Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

oluyor öyle.
benim bünye de garip bu aralar .

Hayırlı sabahlar mutlu haftalar olsun kızlar, çok yoğun bir haftasonu geçirdim ve size bildirim yapamadım, haftasonu bende az da olsa aştım limitleri, bugünden sonra tekrar dikkat inşallah
hadi inşallah

ben de haftasonu maşallah abarttım .neden bilmem . canım yemek istedi
hiç dur demedim .akşamları kek .fıstık vs . sabahları simit poğaça

bugün oruçluyum. inşallah bu hafta planım tutmak .Allah bi sıkıntı vermezse. hasta falan olmazsam . peş peşe tutmak istiyorum . 2-3 hafta tutabilirsem inşallah .
cumartesi pazar tutmam . çocuklarla evde zorlanırım diye

Allah kabul etsin canım, bugün için bende niyetime almıştım ama dünden beri çok kırgın vücudum üst üste de misafir ağırladım, bugünde işe geldim ayakta uyuyorum

Gunaydin kizlar hasta oldum pek istahim yokti sabah bir yumurta bikac ceviz 1 tcay kasigi zencefilli zerdacalli bal
Çok geçmiş olsun canım bol bol meyve tüket, bide ıhlamıur zencefil zerdeçal çucuk tarçınla çay yep kendine çok iyi geliyor

Canım arada hepimizin kaçıyor diğer öğün az ye telafi edersin, spor şart ama işte vakit bulup yapamıyorum malesef

Canım hepimiz zaman zaman kaçamak yapıyoruz ama ertesi gün toparlanıp devam ediyoruz hani ben bile bu aralar fazla kaçırmaya başladım ama inşallah yılbaşından sonra toparlayacagiz

kızlar kesinlikle ve kesinlikle bu haftasonu kendime söz verdim regl den dolayı afallıyorum olmadım çünkü ama kesinnnnnnn bugün başladım ilk olarak akşam yemiyorum ne olursa olsun akşam yemiyorummm çünkü birşey yemeye başlayınca devamını getiriyorum gündüz kahvaltı dışında ekmek yemiyorummmmm ve hareket gün içinde merdiven çıkıcam ve günde en az 6 bardak su içicem kendime çizelgede yapıyorum şimdi su için vede akşam yememek için bende artık şişmeden rahatça oturmak ve ay yine çok şiştim demek istemiyorum bıktımmmm pazar günü arkadaşlarla buluştum ya incecik bel ya şişlik yok yemek yok aklında ben nereye otursak ay ne yesem ay canım çekti diyorummm yemekte aklım hep dün karar verdim yeter valla artıkkk

canım kullanıcı adını değiştirme var belli bir sürede değişim yapabiliyorsun

EVET LİSTEMDE BU YAPTIM :)
Ben sabahları kalkınca 1 bardak su içiyorum 8 tane paket lastiğinide bileğime takıyorum her içtiğim 1 bardak su için 1 lastiği çıkartıyorum bardaklarım büyük 3 bardak su 1 l yapıyor böyle yaparak en az 3 l su içmiş oluyorum fazlasını da içiyorum ama sayıya dahil olmuyor

vay akıllıca bu yöntemde güzelmiş ben masa başındayım ya böyle çizelgeleri falan işaretlermeyi seviyorum ama olmaz ise bunu denerim :)

canım geçmiş olsun. üşüttün mü.
bol meyve tüket
sagol canim sanirim oyle oldu bogazlar sisti

bnde bu afta yarindan itibaren aynen senin gibi insallah oruclarimi tutmayi planliyorum canim allah kabul etsin

Böyle kırgınım diye de tarhana çorbası söyledim ekmeksiz onu içeceğim inşallah

KAHVALTIM
Tarhana Çorbası :)
cok gecmis olsun

İnşallah canım

Geçmiş olsun ballı karışımın iyi gelir
evet ficanscim bal zencefil zerdacal karisimi yaptim tuketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…