- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
regl e rağmen çok güzel verdin canım ama kaçamak yapmadın sanırımRumuz:sabahvesen
gecen hafta= 62.3
bu hafta=61.4
fark= -900
Yüzde:%1.44
hedef= 57
Regliyim onun şişkinliği ödemi de var aslında
Yok kız budefa ben yapmadım akşam günü kaçamaksız çok güzel kapattım dediğim anda üst kattan dolu bir tabak geldi baştan yemedim ama aklıma düştü biraz sonra yedim neyseki yediğimde saat henüz 7 civarıydı bir gün önce de aynı şekilde kocaman bir tabak lahana sarması gelmişti görünce dayanamıyorum nefis terbiyesine ihtiyacım varcanimmmm yine pogacalar kurabiyeler mi yaptinnnn
kim dayanı ki kıs ona sanki onlarda ayarlıyo töbe töbeYok kız budefa ben yapmadım akşam günü kaçamaksız çok güzel kapattım dediğim anda üst kattan dolu bir tabak geldi baştan yemedim ama aklıma düştü biraz sonra yedim neyseki yediğimde saat henüz 7 civarıydı bir gün önce de aynı şekilde kocaman bir tabak lahana sarması gelmişti görünce dayanamıyorum nefis terbiyesine ihtiyacım var
amin canım katılıyorumAaa sizi ne güzel okuyorum da benimde kilo bildirimi yapmak hiç aklıma gelmiyor bendede fena dalgınlık var ama sebebi çocuklar aklımı alıyorlar
Kilo bildirimi
Rumuz: nadalvanos
Başlangıç tarihi 20 Eylül 2017
Başlangıç kilom 86
Geçen hafta 81,5
Güncel kilo 81
Fark -500g
Yüzde 0,613
Spor yok
Diyet değil sağlıklı beslenme
Çok değil ama az gitsede geri dönüşü olmasın
yapmadım canım bugün 5.gün kaçamaksız geçirdim :) dün arkadaş ve annesi ile pide matik e oturduk arkadaş ısrar etti ye diye yok yemeyecğim beni sen yoldan çıkartıyorsun dedmregl e rağmen çok güzel verdin canım ama kaçamak yapmadın sanırım
yüzde de rakamlar doğru 0.674 olacak sadece..aslında vermek ve almak yüzde hesabı aynı canım..seninki..40000/59300=0.674hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar;
kilo alanlarda bugün :))))
Rumuz: Ozelim92
Geçen Hafta: 59.3kg
Bu Hafta : 59.7 kg
Fark : +400 gr
Yüzde: % 67.45 doğrumu bilemedim :/
canım su topluyor vücut çok normal..regl başlangıcı bugün . ufaktan belirti .
54.4 geldim bugün.
neden 1 kilo şişiyoruz . bilgisi olan var mı
canım gitti psikiyatr a ilaç da kullanıyor..bazen çok normal davranıyor bazen de saçmalıyor..düzelecek inşallah..biraz vardı canım ama şimdi daha iyi bizim gelin çok hereketli hiç yerinde durmaz marifetli pasta börekte çok iyi ev temizliğinde de mükemmel yemekleri bize göre fazla lezzetli deyil ama bazılarıda iyi olabiliyor
ilk gün akşam ziyarete gittik kkız kek yapmış hiç hasta gibi deyil biz olsak yatarız hasta aslında nefes alamıyodu tamponlar vardı ağzından nefes alıyo gözü sulanıyo ama hiç durmuyo yat diyoz biraz dinlen yok ben yatamam diyo
dünde tamponları aldırdı anneme gitmişler
sersum cum ne istiyor acaba bişeyler anlatmak istiyo bence mesela sizin kendi evinde kalmasını istiyo olabilir kardeşlerinin musayit olanlar yani belki evinde kalmak istiyo yanında birisi olsun istiyo
ama çalışıyosunuz herkezin kendi hayatı var amaanneler bazen bencil olabiliyor bide böyle bişey yaşayınca kimsenin kendini anlamdığını düşünüyor aslında bi yardım alsa konuşsa baya rahatlar sizde rahatlarsınız yabancı ülkelerde en ufak durumlarda bile yardım alıyorlar bizde yanlış anlaşılıyor böyle şeyler malesef
ben oğlakım ,yükselen bile oğlak ama ben de el işleri konusunda çok maymun iştahlıyım..yarım kalanları hep annem tamamlar..öğlen kalan patates yemeğim vardı oonu yicem
akşam = meşhur tatarımıızı yeriz kızımla genelde cuma günleri yiyoruz makarnadan daha önce yazmıştım
yarım kalan örgüm vardı onu örüyorum bitsin artık sıkıldım
yay burcunun bu özelliğini hiç sevmiyorum maymun iştahlı çabuk sıkılır bi işten bi işe geçer gerçekten öyleyim hevesle başlarım sonra cazp gelmiyormu yoksa sıkılıyomuyum ne
Senin tatarı geçen hafta yaptım eşim bu Tatar işi olamaz tatarlar et sever dedi ama ne var ne yok gömdüöğlen kalan patates yemeğim vardı oonu yicem
akşam = meşhur tatarımıızı yeriz kızımla genelde cuma günleri yiyoruz makarnadan daha önce yazmıştım
yarım kalan örgüm vardı onu örüyorum bitsin artık sıkıldım
yay burcunun bu özelliğini hiç sevmiyorum maymun iştahlı çabuk sıkılır bi işten bi işe geçer gerçekten öyleyim hevesle başlarım sonra cazp gelmiyormu yoksa sıkılıyomuyum ne
Canım geç kaldım kusura bakma malum burada tatil çocuklarla falan uğraşmaktan foruma giremedim benim kilom hala değişmedi geçen haftada 52. 800 bu haftada 52.800 olarak aynı kilodayim yaniselam canlar..bildirim yapmayanficans Seylanin Gunlugu gelmedi mesmeser bayadır yok haberi olan var mı ..ben bekliyorum 5.5 ğa kadar...sonra yaparım listeyi..
şimdi baktım canımyüzde de rakamlar doğru 0.674 olacak sadece..aslında vermek ve almak yüzde hesabı aynı canım..seninki..40000/59300=0.674
canım su topluyor vücut çok normal..
canım gitti psikiyatr a ilaç da kullanıyor..bazen çok normal davranıyor bazen de saçmalıyor..düzelecek inşallah..
özelini görmedin canım mesaj yazmıştım sana
ben oğlakım ,yükselen bile oğlak ama ben de el işleri konusunda çok maymun iştahlıyım..yarım kalanları hep annem tamamlar..
afiyet olsun eşine adını öyle koymuşlar canımSenin tatarı geçen hafta yaptım eşim bu Tatar işi olamaz tatarlar et sever dedi ama ne var ne yok gömdü
eline sağlık canım 1. mizi kutlarım24 Kasım Listemiz
Kilo verenler
1-sabahvesen:%1.444
2-filiztoprak:%0.900
3-nadalvanos:%0.613
sersum:%0.232
Kilo alanlar
ficans:++% 0.137
ozelim92++%0.674
aaadddaaa 64.8kg
seylanıngunlügü:%
mesmeser:gelmedi
önce 1. mizi sonra hepimizi kutlarım kızlar...
yüzde de rakamlar doğru 0.674 olacak sadece..aslında vermek ve almak yüzde hesabı aynı canım..seninki..40000/59300=0.674
canım su topluyor vücut çok normal..
canım gitti psikiyatr a ilaç da kullanıyor..bazen çok normal davranıyor bazen de saçmalıyor..düzelecek inşallah..
özelini görmedin canım mesaj yazmıştım sana
ben oğlakım ,yükselen bile oğlak ama ben de el işleri konusunda çok maymun iştahlıyım..yarım kalanları hep annem tamamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?