ben de akşamları hep kaçamaklı gidiyorum.şu 3 akşamdır geceleri kaçamak yapıyorum resmenoff yine irade yerlerde sürünüyor kesin tartıda fazla çıkacağım bu hafta
aşırı açlıkta yemek yeme isteği kaybolur benim de.Gunaydin guzel hatunlar. yine gune istahsiz basladim daha saat 10:00 olmadi icim kiyiliyor. hem acikiyorum hem de canim yemek istemiyor ne bicim is anlamadim.
bol yumurta yiyoruz zaten demi.
ne gerek var . boş ver canım .ben de almam zaten senin yorumundan sonra
ben de akşamları hep kaçamaklı gidiyorum.
tahin pekmez aldım . ona dayanamıyorum .
yedim biraz vallahi.
yememek lazım ama.
kahvaltıda da yedim yine
salata yaparım biraz yeter sanırsam .
yeni evimize baya baya yerleştik artık kızlar .
kızımız kreşe alıştı ama bana çok kızgın . sürekli hırçın davranıyor bana karşı. bağırarak konuşuyor benimle. ağlayarak ve bağırarak .
2 yaşında daha . tepki gösteriyor . kreşe verdik diye böyle oldu galiba.
canım kızımıza aynı yazdıkların oldu bence. hafta sonu iyiyiz . hafta içi berbat aramızaynen cnm yumurta peynir vs yiyoruz sonuçta
tahin pekmez ve tahin helvasına bende dayanamıyorum
güle güle oturun canım ağız tadıyla inşallah. yeni bir ortam diye mi acaba bu şekilde hırçınlık yapıyor. yada evden kopmak mı zor geldi acaba cimcimeye
Yedim bu sabah hemde baya bir yedim cok sukur.aşırı açlıkta yemek yeme isteği kaybolur benim de.
midem bulanır hatta.
bi şeyler yemeye başla çok bi aç kalmadan önce.
Toparlandi baya ama hala izi var her yerde. sokagimizida dun tamamen temizlemisler artik disarda yuruyus yapabilirm. 1-2 aya kadar daha da iyi olur insallah. belediye cok yavas calisiyor aheste aheste ama yapacak bisey yok. mecbur bekliyoruz.Seylanin Gunlugu canım artık bulunduğunuz yer toparlanmıştır. eski düzenine geri dönmüştür umarım . hayat nasıl gidiyor orada.
düzelir inşallah canımcanım kızımıza aynı yazdıkların oldu bence. hafta sonu iyiyiz . hafta içi berbat aramız
geçmiş olsun canım halledilir inşallah kolaylıkla. sokağınıza ne oldu ?Selam kizlar yine kosusturmayla gecen bir gun oldu. sabah 5 te banka mesajiyla uyandim. biri nette kartimizi kullanip hesabi bosaltmis. hatta hesap -700 usd ye dusmus kartimda iptal edilmis. yani bes parasiz birakmislar bide bankaya borclanmisiz. bankayla yarim saatlik konusma neticesinde inceleme baslattilar ama bir sure hesabi kullanamayiz. bir suru otomatik odemelerimiz var sinir oldum yapcak bisey yok mamalarimizida nakitle alcaz artik. zamanla cozuluyor parayida iade ediyor banka ama bir suru ugrastiriyorlar. hayirlisi olsun.
dun Turk marketine gidip kahvaltilik aldim. ozlemisim baya iyi geldi. istahim olmasada severek kahvalti yaptim bu sabah. Turk kahvaltisi gibi yok. Canim memelektimin herseyi bir baska lezzetli. aksam canim yine bisey yemek istemezse kahvalti yaparim. simit falanda aldim ohhh bendeki keyfi dusunun artik:) simdi siz anlamazsiniz tabii ama gurbette olunca boyle kucuk seyler mutlu ediyor insani. valla banka hesabimizi bosaltmislar onu bile sallamadim keyifle kahvaltimi yaptim .
sorma benim de 2 gundur irade yerlerde bazen cok skikiorum diyetten bu arada gun icinde kendini ac birakgigin icin aksam daha fazla yiyor olma ihtimalin yuksek bnde hep oyle olurşu 3 akşamdır geceleri kaçamak yapıyorum resmenoff yine irade yerlerde sürünüyor kesin tartıda fazla çıkacağım bu hafta
insallah duzelir araniz canm dikkat ettim de sen genelde tahin pekmez yiyorsun bol kalorili bisey ama az yiyorsun sanirim canimsalata yaparım biraz yeter sanırsam .
yeni evimize baya baya yerleştik artık kızlar .
kızımız kreşe alıştı ama bana çok kızgın . sürekli hırçın davranıyor bana karşı. bağırarak konuşuyor benimle. ağlayarak ve bağırarak .
2 yaşında daha . tepki gösteriyor . kreşe verdik diye böyle oldu galiba.
sen boyle anlatinca gozumdeki amerika her gecen gun biraz daha gocuyorSelam kizlar yine kosusturmayla gecen bir gun oldu. sabah 5 te banka mesajiyla uyandim. biri nette kartimizi kullanip hesabi bosaltmis. hatta hesap -700 usd ye dusmus kartimda iptal edilmis. yani bes parasiz birakmislar bide bankaya borclanmisiz. bankayla yarim saatlik konusma neticesinde inceleme baslattilar ama bir sure hesabi kullanamayiz. bir suru otomatik odemelerimiz var sinir oldum yapcak bisey yok mamalarimizida nakitle alcaz artik. zamanla cozuluyor parayida iade ediyor banka ama bir suru ugrastiriyorlar. hayirlisi olsun.
dun Turk marketine gidip kahvaltilik aldim. ozlemisim baya iyi geldi. istahim olmasada severek kahvalti yaptim bu sabah. Turk kahvaltisi gibi yok. Canim memelektimin herseyi bir baska lezzetli. aksam canim yine bisey yemek istemezse kahvalti yaparim. simit falanda aldim ohhh bendeki keyfi dusunun artik:) simdi siz anlamazsiniz tabii ama gurbette olunca boyle kucuk seyler mutlu ediyor insani. valla banka hesabimizi bosaltmislar onu bile sallamadim keyifle kahvaltimi yaptim .
geçmiş olsun canım halledilir inşallah kolaylıkla. sokağınıza ne oldu ?
sorma benim de 2 gundur irade yerlerde bazen cok skikiorum diyetten bu arada gun icinde kendini ac birakgigin icin aksam daha fazla yiyor olma ihtimalin yuksek bnde hep oyle olur
insallah duzelir araniz canm dikkat ettim de sen genelde tahin pekmez yiyorsun bol kalorili bisey ama az yiyorsun sanirim canim
sen boyle anlatinca gozumdeki amerika her gecen gun biraz daha gocuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?