benimde cooookk kacamakli gecti bnde ayni istikrari yarindan itibaren gostermek istiyorumselam canlarım..hafta sonu kaçamaklı geçti hiç yazmayayım...yarından itibaren pro ağırlıklı beslenmeyi planlıyorum...umarım bozmadan bu sefer istikrarla devam ederim...
Aaa bilmiyordum canım çok sağol hemen bi bakim zaten çok nadir yediğim birşey onu da yemeyiveririm yeşillik süt yapıyor diye yemistimcanım nane sütü azaltıyor biliyorum.
yanlış bilmiyorsam öyle. araştır bi.
ben emzirme dönemi yemezdim.
emziren sendin demi.
Hamis misin yoksaaaammmmmmmmayyy kızlar bende unuttum bu aralar saldımm regl olamadım 1 ay ı geçiyorrr leke geldi sadece vaktinde o kadar olmadım regl ben şok ben iptalll kızlarrrrrrrrrr(((((
Gece kacamagim çok oldu maalesef canımkız nasıl oldu yaaaaaaaaaa
mamaların gayet sağlıklı ve kalorisi düşüktüüüüüüüüüüüüü
Soğuktan değil o ağrı çiğ köftedendir canım dikkat et içli köfteyi kaçırmaSlm kızlar demek yine hep birlikte kaçamak yapmışız ben de yaptım çiğ köfte yapmıştım ........ gibi yedim valla ama akşam yemedim bugün de normal bir kahvalti öğlen makarna yaptım birkaç çatal yedim daha çok salata yedim.
Soguklardan olacak dünden beri karnım çok ağrıyor.
hepimizin kacamagi gelmis desenize bu hafta kizlar:)Slm kızlar demek yine hep birlikte kaçamak yapmışız ben de yaptım çiğ köfte yapmıştım ........ gibi yedim valla ama akşam yemedim bugün de normal bir kahvalti öğlen makarna yaptım birkaç çatal yedim daha çok salata yedim.
Soguklardan olacak dünden beri karnım çok ağrıyor.
aaaaaaaaaaaaaaaayyy kızlar bende unuttum bu aralar saldımm regl olamadım 1 ay ı geçiyorrr leke geldi sadece vaktinde o kadar olmadım regl ben şok ben iptalll kızlarrrrrrrrrr(((((
nasıl yaptın şeker . bal kabağı çorbasını. balkonda duruyor 1 aydır benim kabakÖğle yemeğim
Salatanın yarısını yemedim
Çorba bal kabağı çorbası harika ötesi birşey oldu. Bundan sonra fiks corbalarimdan bu artık
Eki Görüntüle 2077762
14.30
Bir klasik türk kahvesi fincanı sade türk kahvesi
vay be didonun o cesitleri de mi cikmis hic bilmiyorumöğlen yemeğim sağlıklıydı da . 2 didoo yedim. biri ahududulu . biri karamelli.
çocuklara almıştım ama . nolduysa artık bana.vay be didonun o cesitleri de mi cikmis hic bilmiyorum
Bende az önce instent yedim ben bugün regl oldumçocuklara almıştım ama . nolduysa artık bana.
regl yaklaşıyor da ondan .
dayanamadım .
sopa atcam kendime
Soğanı doğrayıp zeytinyağında kavurdum sarimsak ekleyip kavurdum ardından havuç ekledim. Kabağı da ekleyip yumuşayana kadar kavurdum 2 su bardağı tavuk suyu ve sıcak su ekleyip tuz kimyon karabiber koydum. Yumuşayana kadar pişirdim blendardan geçirip yarım su bardağı süt ekleyip 5 dakika kadar daha pişirdimnasıl yaptın şeker . bal kabağı çorbasını. balkonda duruyor 1 aydır benim kabak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?