Aaa kilo almissin cok sasirdim.Canım ben bir türlü oturamadım anca gelebildim. Hakkını helal et. Zaten kilomda da bir değişiklik yok aynıyım. İlaçlarım bitmeden kilo veremiycem anlaşılan.
Geçen hafta : 53
Bu günde : 53
Fark : o
Aaa herzaman sade bir kahvem var buyur gel içeriz canımTeşekkür ederim cnm damarlarla alakalı :) bu arada seninle tanışmadık biz müsait bir zamanda tanışmaya geleceğim :)
Aaa herzaman sade bir kahvem var buyur gel içeriz canım
Afiyet olsu .ben de cayi ocaga koydum.bol biberli omlet yapcamGünaydın kızlar
Sabah kahvaltım. İlaç alacağım diye zorla yedim normalde yumurtam eksik olmazdı şimdi gözlerim kapalı yedim diyebilirim yatağa girmek için bir an önce
Eki Görüntüle 2060746
güle güle iyi günlerde oturun yeni evinizde inşallah"Canim.yogunum.ise baslayacagim 20 gun kaldi.ev almak uzereyiz.evi boyatcaz.tadilat biraz yeni esya nasipse.cocuklar falan.gelemiyorum.
Kilom 53 .4 gibi simdi.
Sana da afiyet olsun canımAfiyet olsu .ben de cayi ocaga koydum.bol biberli omlet yapcam
ficans bende 700 g almışım kısKilo bildirimim
Geçen hafta 72.3
Bu hafta 73.0
Fark 700 gr
% 0.968
hayırlı olsun canım güle güle oturun"Canim.yogunum.ise baslayacagim 20 gun kaldi.ev almak uzereyiz.evi boyatcaz.tadilat biraz yeni esya nasipse.cocuklar falan.gelemiyorum.
Kilom 53 .4 gibi simdi.
ayyyy canım ne güzel uyumuşunuz bizde 7 buçuk gibi uyanndık deneme sınavı vardı kızımıngünaydın güzeller..bugün kızımla bayaaa güzel uyumuşuz..10 gibi kalktık yatakta ayılana kadar kitap okuduk ikimizde..
kızım benim canım nesquik istiyor dedi onu yedi..ben de yumurta haşladım ve yumurta salatası yaptım
çayla onu yiyorum..
bugün amacım pro yapmak yarın da tabii..hadi hayırlısı..regl geldi çok şükür..p.tesiye kadar hafifler inşallah..işte hiç çekilmiyor...
şimdilik benden bu kadar
İnşallah Can'ım,bi alaydık .süperdigüle güle iyi günlerde oturun yeni evinizde inşallah
yok aynı yerdeyiz Can'ım@demirleke hayrola canım tayin falan mı çıktı ?
inşallah aracım@demirleke simdiden hayirli olsun
daha almadık,konuştuk sözü aldık.inşallah hayırlısıyla alcaz.esya almak beni yormaz.en sevdiğim şey :)ficans bende 700 g almışım kıs
hayırlı olsun canım güle güle oturun
eşya almak da çok yoruyo insanı beğnmek falan uğraştırıyo
ayyyy canım ne güzel uyumuşunuz bizde 7 buçuk gibi uyanndık deneme sınavı vardı kızımın
ben pazara gittim o da 12 de geldi
pro candır yap tabi
Afiyet olsun Can'ımkahvaltı aynı yaptım
öğlen kızımm gellince millföy denn bişeler yaptım
akşam yemedik
birazdan meyve hazırlıcam
bugünde böyle geçti
Olsun.bundan sonra kaçamaksın gidersin.geçmişi boş ver.Bugün öğleden sonra kaçamak yaptım hiç yazmayayım
Ara öğün
Sade turk kahvesi
1 adet bitter kaşık çikolata
Akşam
1 kase Çorba
2 YK sarımsaklı yoğurt
2 köfte 2 parça patates şeklinde sulu köfte
3 tane mercimek köftesi
2 yaprak iceberg marul
Ara
2 adet incir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?