Linkini atsana canım, kırgınlığım geçince denerim inşallahKizlar size birsey onercem bu aralsr havalar soguk ve spor yapamiorsniz nette 40 dk da 500 kalori diye birsey var harika ben gecen haftadan beri yapiyorum vucut skilasti ve super terletiyor tavsiye ederim kari koca yaptiriorlar kadin turk adam amerikali beslenme onerileri de var tam bize uygun tarzda
Teşekkür ederim canım hepimize geçmiş olsunsagol canim sanirim oyle oldu bogazlar sisti
bnde bu afta yarindan itibaren aynen senin gibi insallah oruclarimi tutmayi planliyorum canim allah kabul etsin
cok gecmis olsun
evet ficanscim bal zencefil zerdacal karisimi yaptim tuketiyorum
hasta falan olmazsam tutmaya devam ederim .ama hasta olursam ara veririm ben de.Allah kabul etsin canım, bugün için bende niyetime almıştım ama dünden beri çok kırgın vücudum üst üste de misafir ağırladım, bugünde işe geldim ayakta uyuyorum
Misafir rabbimin bereketi başımızın üstünde yerleri var, ama çalışınca çok zor oluyor inan, dün ben üst üste iki ayrı misafir ağırladım, gece de üşüdüm çocukla uyurken yorgunlukla birleşti hemen kaptım şifayı :)hasta falan olmazsam tutmaya devam ederim .ama hasta olursam ara veririm ben de.
cumartesi ben de misafir ağırlayacağım sanırsam. akşama 3 aile gelecek. 5 çocuk .ama çocuklar büyük . 13 yaş ve 15 yaş civarında
Tebrikler canım güzel gidiyorsun :)öğlen yemeğim;
saat : 12.40
çorba
başemel soslu patates çeyrek porsiyon
erişte makarna çeyrek porsiyon ( salata ve çökelek ile)
saat : 13.10
1çay
saat: 14:25
su ya devam
kışın en korktuğum şey hasta olmak .Misafir rabbimin bereketi başımızın üstünde yerleri var, ama çalışınca çok zor oluyor inan, dün ben üst üste iki ayrı misafir ağırladım, gece de üşüdüm çocukla uyurken yorgunlukla birleşti hemen kaptım şifayı :)
Ev taşımak ne zor bilirim bende bu yıl taşıdım evimi, kapası yerleşiyor ama şu olmadı buraya o olmadı şuraya derken tam yerli yerince yerleşmek 6 ayı alıyor, Allah kolaylık versin, neiş yapıyorsun bu arada memuriyet mi özel mi ?kışın en korktuğum şey hasta olmak .
haklısın .
geçmiş olsun .
meyve ye bolca
ben de çalışıyorum.
ama biz onlara 1 ya da 2 kez gittik . emin değilim .
artık bizim de onları çağırma vaktimiz geldi.
yeni de taşındık evimize.
tam olarak işlerimiz bitmemiş bile olsa . artık çağırmak lazım.
Kızlar ben doğumdan 6 ay sonra işe başladım kilolarım kendiliğinden gitti öyle diyete falanda girmedim, 67 ile hamile kaldım 65 oldum hatta, şimdi niye veremiyorum ki acep, hormon ilaçları yüzünden aldığım için mi ???
saat : 16:15
1 muz
1 portakal
yarım da elma
bol vitamin almalı :)
evet . aynı şekilde oluyor . 1 ay oldu taşındıkEv taşımak ne zor bilirim bende bu yıl taşıdım evimi, kapası yerleşiyor ama şu olmadı buraya o olmadı şuraya derken tam yerli yerince yerleşmek 6 ayı alıyor, Allah kolaylık versin, neiş yapıyorsun bu arada memuriyet mi özel mi ?
afiyet olsun . havalar soğuk . almalı kesinlikle o vitaminlerisaat : 16:15
1 muz
1 portakal
yarım da elma
bol vitamin almalı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?