Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben de akşamları hep kaçamaklı gidiyorum.
tahin pekmez aldım . ona dayanamıyorum .
yedim biraz vallahi.
yememek lazım ama.
kahvaltıda da yedim yine
Ayy bu tahin pekmez olayına benimde dur demem gerekiyor meğer ne çok severmişimde benim bile haberim yokmuş

geçmiş olsun canım..geçtiğimiz yıllarda bizim karttan da amerikadan harcama yapmışlar 2 kere 350 dolar ve 300 dolar banka 2. harcamada aradı hemen bu harcama size mi ait dedim ben türkiyedeyim hayır tabii dediğin gibi kart iptal kartın çıkması fala 15-20 gün bekledik...poff neyse ki uyarı yapıyor ve iade ediyorlar..ondan sonra sürekli sanal kart kullandık nette..
iyi yapmışsın napıcan olanla ölene çare yok..düzelir canım ohh miss gibi kahvaltını da yapmışsın...

günaydın canlar ..dün akşam annemle gülsebirselin filmine gittik..çok güldük iyi geldi tavsiye ederim...
şimdi çıkıyorum..yarın kısmetse eşim gelecek...heyecanlıyım..
kahvaltım
1 dilim çavdar arası peynir

öptüm sizi byyy

A aaadddaaa gün içinde aç da kalmıyorum cnm öğlen yumurtamı vs yiyorum
biz anlamiyoruz bnde mesela gun icinde az yiyorum ve sonra ne guzel hic acikmadim diorum aksam olunca bir aclik geliyor ki sorma

evet tamamen katiliyorum sana ulkemizin yerini hicbir sey tutmaz belki gezmek icin harikadir ama yasamin zor oldugunu tahmin ediyorum o yuzden de bu hava basanlari ciddiye almiyorum seni takdir ediyorum orda yasayip kulturunu korudugun icin insanlar yurtdisia gidince kulturunu unutup bilerek yabancilasiyorlar sanki daha havali olcak gibi

bende ona gitmeyi dusunuyorum bu ara canim gecen hafta ayla ya gittik agla agla bir kaldim cok begndim

Oyyy oyy oy değmeyin sersumcumun keyfine kocişide geliyor artık uğramazsın sen buralara

yani her yerde belediyeler vs ler aynı işliyor.
sağ ol canım . Amin inşallah.

yürüyüşlere de başlarsın . ne mutlu sana.

buralara kar yağdı .
yürümek bile zor.
kayıp düşmeden işe gelmek için baya bi mücadele ediyorum.

olmaz mi canim hepimiz bikioruz inanki hatta nefret ediyorum ama hicbir emek bosa gitmez bizim de bu zamana kadar yaptiklarimiz bosa gitmeyecek ayda 2 kilo verek 6 ay sonra 12 kilo eder inanablior musun bu yaza harika girmek demek
Ayy ne güzel olur kız bak hayallere daldım çıktım şimdi

Önerilerinizi dikkate alacam kızçeler akşam kuruyemiş olayına fazla kaptırdım ölçüyü tutturmak gerekiyor hele bir de Ertuğrul vardı ben ne yediğimi bilemedim çocuğu almaya gidince marulda alayım aslında pek sevmem kendilerini sanki süt için marul yiyince kendimi inek gibi hissediyorum

ne iyi yaptın . annen seninle mi kalıyor sersum cum.
4 gün önce arkadaşımızın eşi vefat etti. ailecek görüşüyorduk. daha yeni gittik onlara . adam karaciğer kanserinden 1 ay kadar yaşadı.
eşi çok perişan tabi. adamcağız 47 yaşındaydı. çok genç ve aniden gitti
Son ara öğün

Eki Görüntüle 2076069

1 kupa da yeşil çay içerim gün biter inşallah
bu ne şekercim. az anlat

Oglen yandaki cafede sandwich yedim yaninda cay ictim mideme oturdu. aksama bi corba yapip midemi rahatlatmam lazim baska biseyde yemem buyuk ihtimalle.
afiyet olsun
ne çorbası yaptın

güzel menüler . afiyet olsun. yeşillik yiyorsun maşallah

Ayy bu tahin pekmez olayına benimde dur demem gerekiyor meğer ne çok severmişimde benim bile haberim yokmuş
ay biz de öyle . çoçuklar da seviyor. tahin helvası da 1 kg alınır. 1 hafta dayanır

ay ne kötü ya. başımıza gelmedi hiç. inşallah gelmez de

kısır yap . bol marullu.
bulgur ve marul çok çok süt yapar

6. Sinifa giden oglum sinjfca gitti ayla ya
Kardesine cok benziyor ayla rolundeki cinli kiz.daha duygulanmis.bu ara daha düskün kardesine.

Öğlen menum
Bir tabak mercimek çorbası yarim limon ve bir tatli kaşığı pul biber
Iki lokma ekmek

3 yemek kaşığı yoğurdu çırptım cnm altında 1.5 yk kaşığı yoğurtla 3-4 frambuazı rengini verene kadr karıştırdım. bardağın en altına koydum onun üstüne kalan yoğurt en üste çatalla ezdiğim cennet hurması ceviz ve bitter kırığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…