hayır.3 yumurtayı nasıl yiyorsun canım maşallah :) alerji falan yapmıyor mu ?
oluyor öyle.Selam kızlar
İyice saldım bu ara cuma tartıldım ama bildirim yapamadım 1 haftada 3 kilo alırmı bi insan cumaya kadar 1 i gitmişti ama moralim bozuldu baya çok yiyorum ama yediğimden zevk de almıyorum amaçsızca yiyorum
Bildirimimi yapıp bir kez daha başlıycam diyorum inşallah
Geçen cuma 71.9
Bu cuma 73.9
Fark +++ 2000 gr
Hatta 75 küsürü bile gördüm cumadan önce bünyem bi garip
Menüyü akşam toptan yazayım
canım geçmiş olsun. üşüttün mü.Gunaydin kizlar hasta oldum pek istahim yokti sabah bir yumurta bikac ceviz 1 tcay kasigi zencefilli zerdacalli bal
hadi inşallahHayırlı sabahlar mutlu haftalar olsun kızlar, çok yoğun bir haftasonu geçirdim ve size bildirim yapamadım, haftasonu bende az da olsa aştım limitleri, bugünden sonra tekrar dikkat inşallah
Allah kabul etsin canım, bugün için bende niyetime almıştım ama dünden beri çok kırgın vücudum üst üste de misafir ağırladım, bugünde işe geldim ayakta uyuyorumhadi inşallah
ben de haftasonu maşallah abarttım .neden bilmem . canım yemek istedi
hiç dur demedim .akşamları kek .fıstık vs . sabahları simit poğaça
bugün oruçluyum. inşallah bu hafta planım tutmak .Allah bi sıkıntı vermezse. hasta falan olmazsam . peş peşe tutmak istiyorum . 2-3 hafta tutabilirsem inşallah .
cumartesi pazar tutmam . çocuklarla evde zorlanırım diye
Çok geçmiş olsun canım bol bol meyve tüket, bide ıhlamıur zencefil zerdeçal çucuk tarçınla çay yep kendine çok iyi geliyorGunaydin kizlar hasta oldum pek istahim yokti sabah bir yumurta bikac ceviz 1 tcay kasigi zencefilli zerdacalli bal
rica ederim kizartma yedigin icin uzulme muhtemelen kilo verdin diye beynin onu yemek istedi hepimizin saldirilari oluyor boyle o yuzden unut ve yeni bir gune basla
Canim masallah cok iyi gdiyorsun sakin azmini ve iradeni kaybetme 7 leri gor
evet bunun cvbni yazmistim:)
Canım arada hepimizin kaçıyor diğer öğün az ye telafi edersin, spor şart ama işte vakit bulup yapamıyorum malesef
Canım burada toplanma sebebimiz motivasyon ve destek, hangimiz yemiyoruz kızartma ohoooo öyle birşey biraz kaçırınca birbirimizi kovsaydık inan burada kimse kalmazdı bugün yeni bir gün toparlan ve dünü unut
Hem ben sana birşey soracağım sen bu adını nasıl değiştiriyorsun her defasında yeni hesap mı açıyorsun
Canım hepimiz zaman zaman kaçamak yapıyoruz ama ertesi gün toparlanıp devam ediyoruz hani ben bile bu aralar fazla kaçırmaya başladım ama inşallah yılbaşından sonra toparlayacagiz
Canım burada toplanma sebebimiz motivasyon ve destek, hangimiz yemiyoruz kızartma ohoooo öyle birşey biraz kaçırınca birbirimizi kovsaydık inan burada kimse kalmazdı bugün yeni bir gün toparlan ve dünü unut
Hem ben sana birşey soracağım sen bu adını nasıl değiştiriyorsun her defasında yeni hesap mı açıyorsun
canimcim o odem oluyor genelde yag degil hizli bir sekilde aldiysan bikac gun dikkat ederek yaga cevirmeden verebilirsin
Gunaydin kizlar hasta oldum pek istahim yokti sabah bir yumurta bikac ceviz 1 tcay kasigi zencefilli zerdacalli bal
Hayırlı uğurlu olsun canım :)))Niyet Ettim Zayıflamaya :)))))
Haydi Bre :))))))
sabah kahvaltım;
çeyrek kepek ekmeği arası domates salata marul peynir
2 çay
Hayırlı uğurlu olsun canım :)))
Kilo kaç Hedef kaç ?
boyun kaç ? 57 ideal bir kilo gibi görünüyor aslında :)şuan ki kilom : 61 kg
ilk hedef : 57 kg
sonrasını değerlendiricem :))))
boyun kaç ? 57 ideal bir kilo gibi görünüyor aslında :)
Ben sabahları kalkınca 1 bardak su içiyorum 8 tane paket lastiğinide bileğime takıyorum her içtiğim 1 bardak su için 1 lastiği çıkartıyorum bardaklarım büyük 3 bardak su 1 l yapıyor böyle yaparak en az 3 l su içmiş oluyorum fazlasını da içiyorum ama sayıya dahil olmuyorEVET LİSTEMDE BU YAPTIM :)
Ben sabahları kalkınca 1 bardak su içiyorum 8 tane paket lastiğinide bileğime takıyorum her içtiğim 1 bardak su için 1 lastiği çıkartıyorum bardaklarım büyük 3 bardak su 1 l yapıyor böyle yaparak en az 3 l su içmiş oluyorum fazlasını da içiyorum ama sayıya dahil olmuyor
sagol canim sanirim oyle oldu bogazlar sisticanım geçmiş olsun. üşüttün mü.
bol meyve tüket
bnde bu afta yarindan itibaren aynen senin gibi insallah oruclarimi tutmayi planliyorum canim allah kabul etsinhadi inşallah
ben de haftasonu maşallah abarttım .neden bilmem . canım yemek istedi
hiç dur demedim .akşamları kek .fıstık vs . sabahları simit poğaça
bugün oruçluyum. inşallah bu hafta planım tutmak .Allah bi sıkıntı vermezse. hasta falan olmazsam . peş peşe tutmak istiyorum . 2-3 hafta tutabilirsem inşallah .
cumartesi pazar tutmam . çocuklarla evde zorlanırım diye
cok gecmis olsunBöyle kırgınım diye de tarhana çorbası söyledim ekmeksiz onu içeceğim inşallah
KAHVALTIM
Tarhana Çorbası :)
evet ficanscim bal zencefil zerdacal karisimi yaptim tuketiyorumİnşallah canım
Geçmiş olsun ballı karışımın iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?