Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Maalesef bu aralar çok fazla kaçırdım dün akşam yine dayanamadım peynir ekmek vs yedim ama yeniden başlayıp yılbaşına en azından 57 yi görmem gerek

Sabah 8 de

1 tane Çok tahilli buğday patlağı( paket olarak değil adet olarak )

allah kavustursun insallah tez zamanda canim

olsun cnm kirk yilin nasinkizlarla cikmissin tabiki yiceksin iyi yaptin aferin sana bu arada bende bayilirim sebzeli wrap a sadece bugun kendini biraz rahatsiz hissedersin ama gecer merak etme

Karnim bu aralae sisti baya bugun oglen tavuk salata yedim okulda kahveyle baslamistim gune birazdan spora gidecegim ems diye bir alete giriyorum.belki duymussunudur gecen yil cok skilastirmisti beni bu yil da aynisini istiyorum insallah

Karnim bu aralae sisti baya bugun oglen tavuk salata yedim okulda kahveyle baslamistim gune birazdan spora gidecegim ems diye bir alete giriyorum.belki duymussunudur gecen yil cok skilastirmisti beni bu yil da aynisini istiyorum insallah
Canım bu alet nasıl bişey ki? İlk kez duyuyorum..

Sağol canım onu da denerim verdiğin bilgiler için teşekkürler

allah kavustursun insallah tez zamanda canim

olsun cnm kirk yilin nasinkizlarla cikmissin tabiki yiceksin iyi yaptin aferin sana bu arada bende bayilirim sebzeli wrap a sadece bugun kendini biraz rahatsiz hissedersin ama gecer merak etme

ay Allah razı olsun cnm içimi açtı yorumunnn :) dimi yanii nolmuşşş :)))

Aksam yemegim yoktu esim de gec gekcek o yuzden kahvakti turu yaotim 2 yumurta 2 dikim hindi fume salata

Gunayin kizlar bu sbah 1 dilim ekmekle tahin pekmez karisimi yedim.
dun aksam esim denizden lobster getirmisti onlari izgara yapip yedik cok yagsiz bir eti var ama kalorisi yuksek sanirim.
bugunlerde cok fazla dikkat edemiyorum sporda yapamiyorum ama cok sukur cok yemedigim icin almam insallah. gecen hafta biraz almistim ama istahim kapaninca geri verdim 53 kiloyum yine.

Ah canım çok zor durumun haklısın..Allah yardımcın olsun..Gurbet ne kadar kötüü

Bu sıralar ben de sapıttım ..zaten gr gr gidiyor..krizlerdeyim başa döndüm gene

selam kızlar...bende de bir açlık krizi sormayın..ve tatlı acayip tatlı istiyor canım..dün bizim günümüzdü 8 kasım radyoloji günü..pasta getiren getirene yedim valla hepsinden acayyyip şiştim..yarın tam bir fiyaskoo

kızlar yarın ben yaparım listeyi ama anca 4-4.5 gibi olur...

dedim ya sapıttım diye yazmayayım bu 2 gün yediklerimi..halbuki 81.7 yi görmüştüm geçen hafta

Al benden de o kadar

topikce cozuttuk desenize sersumcum aslinda olay su ki eger bir kez cozuttuysak karbonhidrat aldiysak ertesi gun canimiz yenidrn yeniden istiiyor ve biz toplayamiyoruz kendimizi

Al benden de o kadar
hepimize

topikce cozuttuk desenize sersumcum aslinda olay su ki eger bir kez cozuttuysak karbonhidrat aldiysak ertesi gun canimiz yenidrn yeniden istiiyor ve biz toplayamiyoruz kendimizi
Aynen katılıyorum canım..ben zaten hep biliyorum ve kendimde gözlemliyorum..yumurta yediğim kahvaltılarda hiç acıkmıyorum ama tost yersem kepekli de olsa çavdar da olsa çok fazla acıkıyorum öğlene..offf bırakmalıyım ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…