Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yarın kendime karnabahar yemeği yaparım
Evde başka kimse yemez.
Onlara kızartırım. Eşim yer ama çocuklardan emin değilim

Boks maçı izliyorlar.çok bi dayanılmıyor bu spora.izleyemiyorum.yazık ,günah.birbirlerine feci vuruyorlar

Günaydın kızlar dün hiç gelemedim tüm gün dışarıdaydım gece eve geldim yorgunluktan nasıl uyuyacağımı şaşırdım dün ki menüyü yazayım

Sabah
2 yumurta
2 ev poğaçası
Yarım domates
2 dilim salam
Çay

Birkaç tane cips
1 çay bardağı nar suyu

Akşam
Izgara balık
Salata
1 bardak light cola
4 tane mercimek köftesi

2 türk kahvesi

Canim.cok kacmis sanki dunku menun. Kahvaltida iki yumuta yaninda 2 pogaca yemene gerek yoktu diye dusunuyorum.1 yumarta 1 pogaca makul.yada dadece 2 yumurta.

Oglen nar suyu super olmus.gercek nar sanirim.kendin siktin

Aksam balik ve salata yeterliydi.
Mercimek kofte ve kola liht bile olsa fazla

Bugun pazar.esim de kahvalyidaydi.
O yuzden patates kizarttim
Ben de yedim biraz
1 avuc kadar patates
1 yumurta
Az peynir
1 dilim ekmek tereyagi 1 cay kasigi kadar
Bol cay
Sonra kahve
Tekrar acikmam 2 yi bulur.o zaman salata yiyorum.marul salata.
Aksam da yine salata ve aksam uemekte ne varsa sadece 1 yada 2 kasik yiyebiliyorum.cunku ev stresi heyecani istahimi kapatti.

Hava kapali.atgik kiş .güneşi artik gormeyiz dogru duzgun 5 ay kadar.bulundugumuz il cukurda kaliyor.o nedenle tum kirli hava sehrin üzerine çöküyor.sis tabakasi gjbi gorunuyor.bj nedenle gunes hepten kayip.

bugün pro yapamadım
sabah

omlet
ev sucuğu
peynir zeytin
1 dilim çavdar

arada 1 elma

2. öğün

tarhana
3 kaşık bulgur
sirkeli sarımsaklı brokoli salatası
yoğurt

Savaş ve barış izliyorum ne uzunmuş beyaa..3 saat 20 dk

Ev icin esya bakarken ,arastirirken yoruluyorum.cok yiyemiyorum stresten vs.sen nasilsin ficans

Canım hayırlı olsun şimdiden bende koşturmaca çocukların peşinde canım

Gramına kadar aynı almışız filizcim:)

Selam kızlar

Bu sabah kahvaltım sucuklu yumurta cevizli ezme domates salatalık peynir zeytin fındık süzme yoğurt ve 1 çay kaşığı kayısı reçeli

Akşam kızımla dışarıdaydık bişey yemeyecektim ama yemeyince de kendini yalnız hissediyor üzülüyor 1.5 dilim pizza ve ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…