- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
allah kavustursun insallah tez zamanda canimGünaydınnn....
Eşimi dün gönderdim memlekete..
bende artık yediklerime dikkat etmeye başladım tekrar bu sabah itibari ile..
Sabah:
1 bardak ceviz suyu (kahvaltıdan 30 dk önce içtim.uyanır uyanmaz..)
2 küçük ince dilim labneli tam buğday ekmeği
2 adet haşlanmış yumurta
1 adet ceviz
az öncede 1 bardak çay içtim...
olsun cnm kirk yilin nasinkizlarla cikmissin tabiki yiceksin iyi yaptin aferin sana bu arada bende bayilirim sebzeli wrap a sadece bugun kendini biraz rahatsiz hissedersin ama gecer merak etmehayırlı sabahlar kızlar ;
resmennn dün iyi giden ritüeli bozdum akşam kızlarla buluştukk ve ben sebzeli wrap yedimeve geç gittim çok yorgundum ama 10 dk dans ettim sadece sonra yattım direk. şuan o kadar şiş ki karnım kahvaltı yapamadım su içtim birazdan çay ve kepek ekmeğine peynir sürüp yicem böyle geçiştircem inşaallah sıcak iyi gelir şişliğim gider o akşamki wrap ı yemeseydim şuan çok iyiydimm
Amiinnnn canım saolasın...Allah razı olsun..allah kavustursun insallah tez zamanda canim
Canım bu alet nasıl bişey ki? İlk kez duyuyorum..Karnim bu aralae sisti baya bugun oglen tavuk salata yedim okulda kahveyle baslamistim gune birazdan spora gidecegim ems diye bir alete giriyorum.belki duymussunudur gecen yil cok skilastirmisti beni bu yil da aynisini istiyorum insallah
Sağol canım onu da denerim verdiğin bilgiler için teşekkürlerBirkaç ay önce düzenli yapıyordum ama son zamanlarda salmıştım iyice.. kesinlikle tavsiye derim canım.. denemelisin bence..
Akşamdan 1 tam ceviz içini oda sıcaklığında 1 bardak suya bırakıyorum.. sabah aç karına ilk bunu içip, cevizleri de yiyorum..
bir sürü şeye faydası var canım..
meselaaa;
- İçindeki bolca protein sayesinde uzun süre tok tutuyor, yağ yakımını kolaylaştırıyor.
- Kötü kolesterolün yükselmesine engel oluyor, halihazırda yüksek olan kötü kolesterolü düşürüyor.
- Damarların tıkanmasına engel olarak kalp ve damar hastalıklarına yakalanma riskini azaltıyor.
- Ceviz suyunun tiroid rahatsızlığına da iyi geldiği biliniyor. (Ancak dikkat, tiroid, hipotiroid ve hipertiroid gibi farklı nedenlerle oluşabildiğinden konuyla ilgili mutlaka doktorunuza danışın.)
- Omega 3 yağ asitlerinin etkisiyle sinir sisteminin sağlıklı bir şekilde çalışmasına destek oluyor.
- Kan şekerini dengeliyor, özellikle Tip 2 diyabet rahatsızlığı olanlar için oldukça olumlu etkiler yaratıyor.
- Karaciğerin sağlıklı bir şekilde çalışmasına destek oluyor, hormonların olması gerektiği gibi salgılanmasına yardımcı oluyor.
- Antioksidan özelliği sayesinde vücudu toksinlerden arındırıyor.
- Kabızlık sorunu yaşayanları bu sorundan kurtarıyor.
- Cilt ve saç sağlığını da olumlu yönde etkiliyor. Daha güçlü ve parlak saçlara, daha arınmış bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.
allah kavustursun insallah tez zamanda canim
olsun cnm kirk yilin nasinkizlarla cikmissin tabiki yiceksin iyi yaptin aferin sana bu arada bende bayilirim sebzeli wrap a sadece bugun kendini biraz rahatsiz hissedersin ama gecer merak etme
tabiiiii hem bir gunde yaga donusmuyorlar azcik odem yapiyorlar o kaay Allah razı olsun cnm içimi açtı yorumunnn :) dimi yanii nolmuşşş :)))
Sağol canım onu da denerim verdiğin bilgiler için teşekkürler
Ah canım çok zor durumun haklısın..Allah yardımcın olsun..Gurbet ne kadar kötüüAslinda dun aksam esimle bunu konusuyorduk. ameliyat sonrasi 3 hafta araba kullanmak, dus almak, egilip dogrulmak yasak. kulagimdan ameliyat olacagim icin denge kaybi oluyormus 3-6 hafta o yuzden fazla hareket edemiycem. temel ihtiyaclarimi gidermek icin bile birine ihtiyacim olacak surekli. cocuklari gectim bana kim bakacak daha onu bile bilmiyoruz. yanimda 24 saat birinin olmasi gerekiyormus gurbette kimim kimsem yok. esimin annesi var oda 3 hafta boyunca bakarmi bilmiyorum. olmazsa o cocuklara bakar bende basimin caresine bakarim.
Bu sıralar ben de sapıttım ..zaten gr gr gidiyor..krizlerdeyim başa döndüm geneMaalesef bu aralar çok fazla kaçırdım dün akşam yine dayanamadım peynir ekmek vs yedim ama yeniden başlayıp yılbaşına en azından 57 yi görmem gerek
Sabah 8 de
1 tane Çok tahilli buğday patlağı( paket olarak değil adet olarak )
selam kızlar...bende de bir açlık krizi sormayın..ve tatlı acayip tatlı istiyor canım..dün bizim günümüzdü 8 kasım radyoloji günü..pasta getiren getirene yedim valla hepsinden acayyyip şiştim..yarın tam bir fiyaskoo
kızlar yarın ben yaparım listeyi ama anca 4-4.5 gibi olur...
dedim ya sapıttım diye yazmayayım bu 2 gün yediklerimi..halbuki 81.7 yi görmüştüm geçen hafta
topikce cozuttuk desenize sersumcum aslinda olay su ki eger bir kez cozuttuysak karbonhidrat aldiysak ertesi gun canimiz yenidrn yeniden istiiyor ve biz toplayamiyoruz kendimiziselam kızlar...bende de bir açlık krizi sormayın..ve tatlı acayip tatlı istiyor canım..dün bizim günümüzdü 8 kasım radyoloji günü..pasta getiren getirene yedim valla hepsinden acayyyip şiştim..yarın tam bir fiyaskoo
kızlar yarın ben yaparım listeyi ama anca 4-4.5 gibi olur...
dedim ya sapıttım diye yazmayayım bu 2 gün yediklerimi..halbuki 81.7 yi görmüştüm geçen hafta
hepimizeAl benden de o kadar
Aynen katılıyorum canım..ben zaten hep biliyorum ve kendimde gözlemliyorum..yumurta yediğim kahvaltılarda hiç acıkmıyorum ama tost yersem kepekli de olsa çavdar da olsa çok fazla acıkıyorum öğlene..offf bırakmalıyım ekmeğitopikce cozuttuk desenize sersumcum aslinda olay su ki eger bir kez cozuttuysak karbonhidrat aldiysak ertesi gun canimiz yenidrn yeniden istiiyor ve biz toplayamiyoruz kendimizi
Allah yardımcımız olsun canımAh canım çok zor durumun haklısın..Allah yardımcın olsun..Gurbet ne kadar kötüü
Bu sıralar ben de sapıttım ..zaten gr gr gidiyor..krizlerdeyim başa döndüm gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?