Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet . aynı şekilde oluyor . 1 ay oldu taşındık
ama tam yerleşmek zaman alacak .
bizim sanıyorum 6. evimiz bu . evet 6 olmuş.
memurum . üni. teknikerim. sen ne iş yapıyorsun . çalışyorsun değil mi.
Evet canım çalışıyorum, Tarım Müdürlüğündeyim bende mühendisim memuriyet yani

Niyet Ettim Zayıflamaya :)))))
Haydi Bre :))))))

sabah kahvaltım;

çeyrek kepek ekmeği arası domates salata marul peynir
2 çay

Hayırlı olsun canım ben de başlamak istiyorum

Tünaydın kızlar bugünden itibaren diyete devam :)

30 dakika önce

1 duble fincan sade türk kahvesi

Çok güzel verdin devamı da gelsin inşallah canım

sagol canim sanirim oyle oldu bogazlar sisti

bnde bu afta yarindan itibaren aynen senin gibi insallah oruclarimi tutmayi planliyorum canim allah kabul etsin

cok gecmis olsun

evet ficanscim bal zencefil zerdacal karisimi yaptim tuketiyorum

Çabuk atlatırsın inşallah canım ben de yapıcam yatmadan önce boğazım sinyal veriyor

Selam kızlar

Menülerimi yazayım

Bir pazartesi daha dikkat etmeye başladım gene kaçıncı tekrar hatırlamıyorum ama hiç yapmamaktan iyidir diyorum

Sabah pastırmalı yumurta peynir zeytin kaymak 1 tatlı kaşığı ayva reçeli 1 lokma ekmek

Arada türk kahvesi 1 kk kadar cheesecake

Akşam yayla çorbası köfte 1 çatal patates salata yoğurt yarım kase sütlaç

Unutuyordum yazmayı sabah 40 dk yürüyüş

Tünaydın kızlar bugünden itibaren diyete devam :)

30 dakika önce

1 duble fincan sade türk kahvesi
canim darisi basima ben bu yıl bir türlü konsantre olamıyorum bazen bakıyorum almış başını gitmiş

Oglen tavuk salata yedim birde biraz cevizli sucuk el yapimi hakiki uzumle cevizli de olunca hem saglikli hem de cok tok tutuyor kizlar
Canım geçmiş olsun süt bal zencefil ve tarçın gerçekten çok iyi gidiyor geçen bende eşime yaptım iyi geldi diye sonra kendisi bir daha istedi

hasta falan olmazsam tutmaya devam ederim .ama hasta olursam ara veririm ben de.

cumartesi ben de misafir ağırlayacağım sanırsam. akşama 3 aile gelecek. 5 çocuk .ama çocuklar büyük . 13 yaş ve 15 yaş civarında
Canım kolay gelsin misafirin yemekli mi çaya mi gelecek

Selam kızlar bugün oğlumu doktora götürdük dilinde soyulma oluyordu harita dil diye bir hastalık varmış bazı insanlarda ömür boyu devam edebiliyormus bazen de nedir de olsa geçiyormuş insallah geçer büyüdüğü zaman da olusa belki cocuk gülerken bile sıkıntı olacak tahlil yapıldı çarşambaya çıkacak

İnşallah canım

Geçmiş olsun canım ilk defa duydum inşallah geçer neden oluyormuş tedavisi yokmuymuş

Kızlar menuleriniz gayet güzel ben bu akşam misafirlikteydim kendimi tutamadım börek ve kek yedim sabahtan beri dikkat ettiğim boşa gitti bide ben geçen hafta regl olmuştum 1 hafta sonra dün tekrar oldum tecrübeli annelere soruyorum doğumdan sonra ne zaman düzene giriyor bu adet işi çok sinir bozucu bir hâl almaya başladı

Geçmiş olsun canım ilk defa duydum inşallah geçer neden oluyormuş tedavisi yokmuymuş
Teşekkür ederim canım doktor kuruyemiş verin belki etkler dedi ama pek de buna bağlı değildir dedi tahlil de yaptı bakalım çarşamba çıkar

Canım bir hafta gibi kısa bir süre bence sen bir doktora git rahim temiz olmayınca olabilir bişey de varsa erken müdahele her zaman iyidir

eger varsa balin icine zencefil ve zerdacal tavsiye ederim

nette bir bayan var cnm hamileyken hormon almak zorunda kalmis ilk baslarda gitmemis kilosu cok uzun bir sure sonra cok spor yapmis ve normal beslenmis 1 yilda gitmis ama ne gitme 20 kilodan fazla

cok gecmis olsun insallah tertemiz cikacak tahlilleri

akşam çayı olur canım .
ama biz onlara gittiğimizde bi tanesi 2 kez yemekli aldı bizi.
diğeri de sanıyorum 20 çeşit yapmıştı. çaya aldı güyya bizi. ama kızı lisede gıda okuyor . kadın da marifetli. ana kız döktürüyorlar .onlara da 2 kez gittik. ve iki keresinde de aynı şekilde döktürmüşlerdi.
ben ne yaparım . bana akıl verin.
3 küçük çocuğum var . biliyorlar. çalışıyorum da . ilçeye git gel şeklinde çalışıyorum . bunu da biliyorlar .onlara göre toy sayılırım . görüyorlar . ama yine de en aşağı 6-7 çeşit yapmak isterim.
börek . mercimek köfte. şekerpare. kısır. poğaça . kurabiye.

canım daha önce hic duymadığım bi rahatsızlık . inşallah geçer . bi daha olmaz inşallah
soyulma olurken ağrı oluyor mu. kanama oluyor mu. kıyamam kuzuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…