Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydin kizlar sabah 2 yumurtadan 2 kasik yulafla omlet ve az peynir ara ogunde 3 badem yedim sabah limonlu yesil cay da vardi
afiyet olsun
sabah 7 de yağlı süt. 1 bard.
saat 11 de yağlı süt 1 bardak

saat 1 de mercimek çorba .bol dereotlu
1 simit
9 kurabiye
gözüm döndö
bugün sürücü kursunun son direksiyon dersi vardı. ondan aç kaldım . acısı çoktı

hayırlı olsun kuzum inşallah kolaylıkla alırsın ehliyetini

regl olmuşum hiç belirti vermeden ansızın geldi bu ay ama demek ki karnımın sertliği ondanmış daha 5 gün vardı şişkinlik iner inşallah cumaya kadar

instagramda motive edici o kadar güzel bloggerlar var ki hani farklı tariflere de denk geliyorum ara ara güzel oluyor hemde resimli paylaşımlar vs motive ediyor beni de :) özellikle takip ettiğim 2 kişi var biri tam 51 kilo vermiş ve o kadar candan sıcak kanlı bir kadın ki her sorulanı cevaplıyor dm'lere cevap veriyor falan bazıları da görseniz küçük dağları ben yarattım havasında. diğeri de hemen hemen benim yaşlarımda oda çok sıcak kanlı bir kız :)

gunaydin kizlar bu hafta burda sukran gunu var herkes kafayi yemis durumda
idrar yollarim iltihaplanmis hic iyi degilim. sabah pek bisey yemedim. midem bulaniyor. ustune birde adet oldum tam bir cokuntuyum yani bugun

geçmiş olsun canım

kızçeye geçmiş olsun canım ankara da kar da başlamış tam hastalık havası. eh ergenlik döneminde de uçarı oluyor herkes. hatırlıyorum da koca kış karizmamız bozulmasın diye okula polar ceketle giderdik kaban giymezdik ne delilik ha kanımız kaynıyormuş demek. şimdi bana kalsa yorgan atıp çıkacağım sokağa kabanımın üzerine

Ben size anlatmadım dimi pastacılık kursuna başladım 1.5 ay önce kadar gittim ilk gün hüsrana uğradım kadın puding yaptırdı yarında sütlaç ile şekerpare yaptıracağım deyince evdekilere gitmiyorum ben yarın ya dedim

babam dalga geçti benimle . halam da diyor baban demişti bana beklentilerini karşılamaz sabahvesen'in , internetten bile bakarak güzel şeyler yapıyor onun için gerek yok ama şimdi gitme dersem kızar gitsin görsün demiş birde kurs hocası demez mi şeker hamurunu ben çok sevmiyorum o yüzden öyle detaylıca göstermeyecğim diye.

baktım 1 kase pudingi 6 kişi yapıyoruz. servis malzemeleri çok kötü. kadın mikserın biri çalışıyorsa biri çalışmıyor deyince gitmek istemedim.

şu bloggerler iyiyimş canım.
dm ne ki . cevap veriyorlar yazmışsın.duydum ama ne olduğun u bilmiyorum

sagol canim ama ac kalmamaya bak cunku 9 kurabiye cok fazla

Ara öğün

1 su bardağı süt den yarim paket salep tarçınlı.

Birazdan kurs a gideceğim yürüyeceğim için şimdi içmek istedim

Eki Görüntüle 2070770
evde diyet yapmak bir yonden kendi yemeklerini yaoma acisindan cok guzel ben esime zamaninda binbir cesit pasta yapiyordum diyet cesiylerine o kadar kafayi yorsam cok fit olurdum.sanirim baktim ona pasta yaparken kendime iskence yapiyorum.o yuzden baya bir azalttim

Kizlar oglen barbunya bir dilim ekmek ve yogurt yedim ikindi ara ogunu sutlu kahve ve 5 badem aksam da sanirim yogurt yulaf ve badem.yiyecegim

Kızlar eşim 15 günlüğüne iş için Uruguay a gidecekmiş benim için çok zor geliyor aniden çıkması kötü oldu ilk defa evde çocuklarla yalnız kalacağım çok ağlayasım var

kızlar bugün giremedim
biraz telaşım vardı kahvaltım aynıydı
akşam patesli türlü salata
eşim yedikten sonra kardeşime gidicez gelinimizin burnu kırılmış gece acile gitmişler bizimde haberimiz olmadı telefonları kapatmıştık yatmıştık sokak kapısının yani demir kapı yüzüne çarpmış şu anda evinde dinleniyor annem önce gitti bizde akşam gidicez kızında sınavları başladı hasta ziyareti kısa olur zaten kardeşimde izin almış 5 gün başında kalacak kendiside 1 hafta rapor almış

sersum kizina cok gecmis olsun canim
@Seylanin Gunlugu biraz evde dinlensen bir sure ise gitmesen olmaz.mi sanirim esinin isyeriydi
sağol canım
güle güle kullan
anane haklı zırt tırt olduk

sersum geçmiş olsun canım kzın nasıl oldu
sağol canım ilaç başladım daha iyi çok şükür
Kendi isimiz olunca birakmak daha zor oluyor. neyseki yarindan itibaren sukran gunu munasebetiyle pazartesiye kadar tatil. gerci 3 cocukla ne kadar dinlenirim bilmiyorum ama bakicaz artik.
Haklısın çocuklarla dinlenmen zor..ama eşin de evdedir o destek olur sana

sağol canım..o da geçen yıl göğüs bağır açılıyordu..akıllandı sandım ama sanırım arada o da sapıtıyor..hasta olunca bir süre onun acısıyla sıkı sıkı giyiniyor canı..
ayy o kurslardan birine ben de gitmiştim..kurabiye yapıyordum ya ben ..dedim belki öğrenebileceğim ekstra bişey vardır..anam kadın benim daha önceden yaptığımı anladı hemen zaten..sadece pratik birkaç şey gösterdi o kadar..eve geldim eşime ben hepsini biliyor muşum gerek yok
Kızlar eşim 15 günlüğüne iş için Uruguay a gidecekmiş benim için çok zor geliyor aniden çıkması kötü oldu ilk defa evde çocuklarla yalnız kalacağım çok ağlayasım var
Allah kavuştursun canım..benim eşim 3 aydır yok ve bir 3 ay daha gelemiyecek..çok çor oluyor haklısın ..ama sağlık olsun insan her şeye katlanıyor..senin dezavantajın çocukların çok küçük..annen yakınındaysa gelirse sana idare edersin bence..Allah yardımcın olsun sayılı gün geçer merak etme
geçmiş olsun canım burun çok fenadır

Son düzenleme:
selam canlar...
sabah aynen yumurta ve 1 dilim çavdarla peynir yedim
öğlen

mantar çorbası
köfte fasulye piyazı

akşam

actifrayda hamsi kızartması
bol yeşillik
şalgam suyu

dün yaptığım sütlü tatlıdan 1 küçük parça..

cumartesi annem gelecek..daha iyi olacak sanırım..yürüyüş yapamadım..ama iş çıkışı alışverişe gidince epey bi yürüdüm..
regl geliyor belim fena..benden şimdilik bukaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…