- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Evet burda da hava buz gibi yuruyus yapamiyorum.o yuzden cok uzuluyorummaslind soguk daha cok yag yakar ama buz yaniyani her yerde belediyeler vs ler aynı işliyor.
sağ ol canım . Amin inşallah.
yürüyüşlere de başlarsın . ne mutlu sana.
buralara kar yağdı .
yürümek bile zor.
kayıp düşmeden işe gelmek için baya bi mücadele ediyorum.
bnde tam.tersi hergun esimle ertugrulu izlioruz eski bolumlerden baslayarak onu izlerken aklima yemek falan gelmiyor hic cok heycanlaniyorum izlerken:)Ayy ne güzel olur kız bak hayallere daldım çıktım şimdi
Önerilerinizi dikkate alacam kızçeler akşam kuruyemiş olayına fazla kaptırdım ölçüyü tutturmak gerekiyor hele bir de Ertuğrul vardı ben ne yediğimi bilemedim çocuğu almaya gidince marulda alayım aslında pek sevmem kendilerini sanki süt için marul yiyince kendimi inek gibi hissediyorum
canim hosgeldin nerelerdesin ozledik seni insallah kotu birsey yokturKirdigim cevizlerin orta kısmını bugün kaynayıp içmeye başladım çok faydaliymis
Salı günü yaptım onu canım dün bitti bende çok seviyorum ama kısır çok kalorili her güzel şeyin olduğu gibikısır yap . bol marullu.
bulgur ve marul çok çok süt yapar
Gelmene sevindim ama bizi çok meraklandırdın bidaha böyle habersiz ortadan kaybolma kızSlm kızlar uzun bir aradan sonra gitmemek üzere aranıza döndüm ailevi bazı sıkıntılarım vardı onlarla uğraşmaktan gelemedim ama hepinizi çok özledim.
Geçmiş sayfalar çok fazla olduğu için okuyamadım insallah ters giden biseyler olmamıştır
Biz her bölümü iple çekerek izliyoruz canım ilk sezonu izlememiştim o yaz ramazanda sahura kadar hergece Ertuğrul izlemiştik rüyalarıma bile girmiştiEvet burda da hava buz gibi yuruyus yapamiyorum.o yuzden cok uzuluyorummaslind soguk daha cok yag yakar ama buz yani
bnde tam.tersi hergun esimle ertugrulu izlioruz eski bolumlerden baslayarak onu izlerken aklima yemek falan gelmiyor hic cok heycanlaniyorum izlerken:)
canim hosgeldin nerelerdesin ozledik seni insallah kotu birsey yoktur
Iste biz suan tam olarak o asamadayiz:)Biz her bölümü iple çekerek izliyoruz canım ilk sezonu izlememiştim o yaz ramazanda sahura kadar hergece Ertuğrul izlemiştik rüyalarıma bile girmişti
Hosbuldum canimmm iyi diyelim iyi olsun sen nasılsıncanim hosgeldin nerelerdesin ozledik seni insallah kotu birsey yoktur
Inşallah bir daha böyle olmaz canım. Inan moralim bozuk olunca ben de gelmedimGelmene sevindim ama bizi çok meraklandırdın bidaha böyle habersiz ortadan kaybolma kız
aynen canımOyyy oyy oy değmeyin sersumcumun keyfine kocişide geliyor artık uğramazsın sen buralara
kışı ben de geçirecek canım.sıkılınca evini özleyince gider gelir diye düşünüyoruz..bu ilk kışı ..aslında yalnız kalabiliyor evinde ama annemin evi sahilde daha çok yazlıkçılar var kışın çok tenha oluyor korkuyor tabii..kapıları falan değiştirdik ama ..bakalım bu kış geçsin belki seneye daha çok kalabilir..özlüyor tabii evini ...ne iyi yaptın . annen seninle mi kalıyor sersum cum.
4 gün önce arkadaşımızın eşi vefat etti. ailecek görüşüyorduk. daha yeni gittik onlara . adam karaciğer kanserinden 1 ay kadar yaşadı.
eşi çok perişan tabi. adamcağız 47 yaşındaydı. çok genç ve aniden gitti
bu ne şekercim. az anlat
ay ne kötü ya. başımıza gelmedi hiç. inşallah gelmez de
kıss sen nerelerdesin çok merak ettik seni...Slm kızlar uzun bir aradan sonra gitmemek üzere aranıza döndüm ailevi bazı sıkıntılarım vardı onlarla uğraşmaktan gelemedim ama hepinizi çok özledim.
Geçmiş sayfalar çok fazla olduğu için okuyamadım insallah ters giden biseyler olmamıştır
öyle yaparsın canım...sersum sanırım liste dışı olmuşumdur en son kilo bildirimi ne yaptım onu da hatırlamıyorum yarin bildirim yapar haftaya listeye girerim inşallah.
aman canım hasta olmayalım da soğukta yürümek güzel de terleyince korunmak lazımEvet burda da hava buz gibi yuruyus yapamiyorum.o yuzden cok uzuluyorummaslind soguk daha cok yag yakar ama buz yani
bnde tam.tersi hergun esimle ertugrulu izlioruz eski bolumlerden baslayarak onu izlerken aklima yemek falan gelmiyor hic cok heycanlaniyorum izlerken:)
r
yani her yerde belediyeler vs ler aynı işliyor.
sağ ol canım . Amin inşallah.
yürüyüşlere de başlarsın . ne mutlu sana.
buralara kar yağdı .
yürümek bile zor.
kayıp düşmeden işe gelmek için baya bi mücadele ediyorum.
Ayy ne güzel olur kız bak hayallere daldım çıktım şimdi
Önerilerinizi dikkate alacam kızçeler akşam kuruyemiş olayına fazla kaptırdım ölçüyü tutturmak gerekiyor hele bir de Ertuğrul vardı ben ne yediğimi bilemedim çocuğu almaya gidince marulda alayım aslında pek sevmem kendilerini sanki süt için marul yiyince kendimi inek gibi hissediyorum
Kusura bakma canım maalesef gelemedim mesele annem babam bir ay kadar babam yanımda kaldı kafam birkaç parcaydi malum ev çocuklar inan rahatlıkla nefes almak bile zordu onun için uzak kaldım kafamı toplar toplamaz geldim buraya gelmek bana çok iyi geliyor hepinizi çok seviyorum canimmmmkıss sen nerelerdesin çok merak ettik seni...bidaha en azından haber ver...dövdüm şimdide seveyim barii. hoşgeldin
umarım kötü bir şey yoktur..anlatmak istersen biz burdayız biliyorsun
iyiyim canm seni cok merak ettim ozledim de iyiki de geldin:)Hosbuldum canimmm iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın
cunkku bizler robot degiloz cnm ya illaki yiyiruz bir taneyle kurtarmissin bu cok buyuk bir gelisme o kadari da nefs yani istiyorSabah
1 domates
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
2 dilim ekmek
2 dilim salam
1 haşlanmış yumurta
Taze nane
Öğle
1 tabak makarna
1 bitki çayı
Akşam
1 tabak barbunya
Özbek pilavı
Kuru pasta
Çay
Bu akşam doğum günü vardı tuzlu kurabiye ile kurtardım ama midem fena yanıyor az sonra soda ve sade türk kahvesi içeceğim
Ya neden bende sizin gibi kaçamaksız bir gün geçiremiyorum acaba kafamda yeme olayını henüz bitiremiyorum galiba
iyiyim canm seni cok merak ettim ozledim de iyiki de geldin:)
cunkku bizler robot degiloz cnm ya illaki yiyiruz bir taneyle kurtarmissin bu cok buyuk bir gelisme o kadari da nefs yani istiyor
hadi bakalım canım inşallahHuzurunuzda söz veriyorum yarın kaçamak yapmak yok bu akşam kafada bitiyorum bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?