hiç duymadım. yeşil çay soda limonKızlar tünaydın mutlu haftalar. hafta sonu aşırı kaçamak yaptım bugün ise diyete devam.
12 gibi
Dukan birasi diye bir şey var su Yeşilçay limon ve soda ile yapılıyor
1 bardak ondan
Daha sonra
1 duble fincan türk kahvesi sade
hiç duymadım. yeşil çay soda limon
güzel mi
bir de sodanın da değerleri önemliymiş . hangisini almalı ki. mineral vs açısından kimisi zararlıymış bile
öğlen yemeğim;
önce yarım bardak su
çorba
pilav kurufasulye
turşu
az miktarda hepsi
afiyet olsun canım
bizde de kömbeyi sade yapıyorlar bayılıyorum ya :) peynir çay zeytin vs çok güzel oluyor off canım çekti :)teşekkür ederim cnm :)
1 çay
1 dilim cevizli köme (gümüşhane yöresine ait :)
bizde de kömbeyi sade yapıyorlar bayılıyorum ya :) peynir çay zeytin vs çok güzel oluyor off canım çekti :)
okuyucuu bizde ki kek gibi oluyor ama daha sert bir hamur kek kadar yumuşak olmuyor sizde de öyle mi canım
hepimizin regl öncesi krizleri başlamış..benimki de gelmek üzerecook gecmis olsun sanaa venim de regl gelmek uzere sanirim hepimiz ondan bozduk
Bana diyetisyen bikac marka verdisoda icin burdan yaziliyor mu bilmiyorumhiç duymadım. yeşil çay soda limon
güzel mi
bir de sodanın da değerleri önemliymiş . hangisini almalı ki. mineral vs açısından kimisi zararlıymış bile
cunku hep regl.oncesi proya karar veeiyorsun canim o donemde de malesef proteinle beslenmek cok zor ama yaglari da eklersen sorun olmuyor karatay gibi:)selam kızlar...dün gelemedim..ama kaçamak yapmadım ve dün toplamda 6.5 km yürüdüm..
bugün de iş arkadaşıma bebek hayırlamaya gittik
sabah
kaysı yumurta
peynir 1 dilim çavdar
öğlen
tarhana
ankara tava
akşam kaçamaklı
patates salatası
1 dilim pizza
1 küçük mercimekli börek
2 küçük top şeklinde kek
kahve yanında lokum
toplamda 4 km yürüyüş
ben ne zaman pro yapıcam desem bişey çıkıyor
nerelisin :) ben malatyalıyım gerçii :)) patronların gümüşhaneli :)
aaa o bingöl yöresindede oluyor cevizli falan
Benimde aklımdan geçti ama evli olup olmadığını bilmediğim için yazmadımkız bekarım ben öyle birşey olamazzzzzzz :)))
Hava değişimi veya mevsim geçişlerinde olabilir üşütmüş olabilirsin idrar yolu enfeksiyonu olabilir veya beslenme değişikliği de olabilir bende evlenmeden önce çok düzensizdim bunak bi doktora gittim bana evlendikten sonra düzelir demiştiönemli değil canısııııı bekarsam neden olabilir yaaa hala olmadım
şey . markaların bi kaç harfini fazla yazabilirsinBana diyetisyen bikac marka verdisoda icin burdan yaziliyor mu bilmiyorum
cunku hep regl.oncesi proya karar veeiyorsun canim o donemde de malesef proteinle beslenmek cok zor ama yaglari da eklersen sorun olmuyor karatay gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?