Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ilk defa yaşadım o yüzden gerildim epeyyy hayırlı bakalım :)

Kızlar bende katılmak istiyorum çok değil 5kilo fazlam var hedef kilom 52 bir türlü baslayamiyorum yada yarıda kalıyor
hoş geldin . 5 kilo fazlacık. bi çırpıda verirsin . merak etme.
tanıtsan ya kendini.
kaç yaşındasın
nerede oturuyorsun .
evli misin
çalışıyor musun

şey . markaların bi kaç harfini fazla yazabilirsin

kınıkk gibi. tam adı değil de . fazla harf basarak yazabiliyorsun . yani markanın adını vermiş olmuyorsun o zaman
o zaman yazm akmna dmla vermisti bna:)

Kızlar bende katılmak istiyorum çok değil 5kilo fazlam var hedef kilom 52 bir türlü baslayamiyorum yada yarıda kalıyor
ah o bes kilo yok mu o bes kilo insanin hayatini majveder bnde yillardir o bes kiloyu veremeyenlerdenim

yeniyıl öncesi değişiklik yapıp saçlarımı boyadım platin sarısıydı altın kızıl kahveye boyadım
degisiklik guzeldir:)

o zaman yazm akmna dmla vermisti bna:)

ah o bes kilo yok mu o bes kilo insanin hayatini majveder bnde yillardir o bes kiloyu veremeyenlerdenim

degisiklik guzeldir:)
tamam canım . sağ ol.
ben de onlardan alayım .
bizim bi doktor akrabamız söylemişti. her soda içilmez diye.

ama bilmiyorum hangi değerine bakıyordu
nitrat mı ne . bilemedim .

kahve içtim. ancak acıkmaya başladım.
öğle arası 1 de bitiyor . yavaştan yemeye geçeyim

sabah kahvaltım . 1 simit . 1 çay
Ay çok severim muhteşem ikili bide krem peynir olsa süper olurdu

yeniyıl öncesi değişiklik yapıp saçlarımı boyadım platin sarısıydı altın kızıl kahveye boyadım
Hayırlı olsun bende boyatmak istiyorum saçım 3 renk paspal paspal dolaşıyorum ama emzirdigim için bir süre daha beklemek zorundayım

Evliyim canım 21 yaşındayım 160 boyum 1tane kızım var 2 yaşında Adana'da oturuyorum çalışıyorum market sektorunde
Hoşgeldin 5 kilo birşey değil ya ben 16 kilo vereceğim inşallah Adana da kilo vermek zor iş Adana'daki insanların yarısı pişiriyor diğer yarısı da giyiyor Adanalı mısınız

Slma kizlar bnde bugun insallah oruca nieyt ettim sahir bir yumurtali az kasarli ispanak detoks suyum ve bir de ceviz badem yedim
Allah kabul etsin canım nasıl bir detoks suyu yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…