Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Amin canım inşallah Allah can sağlığı versin

Çocuklar da çok yük altında bu sene onlara da canım sıkılıyor yani sisteme

Biri teog biri üniversite sınavına girecek sistem sürekli değişiyor biri yeni açıklandı zaten teog daha hiç belli değil ne olacağı bu sürede de motivasyonları düştü

Ben de toparlamaya çalışıyorum bazen de olmuyor hayırlısı inşallah kendime de sıra zor geliyor haliyle

Ben de bu sabah 53.2 geldim 200 gr gitmis dunden
canim yakinda eriyeceksin dikkat et kuzum

sersumcum bi iki gun daha gecsin regl den istersen o zaman pro yap ben cok denedim regken illaki az da olsa karbobhidrat istiyor vucut

en sevdigim seylerden biridr ceviz ezmesi eskiden biz eve findik fistik ceviz ezmesi ve kakaolu olandan alirdik ben o zaman surekli yerdim asla dayanamazdim simdi cok uzun zamandir almiyoruz esime bal ve tahin pekmez recel alistirdim.dun diyor ki alalim artik sende az yemegi ogren dedim ki azcik daha sabret ideal kiloma geleyim az yemegi ogrencem

sorma canim ben de lisede oldugum icin cocuklar perisan surekli soruyorlar hocam nolcak diye anlatti rehber hocamiz bizde motive ediyoruz onlari

Yeog kalkti.simdi nasil bir yol izleyeceksinjz canim .bilgin var mi

Haftasonu kimse gelmez diyordum ama masallah topik cok hos kizlar herkesin cumhuriyett bayrami kutlu olsun oncelikle bugun sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta azcik peynir ve 5 adet ceviz
Oglen 1 dilim ekmek sebze porasa ayran arada yarim elma yemistim
Ikindi 4 kayisi kahve ceviz
Yarim bardak sutlu nescafe sonra ingilizce dersine gittim ozel ders aliyorum hocam elmali turta yapiyordu nasil koktu anlatamam size sicak sicak getirmis yanina da kahve yapmis bir dilim ama kucuk tabiki yedim aksam da sebze yedim 3 kasik yogurt

Kahvalyidan sonra umdugum seyleri yiyemedim.ogleni atladim.disardayik.eve baktik.sinra komsularla takildik bahcede.kiz durmadi.dolandik
Aksam 6 da yedim
1 koca tabak kiymali karnibahar yemegi. 5_ 6 adet fistik

Hmuru ince elmasi bol olursa harija olur
Youtubee de bugun bugun bi tarif ezledim.1.5 kilo elma ile yapti

Oğlum çok seviyor üşenmeden cevizleri de kırıyor yapıp yiyoruz canım sen lisede miydin canım zor bu çocukların işi

Yeog kalkti.simdi nasil bir yol izleyeceksinjz canim .bilgin var mi

Kalktı ama gelen gideni aratıyor ne olacağı belirsiz illaki bir sınav olacak ama zamanı ve nasıl olacağını hala açıklamıyorlar maalesef biz de bekliyoruz

Amin canım...Allah yardımcısı olsun çocukların..benimki bu yıl ilk defa yırttı..5 yıl olduğundan biliyorsun yoksa hep 2000 lilere vuruyor bu değişiklikler..kızına da vurmuş teog maalesef..üzüldüm bak ..İnşallah vukuatsız atlatır yavrucaklar...
Haklısın canım regl de insan sürekli bişeyler istiyor..motive de olamadım bu sefer..bakalımmm

Bu sene çok fena canım ikisine birden vurdu bizim ,neyse size denk gelmedi hazırlık olunca,inşallah atlatırız

Haklısın canım sabah 2 yumurta yedim sonra eşime tatil günü diye poğaça yaptım kendimi tutamadım yedim nar festivaline gittik orada taze sıkılmış nar suyu içtim akşamda kv ye gittik yemekte oradaydik ben çok seviyorum diye yapmış kadın benim için uğraşmış diye yedim benim bu haftasonları tüm düzen bozuluyor

Bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 poğaça

Muz

Öğle
1 kaşarlı omlet
1 kaşık tahin pekmez
2 zeytin
2 dilim salam
Az pide ekmek

1 tane Trabzon hurması
2 kare çikolata

Akşam
Et haşlama

1 avuç yer fıstığı
Çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…