- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
sagol canim ya yulaf beni bugday ekmeginden daha cok tok tutuyor o yuzden tercih ediyorum.un gibi zaten omlete kacistirinca da guzel geliyorafiyet olsun canım ay bir tek ben sevemedim sanırım şu yulaf ı
geçmiş olsun . ağrısı yoktur inşallahkızlar akşam kardeşimdeydik çok fena görünüyodu yüzü bugünde tamponları çıkartacaaklarmış durumlar böyle
bana gelince
kahvaltım aynı
öğlen= 2 tabak tarhana çorbası
sade kahve atıştırmalık çörekotlu kurabiye yapmıştım 2 tane ondan yedim minik yapılıyo atıştırmalık diye geçiyo
akşamda kalan çorbayı bitiririm
kızıma tavuk yapıcam kalan kemikli kısımları yerim bende ayıklıyorum bazı yerlerini yemiyo
aynı dalgınlık bende de var .Selam kızlar
Bu ara gene cozuttum maalesef ne olacak benim bu halim
Bir de dalgınlık sabah sütü cezveye koymuşum ama dolapta ve bulaşık makinesinde cezveyi arıyorum
Dünden itibaren tekrar dikkat etmeye başladım
Dünkü menüm
Sabah meneme
ay ay . nasıl güzel mamaÖğle yemeğim
İçinde yağsız granit tava da kızarmış.incik tavuk var
Salatalık turşusu
Soğan
Roka
Maydanoz
Domates
Marul
Ram buğday hamburger ekmeği
Acı turşu biber
Ayran
Eki Görüntüle 2071086
gözün aydın ve Allah kavuştursun canım..Selam canım
Geçen hafta eşim burdaydı gelemedim buraya da yazma fırsatım olmadı gitti gene gelemedim biraz zor toparlanıyorum
Neyse Allah sağlık versin elden bişey gelmiyor
Yok kıss evinde kardeşimdeydi .keşke gezse...ortada kaldım deyip duruyor..kardeşim de ben de bu söze gıcık oluyoruz..ne ortada kalması evi var maaşı var evlatları var..neymiş gelip gidip duruyormuşallah kolaylık versin canım yakınında ailen falan yokmu eşinin yerini tutmaz tabi sayılı gün canım çabuk geçer inşallah
gözün aydın canım
bakıyomda teyzem geziyo çaktırmadan
bende dalgınım canım..kafa karışık her işi halletmeye çalışmanın yorgunluğu..eşimizin uzak olması tetikliyor bence..Selam kızlar
Bu ara gene cozuttum maalesef ne olacak benim bu halim
Bir de dalgınlık sabah sütü cezveye koymuşum ama dolapta ve bulaşık makinesinde cezveyi arıyorum
Dünden itibaren tekrar dikkat etmeye başladım
Dünkü menüm
Sabah meneme
Allah sağlık versin canım gerisini boşverSelam canım
Geçen hafta eşim burdaydı gelemedim buraya da yazma fırsatım olmadı gitti gene gelemedim biraz zor toparlanıyorum
Neyse Allah sağlık versin elden bişey gelmiyor
Maalesef canim kimse yok ama pasaport işlemleri yetişmemiş başkasını gönderecekler sanırımallah kolaylık versin canım yakınında ailen falan yokmu eşinin yerini tutmaz tabi sayılı gün canım çabuk geçer inşallah
gözün aydın canım
bakıyomda teyzem geziyo çaktırmadan
hem güzel hem sağlıklı :)ay ay . nasıl güzel mama
kızlar akşam kardeşimdeydik çok fena görünüyodu yüzü bugünde tamponları çıkartacaaklarmış durumlar böyle
bana gelince
kahvaltım aynı
öğlen= 2 tabak tarhana çorbası
sade kahve atıştırmalık çörekotlu kurabiye yapmıştım 2 tane ondan yedim minik yapılıyo atıştırmalık diye geçiyo
akşamda kalan çorbayı bitiririm
kızıma tavuk yapıcam kalan kemikli kısımları yerim bende ayıklıyorum bazı yerlerini yemiyo
aynı dalgınlık bende de var .
çorba gibiyim . ama ben dikkat ettikçe kötü oluyorum sanki
gözün aydın ve Allah kavuştursun canım..
Yok kıss evinde kardeşimdeydi .keşke gezse...ortada kaldım deyip duruyor..kardeşim de ben de bu söze gıcık oluyoruz..ne ortada kalması evi var maaşı var evlatları var..neymiş gelip gidip duruyormuşoyyy oyyyy
bende dalgınım canım..kafa karışık her işi halletmeye çalışmanın yorgunluğu..eşimizin uzak olması tetikliyor bence..
Ayni dalginlik bnde de var kizlar bir de unutkanlik yapmam gereken seyleri yaziyoruz bir kenara unutmayayim diye sonra o yadigima bakmayi da unutorum oysaki hafizam zehir gibidir
Allah sağlık versin canım gerisini boşver
Maalesef canim kimse yok ama pasaport işlemleri yetişmemiş başkasını gönderecekler sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?