi olmasına sevindim canım..umarım tamamen geçer..

selam kızlar...
dün akşam erkenden sızmışım
1 alabalık ve salata yemiştim
yanında da yeni yaptığım yağlı sirkeli köy biberi turşusu.İlk defa denedim güzel olmuş..

bu sabah
yarım lavaş arası peynir zeytin biber
onun da yarısını yiyebildim

öğlen
tavuk sarma
domates çorbası
ayran vee maalesef 2 tulumba5 koymuşlardı ben ikisini yedim..

akşam için kızımla kahvaltı yapmayı düşünüyoruz..menemen peynir zeytin pastırma falan

bu aradaaaaa haftaya cuma sabahı eşim 3 günlüğüne gelecek inşallah..Bir aksilik çıkmazsa..Uçak biletini aldık..
az kalacak ama buna da razıyız napalım..
perşembe cuma gününe izin aldım..perşembeden evi siler süpürür sevdiği yemekleri yaparım..klasik kol böreği ve kadın budu köfte..özlemiştir kocişim...cumartesiden itibaren de 3-4 gün protein yaparsam bir de soğan suyu azcık kilo verişim hızlanır belkim..kociş gelene kadar azcık farkeder..

benden bu kadar şimdilik..

A aaadddaaa canım..Her şeyde vardır bir hayır..ve bebişin de vardır bir zamanı..Bu topikte çok arkadaşımızın güzel haberlerini aldık..inşallah seninde alacağız..Ama stres de engel olur buna biliyorsun..akışına bırak ..her şey güzel olur inşallah

Aksam kahvaltilarini ben de cok severim. esimin olmadigi aksamlar ya makarna ya kahvalti yapilir bizim evde.
Bu arada gozun aydin. kocisinle birazcikda olsa hasret giderirsiniz.

Hoşbuldum canım. Bende özledim sohbeti sizinle :) evet yenir ama çok yedim :)

:)) Ne güzel işte seni düşünmüş :)

Hoşbuldum canım :)

Aksam kahvaltilarini ben de cok severim. esimin olmadigi aksamlar ya makarna ya kahvalti yapilir bizim evde.
Bu arada gozun aydin. kocisinle birazcikda olsa hasret giderirsiniz.
Aynen canım..çok severiz biz de kahvaltıyı..
Sağolasın..gelecek inşallah buna da şükür

insallah canim bende sakin kalmaya calisiyorum. Gozun aydin bu arada sersumcum cok sevindim esinim gelcek olmasina bu arada regken protein cok zor oluyor canim bem dun kayisiyi kacirinca bugun sirf protein alayim dedim ama suanda cok zorlaniyorum ciddi acim biraz hafiflesin regl o zaman daha iyi yapariz diye dusunuyorum

Evet kizlar oglen tavuk yemistim okulda sonra eve gel biraz uyu kalkonca yarim barsak sut ve 15 tane cig findik ordan da unive gectim yuksek lisans icin cok yorgundum eve geldigimde ton balikli salata yedim kendimi baya tuttum ama 3 adet kayisi 4 tane falan da ceviz yedim bir tatli kasigi da bal

Akşam yemeğinden sonra

Türk kahvesi
Sade soda

Son ara öğün

Malum regl olunca bari en masum şeyi yiyeyim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…