hadi gözün aydın canım..Ama önceki mesajımda da dediğim gibi gitse de sağlık olsun ,sayılı gün geçer..Allah sağlık versin canım gerisini boşver
Maalesef canim kimse yok ama pasaport işlemleri yetişmemiş başkasını gönderecekler sanırım
Çok şükür canım en azında ayda bir görüşebiliyoruz..AminnSağol canım amin
Arada gelir arada siz gidersiniz Can'ım buna şükür maşallah Allah annene de sağlık versin
Herşeyden de etkileniyoruz öyle olunca kafa da gidiyor
B vitamini mi alsak acaba
Amin Can'ım :)
canimmmm yine pogacalar kurabiyeler mi yaptinnnnKızlar akşamdan menüyü yazamadım
Sabah
Kaşarlı yağsız tost
Öğle
1 köfte
Ayran çorbası
Akşam
Ayran çorbası
Tekirdağ köfte
Piyaz
3 küçük ev poğaçası
3 elmalı kurabiye
Türk kahvesi
Spor yapamadım
evet bnde farkettigim.sevdigini ustelik tok da tutuyor dimidün akşam eve gidince biraz tavuk yedim. biraz tahin pekmez . çok seviyorum tahin pekmez
biraz vardı canım ama şimdi daha iyi bizim gelin çok hereketli hiç yerinde durmaz marifetli pasta börekte çok iyi ev temizliğinde de mükemmel yemekleri bize göre fazla lezzetli deyil ama bazılarıda iyi olabiliyorgeçmiş olsun . ağrısı yoktur inşallah
afiyet olsun şekercim. ben de tavuk yapacağım
sersum cum ne istiyor acaba bişeyler anlatmak istiyo bence mesela sizin kendi evinde kalmasını istiyo olabilir kardeşlerinin musayit olanlar yani belki evinde kalmak istiyo yanında birisi olsun istiyogözün aydın ve Allah kavuştursun canım..
Yok kıss evinde kardeşimdeydi .keşke gezse...ortada kaldım deyip duruyor..kardeşim de ben de bu söze gıcık oluyoruz..ne ortada kalması evi var maaşı var evlatları var..neymiş gelip gidip duruyormuşoyyy oyyyy
bende dalgınım canım..kafa karışık her işi halletmeye çalışmanın yorgunluğu..eşimizin uzak olması tetikliyor bence..
aaaa iyi olmuş sevinmişsindirAllah sağlık versin canım gerisini boşver
Maalesef canim kimse yok ama pasaport işlemleri yetişmemiş başkasını gönderecekler sanırım
tam ameliyat değilmiş canım ama estetik de yapıldı kemik çıkmış çünküÇok geçmiş olsun canım ameliyat mı oldu
Ne yapmak gerek acaba
Sağol canım amin
Arada gelir arada siz gidersiniz Can'ım buna şükür maşallah Allah annene de sağlık versin
Herşeyden de etkileniyoruz öyle olunca kafa da gidiyor
B vitamini mi alsak acaba
Amin Can'ım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?