Ayy bu tahin pekmez olayına benimde dur demem gerekiyor meğer ne çok severmişimde benim bile haberim yokmuşben de akşamları hep kaçamaklı gidiyorum.
tahin pekmez aldım . ona dayanamıyorum .
yedim biraz vallahi.
yememek lazım ama.
kahvaltıda da yedim yine
geçmiş olsun canım..geçtiğimiz yıllarda bizim karttan da amerikadan harcama yapmışlar 2 kere 350 dolar ve 300 dolar banka 2. harcamada aradı hemen bu harcama size mi ait dedim ben türkiyedeyim hayır tabii dediğin gibi kart iptal kartın çıkması fala 15-20 gün bekledik...poff neyse ki uyarı yapıyor ve iade ediyorlar..ondan sonra sürekli sanal kart kullandık nette..Selam kizlar yine kosusturmayla gecen bir gun oldu. sabah 5 te banka mesajiyla uyandim. biri nette kartimizi kullanip hesabi bosaltmis. hatta hesap -700 usd ye dusmus kartimda iptal edilmis. yani bes parasiz birakmislar bide bankaya borclanmisiz. bankayla yarim saatlik konusma neticesinde inceleme baslattilar ama bir sure hesabi kullanamayiz. bir suru otomatik odemelerimiz var sinir oldum yapcak bisey yok mamalarimizida nakitle alcaz artik. zamanla cozuluyor parayida iade ediyor banka ama bir suru ugrastiriyorlar. hayirlisi olsun.
dun Turk marketine gidip kahvaltilik aldim. ozlemisim baya iyi geldi. istahim olmasada severek kahvalti yaptim bu sabah. Turk kahvaltisi gibi yok. Canim memelektimin herseyi bir baska lezzetli. aksam canim yine bisey yemek istemezse kahvalti yaparim. simit falanda aldim ohhh bendeki keyfi dusunun artik:) simdi siz anlamazsiniz tabii ama gurbette olunca boyle kucuk seyler mutlu ediyor insani. valla banka hesabimizi bosaltmislar onu bile sallamadim keyifle kahvaltimi yaptim .
biz anlamiyoruz bnde mesela gun icinde az yiyorum ve sonra ne guzel hic acikmadim diorum aksam olunca bir aclik geliyor ki sorma
evet tamamen katiliyorum sana ulkemizin yerini hicbir sey tutmaz belki gezmek icin harikadir ama yasamin zor oldugunu tahmin ediyorum o yuzden de bu hava basanlari ciddiye almiyorum seni takdir ediyorum orda yasayip kulturunu korudugun icin insanlar yurtdisia gidince kulturunu unutup bilerek yabancilasiyorlar sanki daha havali olcak gibiKasirga IRMA evimizin ve sokagimizin tam uzerinden gecti.
Iyi yanlari var ama paran varsa. gerci paran varsa Turkiyede de hersey gulluk gulistanlik olur. konumuz bu degikl tabiiki. Amerikada 6 ay yasa her yonden Turkiyeyi mumla ararsin. bakma burdan oraya giden bazi Turklerin hava atip caka sattiklarina, tek dertleri karizmayi cizdirmemek. benim gibi karizma derdi olmayani durustce gercekleri haykirani az bulursun. benim icin dunyada yasanilacak en guzel yer Turkiye ama malesef esim burali oldugu icin tikildim kaldim buraya 18 senedir hic sevemedim alisamadim bundan sonrada alisamam. esimi sevmesem bi dakka durmam.
bende ona gitmeyi dusunuyorum bu ara canim gecen hafta ayla ya gittik agla agla bir kaldim cok begndimgünaydın canlar ..dün akşam annemle gülsebirselin filmine gittik..çok güldük iyi geldi tavsiye ederim...
şimdi çıkıyorum..yarın kısmetse eşim gelecek...heyecanlıyım..
kahvaltım
1 dilim çavdar arası peynir
öptüm sizi byyy
Oyyy oyy oy değmeyin sersumcumun keyfine kocişide geliyor artık uğramazsın sen buralaragünaydın canlar ..dün akşam annemle gülsebirselin filmine gittik..çok güldük iyi geldi tavsiye ederim...
kahvaltım
öptüm sizi byyy
yani her yerde belediyeler vs ler aynı işliyor.Yedim bu sabah hemde baya bir yedim cok sukur.
Toparlandi baya ama hala izi var her yerde. sokagimizida dun tamamen temizlemisler artik disarda yuruyus yapabilirm. 1-2 aya kadar daha da iyi olur insallah. belediye cok yavas calisiyor aheste aheste ama yapacak bisey yok. mecbur bekliyoruz.
bu arada sen de tasinmissin hayirli olsun insallah gule gule huzurla otur.
Ayy ne güzel olur kız bak hayallere daldım çıktım şimdiolmaz mi canim hepimiz bikioruz inanki hatta nefret ediyorum ama hicbir emek bosa gitmez bizim de bu zamana kadar yaptiklarimiz bosa gitmeyecek ayda 2 kilo verek 6 ay sonra 12 kilo eder inanablior musun bu yaza harika girmek demek
Canim ben 3 cocuk buyuttum. emzirirken cok hizli kilo verilmiyor zaten. ama sekerli ve unlu yemeyip bol sivi gida ve marul yemek cok sut yapiyor hem de kilo aldirmiyor. ben en kucugumu 3.5 yil emzirdim. her zaman sehpanin uzerinde marul ve salatalik bulunduruyordum bir de hurma. aksama kadar yiyordum. hem bol bol sutum oluyordu hemde yavasta olsa kilo veriyordum. tavsiye ederim.
Önerilerinizi dikkate alacam kızçeler akşam kuruyemiş olayına fazla kaptırdım ölçüyü tutturmak gerekiyor hele bir de Ertuğrul vardı ben ne yediğimi bilemedim çocuğu almaya gidince marulda alayım aslında pek sevmem kendilerini sanki süt için marul yiyince kendimi inek gibi hissediyorumcanım emzirme dönemi aslında avantajın senin..sağlıklı beslenirsen gayette güzel kilo verirsin bebeğin de sağlıklı beslenir..kavrulmamış kuru yemiş de süt yapar ve seni tok tutar..karatay tarzı
Ah kıyamam size...benim kız da naneli gene ama toparlıyacak inşallah..ben de geçen gün korktum deposilin yaptırdım..beni anca o paklar...sen iyi olda gelirsin tabii kuzum..haberdar et bizi..çok uzak kalma
ne iyi yaptın . annen seninle mi kalıyor sersum cum.günaydın canlar ..dün akşam annemle gülsebirselin filmine gittik..çok güldük iyi geldi tavsiye ederim...
kahvaltım
öptüm sizi byyy
bu ne şekercim. az anlat
afiyet olsunOglen yandaki cafede sandwich yedim yaninda cay ictim mideme oturdu. aksama bi corba yapip midemi rahatlatmam lazim baska biseyde yemem buyuk ihtimalle.
güzel menüler . afiyet olsun. yeşillik yiyorsun maşallahSelam kızlar
Dün gelemedim menüleri toptan yazayım
Dün sabah sucuklu yumurta kızarmış peynir yeşillik peynir zeytin
Ara az fındık
Akşam 1 kase mercimek çorbası 1 tane ev yapımı hamburger
Bu sabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltı 2 yumurtadan omlet peynir zeytin yeşillik
Akşam yayla çorbası kuru fasulye salata 1 çiğ köfte dürümün 3 de 1 i
ay biz de öyle . çoçuklar da seviyor. tahin helvası da 1 kg alınır. 1 hafta dayanırAyy bu tahin pekmez olayına benimde dur demem gerekiyor meğer ne çok severmişimde benim bile haberim yokmuş
ay ne kötü ya. başımıza gelmedi hiç. inşallah gelmez degeçmiş olsun canım..geçtiğimiz yıllarda bizim karttan da amerikadan harcama yapmışlar 2 kere 350 dolar ve 300 dolar banka 2. harcamada aradı hemen bu harcama size mi ait dedim ben türkiyedeyim hayır tabii dediğin gibi kart iptal kartın çıkması fala 15-20 gün bekledik...poff neyse ki uyarı yapıyor ve iade ediyorlar..ondan sonra sürekli sanal kart kullandık nette..
iyi yapmışsın napıcan olanla ölene çare yok..düzelir canım ohh miss gibi kahvaltını da yapmışsın...
kısır yap . bol marullu.Ayy ne güzel olur kız bak hayallere daldım çıktım şimdi
Önerilerinizi dikkate alacam kızçeler akşam kuruyemiş olayına fazla kaptırdım ölçüyü tutturmak gerekiyor hele bir de Ertuğrul vardı ben ne yediğimi bilemedim çocuğu almaya gidince marulda alayım aslında pek sevmem kendilerini sanki süt için marul yiyince kendimi inek gibi hissediyorum
6. Sinifa giden oglum sinjfca gitti ayla yabiz anlamiyoruz bnde mesela gun icinde az yiyorum ve sonra ne guzel hic acikmadim diorum aksam olunca bir aclik geliyor ki sorma
evet tamamen katiliyorum sana ulkemizin yerini hicbir sey tutmaz belki gezmek icin harikadir ama yasamin zor oldugunu tahmin ediyorum o yuzden de bu hava basanlari ciddiye almiyorum seni takdir ediyorum orda yasayip kulturunu korudugun icin insanlar yurtdisia gidince kulturunu unutup bilerek yabancilasiyorlar sanki daha havali olcak gibi
bende ona gitmeyi dusunuyorum bu ara canim gecen hafta ayla ya gittik agla agla bir kaldim cok begndim
Hos geldin sekercimHemen menü bildireyim kahvaltim
Bir dilim ekmek
Üç dilim köy peyniri
Iki tane ceviz
Şekersiz çay
Hosbuldum canimcim nasilsinHos geldin sekercim
3 yemek kaşığı yoğurdu çırptım cnm altında 1.5 yk kaşığı yoğurtla 3-4 frambuazı rengini verene kadr karıştırdım. bardağın en altına koydum onun üstüne kalan yoğurt en üste çatalla ezdiğim cennet hurması ceviz ve bitter kırığıne iyi yaptın . annen seninle mi kalıyor sersum cum.
4 gün önce arkadaşımızın eşi vefat etti. ailecek görüşüyorduk. daha yeni gittik onlara . adam karaciğer kanserinden 1 ay kadar yaşadı.
eşi çok perişan tabi. adamcağız 47 yaşındaydı. çok genç ve aniden gitti
bu ne şekercim. az anlat
afiyet olsun
ne çorbası yaptın
güzel menüler . afiyet olsun. yeşillik yiyorsun maşallah
ay biz de öyle . çoçuklar da seviyor. tahin helvası da 1 kg alınır. 1 hafta dayanır
ay ne kötü ya. başımıza gelmedi hiç. inşallah gelmez de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?