Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dün gece de vasattı kısacası bu hafta hep vasat geçti benim için bugün yeni bir gün diyip bismillah diyorum

şimdi

1 duble fincan sade türk kahvesi

yarım saat sonra da öğlen yemeğimi yerim. maalesef kurs 19.30 da bitiyor eve gelmem 20.00 ı bulduğu için öğle yemeğimi de 14.00 a doğru yiyorum ki kursta acıkmayayım diye

Evet burda da hava buz gibi yuruyus yapamiyorum.o yuzden cok uzuluyorummaslind soguk daha cok yag yakar ama buz yani
bnde tam.tersi hergun esimle ertugrulu izlioruz eski bolumlerden baslayarak onu izlerken aklima yemek falan gelmiyor hic cok heycanlaniyorum izlerken:)

Kirdigim cevizlerin orta kısmını bugün kaynayıp içmeye başladım çok faydaliymis
canim hosgeldin nerelerdesin ozledik seni insallah kotu birsey yoktur

kısır yap . bol marullu.
bulgur ve marul çok çok süt yapar
Salı günü yaptım onu canım dün bitti bende çok seviyorum ama kısır çok kalorili her güzel şeyin olduğu gibi

Gelmene sevindim ama bizi çok meraklandırdın bidaha böyle habersiz ortadan kaybolma kız

Biz her bölümü iple çekerek izliyoruz canım ilk sezonu izlememiştim o yaz ramazanda sahura kadar hergece Ertuğrul izlemiştik rüyalarıma bile girmişti

Oyyy oyy oy değmeyin sersumcumun keyfine kocişide geliyor artık uğramazsın sen buralara
aynen canım

kışı ben de geçirecek canım.sıkılınca evini özleyince gider gelir diye düşünüyoruz..bu ilk kışı ..aslında yalnız kalabiliyor evinde ama annemin evi sahilde daha çok yazlıkçılar var kışın çok tenha oluyor korkuyor tabii..kapıları falan değiştirdik ama ..bakalım bu kış geçsin belki seneye daha çok kalabilir..özlüyor tabii evini ...
ahh yazık ya..çok üzüldüm..Allah rahmet eylesin sabırlar versin ailesine..genç ölümleri de çok duyar olduk bu illet hastalıktan..Allah hepimizi korusun

çok fena evet insan korkuyor temkinli olmak lazım..en iyisi netten alışverişte sanal kart kullanmak..biz çözümü öyle bulduk

kıss sen nerelerdesin çok merak ettik seni...bidaha en azından haber ver...dövdüm şimdide seveyim barii.hoşgeldin

umarım kötü bir şey yoktur..anlatmak istersen biz burdayız biliyorsun
sersum sanırım liste dışı olmuşumdur en son kilo bildirimi ne yaptım onu da hatırlamıyorum yarin bildirim yapar haftaya listeye girerim inşallah.
öyle yaparsın canım...
aman canım hasta olmayalım da soğukta yürümek güzel de terleyince korunmak lazım

Gunaydin kizlar,
sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin yedim.
dun aksam corba yapmadim zeytinyagli taze fasulye yaptim.
az once bankaya baktim paramizi iade etmisler sorusturma devam ediyormus. anlattigim herkesin basina gelmis inanamadim. bankacilik sistemi cok guvenli degil demekki. ne kadar dikkat etsekte farketmiyormus. ama yuzbin dolara kadar sigortaliymis geri oduyormus banka. dunyanin en cok sanal ve realde hirsizlik yapilan ulkesi amerikaymis bunuda ogrenmis oldum. yapcak bisey yok.

Bende kar yagisini ozluyorum. her mevsimin ayri bir guzelligi var. burda surekli yaz mevsimi. malum herkes olmayana ozeniyor iste.

Yag marulu ozellikle acaip sut yapiyor tavsiye ederim.

kıss sen nerelerdesin çok merak ettik seni...bidaha en azından haber ver...dövdüm şimdide seveyim barii.hoşgeldin

umarım kötü bir şey yoktur..anlatmak istersen biz burdayız biliyorsun
Kusura bakma canım maalesef gelemedim mesele annem babam bir ay kadar babam yanımda kaldı kafam birkaç parcaydi malum ev çocuklar inan rahatlıkla nefes almak bile zordu onun için uzak kaldım kafamı toplar toplamaz geldim buraya gelmek bana çok iyi geliyor hepinizi çok seviyorum canimmmm

Sabah
1 domates
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
2 dilim ekmek
2 dilim salam
1 haşlanmış yumurta
Taze nane

Öğle
1 tabak makarna

1 bitki çayı

Akşam
1 tabak barbunya
Özbek pilavı

Kuru pasta
Çay

Bu akşam doğum günü vardı tuzlu kurabiye ile kurtardım ama midem fena yanıyor az sonra soda ve sade türk kahvesi içeceğim
Ya neden bende sizin gibi kaçamaksız bir gün geçiremiyorum acaba kafamda yeme olayını henüz bitiremiyorum galiba

Hosbuldum canimmm iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın
iyiyim canm seni cok merak ettim ozledim de iyiki de geldin:)

cunkku bizler robot degiloz cnm ya illaki yiyiruz bir taneyle kurtarmissin bu cok buyuk bir gelisme o kadari da nefs yani istiyor

iyiyim canm seni cok merak ettim ozledim de iyiki de geldin:)

cunkku bizler robot degiloz cnm ya illaki yiyiruz bir taneyle kurtarmissin bu cok buyuk bir gelisme o kadari da nefs yani istiyor

Bir tane yemedim ki 3 tane yedim ondan kızıyorum ya kendime günaydın bu arada hayırlı işler

sersum canım kilonu bildireyim listeye alırsın
Rumuz mesmeser
Güncel kilo :67.3
Geçen yıl katıldığım zaman ilk bildirimim 75 civariydi çok şükür bu defa da bununla başlıyorum bundan sonra biraz bölgesel ağırlıklı spor la beraber çalışmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…