afiyet olsunGunaydin kizlar sabah 2 yumurtadan 2 kasik yulafla omlet ve az peynir ara ogunde 3 badem yedim sabah limonlu yesil cay da vardi
salata çok güzelllllllllll
alışkanlık oldu cnm salatasız sofraya oturmuyorum :) yoğurt varsa yoğurt yoksa peynir mutlaka olacak öğünümde :) şükür pazartesi tam gaz başladım bugün 3. gün kaçamak yok.salata çok güzelllllllllll
afiyet olsun
sabah 7 de yağlı süt. 1 bard.
saat 11 de yağlı süt 1 bardak
saat 1 de mercimek çorba .bol dereotlu
1 simit
9 kurabiye
gözüm döndö
bugün sürücü kursunun son direksiyon dersi vardı. ondan aç kaldım . acısı çoktı
gunaydin kizlar bu hafta burda sukran gunu var herkes kafayi yemis durumda
idrar yollarim iltihaplanmis hic iyi degilim. sabah pek bisey yemedim. midem bulaniyor. ustune birde adet oldum tam bir cokuntuyum yani bugun
selam canlar...
kızım hasta gene benimde..bugün gitmedi dinlendi..yarından itibaren sınavları başlıyor inşallah daha kötü olmaz..
sabah
yumurta salatası
yarım dilim çavdar ekmeği
öğlen
pideli yoğurtlu kebap ın sadece yoğurt ve köftelerini yedim
1muz
akşam
1 lahmacun kadar
ince hamur pizza
toplamda 3.5 km yürüyüş cepte
sagol canim ama ac kalmamaya bak cunku 9 kurabiye cok fazlaafiyet olsun
sabah 7 de yağlı süt. 1 bard.
saat 11 de yağlı süt 1 bardak
saat 1 de mercimek çorba .bol dereotlu
1 simit
9 kurabiye
gözüm döndö
bugün sürücü kursunun son direksiyon dersi vardı. ondan aç kaldım . acısı çoktı
evde diyet yapmak bir yonden kendi yemeklerini yaoma acisindan cok guzel ben esime zamaninda binbir cesit pasta yapiyordum diyet cesiylerine o kadar kafayi yorsam cok fit olurdum.sanirim baktim ona pasta yaparken kendime iskence yapiyorum.o yuzden baya bir azalttimAra öğün
1 su bardağı süt den yarim paket salep tarçınlı.
Birazdan kurs a gideceğim yürüyeceğim için şimdi içmek istedim
Eki Görüntüle 2070770
teşekkürederim canımfiliztoprak güle güle giy canım :)
sağol canımsersum kizina cok gecmis olsun canim
@Seylanin Gunlugu biraz evde dinlensen bir sure ise gitmesen olmaz.mi sanirim esinin isyeriydi
güle güle kullanAYNENE CANIM çok iyi oldu teşekkürederim
hoşgeldin canım
canım bende pijama aldım medium evdekiler çok bol oluyordu düüyordu popadanbazı kıyafetlerimi giyemiyorum genelde ya L yada xL baya bii bol geliyor bende mutluyum ama daha var vermem gereken
aynen canım katılıyorum sana anneannemm yaşın 40 ........ zırt derdi
sağol canım ilaç başladım daha iyi çok şükürsersum geçmiş olsun canım kzın nasıl oldu
Haklısın çocuklarla dinlenmen zor..ama eşin de evdedir o destek olur sanaKendi isimiz olunca birakmak daha zor oluyor. neyseki yarindan itibaren sukran gunu munasebetiyle pazartesiye kadar tatil. gerci 3 cocukla ne kadar dinlenirim bilmiyorum ama bakicaz artik.
sağol canım.geçmiş olsun canım
kızçeye geçmiş olsun canım ankara da kar da başlamış tam hastalık havası. eh ergenlik döneminde de uçarı oluyor herkes. hatırlıyorum da koca kış karizmamız bozulmasın diye okula polar ceketle giderdik kaban giymezdik ne delilik hakanımız kaynıyormuş demek. şimdi bana kalsa yorgan atıp çıkacağım sokağa kabanımın üzerine
ayy o kurslardan birine ben de gitmiştim..kurabiye yapıyordum ya ben ..dedim belki öğrenebileceğim ekstra bişey vardır..anam kadın benim daha önceden yaptığımı anladı hemen zaten..sadece pratik birkaç şey gösterdi o kadar..eve geldim eşime ben hepsini biliyor muşum gerek yokBen size anlatmadım dimipastacılık kursuna başladım 1.5 ay önce kadar gittim ilk gün hüsrana uğradım kadın puding yaptırdı yarında sütlaç ile şekerpare yaptıracağım deyince evdekilere gitmiyorum ben yarın ya dedim
babam dalga geçti benimle . halam da diyor baban demişti bana beklentilerini karşılamaz sabahvesen'in , internetten bile bakarak güzel şeyler yapıyor onun için gerek yok ama şimdi gitme dersem kızar gitsin görsün demişbirde kurs hocası demez mi şeker hamurunu ben çok sevmiyorum o yüzden öyle detaylıca göstermeyecğim diye.
baktım 1 kase pudingi 6 kişi yapıyoruz. servis malzemeleri çok kötü. kadın mikserın biri çalışıyorsa biri çalışmıyor deyince gitmek istemedim.
Allah kavuştursun canım..benim eşim 3 aydır yok ve bir 3 ay daha gelemiyecek..çok çor oluyor haklısın ..ama sağlık olsun insan her şeye katlanıyor..senin dezavantajın çocukların çok küçük..annen yakınındaysa gelirse sana idare edersin bence..Allah yardımcın olsun sayılı gün geçer merak etmeKızlar eşim 15 günlüğüne iş için Uruguay a gidecekmiş benim için çok zor geliyor aniden çıkması kötü oldu ilk defa evde çocuklarla yalnız kalacağım çok ağlayasım var
geçmiş olsun canım burun çok fenadırkızlar bugün giremedim
biraz telaşım vardı kahvaltım aynıydı
akşam patesli türlü salata
eşim yedikten sonra kardeşime gidicez gelinimizin burnu kırılmış gece acile gitmişler bizimde haberimiz olmadı telefonları kapatmıştık yatmıştık sokak kapısının yani demir kapı yüzüne çarpmış şu anda evinde dinleniyor annem önce gitti bizde akşam gidicez kızında sınavları başladı hasta ziyareti kısa olur zaten kardeşimde izin almış 5 gün başında kalacak kendiside 1 hafta rapor almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?