kahve, sıcak çikolata iç aç değilim de :))) yada canım ekmeksiz azar azar atıştırkızlar akşam kuzenime nişan lebisesi bakıcaz bir yerde oturur birşeyler yeriz dedi ben napıcammmmm daha ilk günden bu yapılırmııııı neyle geçiştirebilirim sizce ???
sağlıklı ama kalörisi düşük şeylere yönel .kızlar akşam kuzenime nişan lebisesi bakıcaz bir yerde oturur birşeyler yeriz dedi ben napıcammmmm daha ilk günden bu yapılırmııııı neyle geçiştirebilirim sizce ???
Evet canım çalışıyorum, Tarım Müdürlüğündeyim bende mühendisim memuriyet yanievet . aynı şekilde oluyor . 1 ay oldu taşındık
ama tam yerleşmek zaman alacak .
bizim sanıyorum 6. evimiz bu . evet 6 olmuş.
memurum . üni. teknikerim. sen ne iş yapıyorsun . çalışyorsun değil mi.
kahve, sıcak çikolata iç aç değilim de :))) yada canım ekmeksiz azar azar atıştır
sağlıklı ama kalörisi düşük şeylere yönel .
Niyet Ettim Zayıflamaya :)))))
Haydi Bre :))))))
sabah kahvaltım;
çeyrek kepek ekmeği arası domates salata marul peynir
2 çay
Tünaydın kızlar bugünden itibaren diyete devam :)
30 dakika önce
1 duble fincan sade türk kahvesi
sagol canim sanirim oyle oldu bogazlar sisti
bnde bu afta yarindan itibaren aynen senin gibi insallah oruclarimi tutmayi planliyorum canim allah kabul etsin
cok gecmis olsun
evet ficanscim bal zencefil zerdacal karisimi yaptim tuketiyorum
canim darisi basima ben bu yıl bir türlü konsantre olamıyorum bazen bakıyorum almış başını gitmişTünaydın kızlar bugünden itibaren diyete devam :)
30 dakika önce
1 duble fincan sade türk kahvesi
Canım geçmiş olsun süt bal zencefil ve tarçın gerçekten çok iyi gidiyor geçen bende eşime yaptım iyi geldi diye sonra kendisi bir daha istediOglen tavuk salata yedim birde biraz cevizli sucuk el yapimi hakiki uzumle cevizli de olunca hem saglikli hem de cok tok tutuyor kizlar
Canım kolay gelsin misafirin yemekli mi çaya mi gelecekhasta falan olmazsam tutmaya devam ederim .ama hasta olursam ara veririm ben de.
cumartesi ben de misafir ağırlayacağım sanırsam. akşama 3 aile gelecek. 5 çocuk .ama çocuklar büyük . 13 yaş ve 15 yaş civarında
İnşallah canımHayırlı olsun canım ben de başlamak istiyorum
Çok güzel verdin devamı da gelsin inşallah canım
Çabuk atlatırsın inşallah canım ben de yapıcam yatmadan önce boğazım sinyal veriyor
İnşallah canımcanim darisi basima ben bu yıl bir türlü konsantre olamıyorum bazen bakıyorum almış başını gitmiş
Canım geçmiş olsun süt bal zencefil ve tarçın gerçekten çok iyi gidiyor geçen bende eşime yaptım iyi geldi diye sonra kendisi bir daha istedi
Canım kolay gelsin misafirin yemekli mi çaya mi gelecek
Geçmiş olsun canım ilk defa duydum inşallah geçer neden oluyormuş tedavisi yokmuymuşSelam kızlar bugün oğlumu doktora götürdük dilinde soyulma oluyordu harita dil diye bir hastalık varmış bazı insanlarda ömür boyu devam edebiliyormus bazen de nedir de olsa geçiyormuş insallah geçer büyüdüğü zaman da olusa belki cocuk gülerken bile sıkıntı olacak tahlil yapıldı çarşambaya çıkacak
Teşekkür ederim canım doktor kuruyemiş verin belki etkler dedi ama pek de buna bağlı değildir dedi tahlil de yaptı bakalım çarşamba çıkarGeçmiş olsun canım ilk defa duydum inşallah geçer neden oluyormuş tedavisi yokmuymuş
Canım bir hafta gibi kısa bir süre bence sen bir doktora git rahim temiz olmayınca olabilir bişey de varsa erken müdahele her zaman iyidirKızlar menuleriniz gayet güzel ben bu akşam misafirlikteydim kendimi tutamadım börek ve kek yedim sabahtan beri dikkat ettiğim boşa gitti bide ben geçen hafta regl olmuştum 1 hafta sonra dün tekrar oldum tecrübeli annelere soruyorum doğumdan sonra ne zaman düzene giriyor bu adet işi çok sinir bozucu bir hâl almaya başladı
eger varsa balin icine zencefil ve zerdacal tavsiye ederimBen bugün kırgınlığım sebebiyle de yemek yiyemedim;
Öğle yemeğim;
1 adet portakal
1 bardak ballı bıldırcın yumurtalı süt
2 adet ceviz
Şimdi de ıhlamurlu bitki çayı demledim (14:30)
1-2 bardak ondan içeceğim
nette bir bayan var cnm hamileyken hormon almak zorunda kalmis ilk baslarda gitmemis kilosu cok uzun bir sure sonra cok spor yapmis ve normal beslenmis 1 yilda gitmis ama ne gitme 20 kilodan fazlaKızlar ben doğumdan 6 ay sonra işe başladım kilolarım kendiliğinden gitti öyle diyete falanda girmedim, 67 ile hamile kaldım 65 oldum hatta, şimdi niye veremiyorum ki acep, hormon ilaçları yüzünden aldığım için mi ???
cok gecmis olsun insallah tertemiz cikacak tahlilleriSelam kızlar bugün oğlumu doktora götürdük dilinde soyulma oluyordu harita dil diye bir hastalık varmış bazı insanlarda ömür boyu devam edebiliyormus bazen de nedir de olsa geçiyormuş insallah geçer büyüdüğü zaman da olusa belki cocuk gülerken bile sıkıntı olacak tahlil yapıldı çarşambaya çıkacak
yemişsindir zaten . ne yedin .peynirli salata falan mı canım
akşam çayı olur canım .canim darisi basima ben bu yıl bir türlü konsantre olamıyorum bazen bakıyorum almış başını gitmiş
Canım geçmiş olsun süt bal zencefil ve tarçın gerçekten çok iyi gidiyor geçen bende eşime yaptım iyi geldi diye sonra kendisi bir daha istedi
Canım kolay gelsin misafirin yemekli mi çaya mi gelecek
canım daha önce hic duymadığım bi rahatsızlık . inşallah geçer . bi daha olmaz inşallahSelam kızlar bugün oğlumu doktora götürdük dilinde soyulma oluyordu harita dil diye bir hastalık varmış bazı insanlarda ömür boyu devam edebiliyormus bazen de nedir de olsa geçiyormuş insallah geçer büyüdüğü zaman da olusa belki cocuk gülerken bile sıkıntı olacak tahlil yapıldı çarşambaya çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?