Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tünaydın kızlar;

grip olacağım sanırım boğazım çok ağrıyor olmam inşallah antibiyotik de kullanamıyorum. pazartesinden beri hiç kaçamak yapmadım çok şükür nasipse cumartesi ödül günüm olacak.

Gunaydin kizlar cocuklari okula biraktim ofise geldim simdi.
iltifatlariniz icin tesekkurler. bu sitenin ve sizlerin etkisi cok buyuk. sayenizde hergun motive oluyorum.
acikcasi 20 yaslarindayken bile bu kadar fit olmamistim asiri zayiftim cunku 42 kiloydum. boy 1.68 olunca cok kotu gorunuyor. simdi 51-52 arasinda gidip geliyorum ve cok normal hissediyorum. gerci esim biraz daha zayif seviyor. 1-2 kilo daha versem fena olmaz ama kulak ameliyatini atlatayim insallah sonra biraz daha dikkat ederim.
Kahvaltim dunle ayni. Sabah cocuklari okula hazirlamak baya vakit aliyor kendime kahvalti hazirlayamiyorum. misir gevregi falanda sevmedigim icin zeytin peynir ekmekle idare ediyorum genelde.
dun aksam portakalli sus marul salatasi 2 kasik pilav ve zeytinyagli taze fasulye kavurmasi yedim.
bu aksam sac kebabi yapmayi planliyorum esim cok seviyor.

selam kızlar...
bugün de pro yaptım ama öğlen kaçamağı yaptım

yarı yarıya diyelim...
annemle kızımın saçlarını kestirdik çayla kadayıflı cup yedim
akşam
karışık ızgara
salata
şalgam suyu

yarın listeyi biriniz halleder kızlar ben kızımın veli toplantısı var ona gideceğim..yetişemem...acayip şiştim yarına durum tırt gene..umarım siz vermişsinizdir

bem de bugun regl.oldum ayni tirttan bnde de var biz hallederiz listeyi cnm merak etme sen

Kızlar bugün cuma bildirim günümüz unutmayın!!!
Rumuz: nadalvanos
Başlangıç kilom: 86
Başlangıç tarihi 20 Eylül
Geçen hafta 80.5
Güncel kilom 80,4
Fark 100 g
Yüzde %0,124

Regl döneminde almamakta güzel
Umarım siz iyi vermişsinizdir

şekerim iyi vermissin sen . maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…