canım benim arada kaçamaklar olacak . ertesi gün veya bi sonraki öğünde dikkatli olursan sıkıntı olmaz bence.Kızlar menuleriniz gayet güzel ben bu akşam misafirlikteydim kendimi tutamadım börek ve kek yedim sabahtan beri dikkat ettiğim boşa gitti bide ben geçen hafta regl olmuştum 1 hafta sonra dün tekrar oldum tecrübeli annelere soruyorum doğumdan sonra ne zaman düzene giriyor bu adet işi çok sinir bozucu bir hâl almaya başladı
vavvvvvvvvvvvvvvvAra
1 duble fincan sade türk kahvesi
Öğle
Eki Görüntüle 2084216
Ara
Eki Görüntüle 2084222
Akşam
Eki Görüntüle 2084217 Eki Görüntüle 2084218
Akşam 8.30
1 duble sade türk kahvesi
Ara
Eki Görüntüle 2084219
Ağrı veya kanama olmuyor sürekli tekrarlıyor bazen tam soyuluyor yeniden normal oluyor iki gün sonra tekrar başlıyorcanım daha önce hic duymadığım bi rahatsızlık . inşallah geçer . bi daha olmaz inşallah
soyulma olurken ağrı oluyor mu. kanama oluyor mu. kıyamam kuzuma.
Aslında misafire yapılan ikramı çok da abartmamak lazım bak o da gelince sen zorda kalıyorsun her birinden bir lokma alsan bile yirmi çeşit diyorsun nasıl olacak bence sen kendi yapabilecegin kadar yap çalışan bir bayansin yazık sana da.akşam çayı olur canım .
ama biz onlara gittiğimizde bi tanesi 2 kez yemekli aldı bizi.
diğeri de sanıyorum 20 çeşit yapmıştı. çaya aldı güyya bizi. ama kızı lisede gıda okuyor . kadın da marifetli. ana kız döktürüyorlar .onlara da 2 kez gittik. ve iki keresinde de aynı şekilde döktürmüşlerdi.
ben ne yaparım . bana akıl verin.
3 küçük çocuğum var . biliyorlar. çalışıyorum da . ilçeye git gel şeklinde çalışıyorum . bunu da biliyorlar .onlara göre toy sayılırım . görüyorlar . ama yine de en aşağı 6-7 çeşit yapmak isterim.
börek . mercimek köfte. şekerpare. kısır. poğaça . kurabiye.
canim bnde mesmesere katiliyorum 20 cesit de nedir ben bunun ayni zamanda israf ve gunah oldugunu dusunuyorum boyle yapa yapa bogazimizdan vazgecemeyen toplumlar olduk sirf ramazanin da amaci kaciriliyor diye cogu yere davete gitmek istemiyoruz senin yerinde olsam mutlaka elimden gelen bikac sey yapariz ve biterakşam çayı olur canım .
diğeri de sanıyorum 20 çeşit yapmıştı. çaya aldı güyya bizi. ama kızı lisede gıda okuyor . kadın da marifetli. ana kız döktürüyorlar .onlara da 2 kez gittik. ve iki keresinde de aynı şekilde döktürmüşlerdi.
3 küçük çocuğum var . biliyorlar. çalışıyorum da . ilçeye git gel şeklinde çalışıyorum . bunu da biliyorlar .onlara göre toy sayılırım . görüyorlar . ama yine de en aşağı 6-7 çeşit yapmak isterim.
Hayırlı olsun canım ben de başlamak istiyorum
Kesinlikle başla ben başladım
Çok güzel verdin devamı da gelsin inşallah canım
Çabuk atlatırsın inşallah canım ben de yapıcam yatmadan önce boğazım sinyal veriyor
yemişsindir zaten . ne yedin .
gittiğin yerde ne varsa. lokanta ise mercimek çorba , burger tarzı bi yerse salata, kebapçı ise tavuk şiş gibi yerdim ben olsam .
sen ne yedin
Aslında misafire yapılan ikramı çok da abartmamak lazım bak o da gelince sen zorda kalıyorsun her birinden bir lokma alsan bile yirmi çeşit diyorsun nasıl olacak bence sen kendi yapabilecegin kadar yap çalışan bir bayansin yazık sana da.
Ben de yarin kızların öğretmenlerini çağırdım yemeğe mercimek köftesi salata ayran turşu çayın yaninada incirli maranello pasta yapacam onlarda çok yapmayın dedi zaman da kısıtlı
canim bnde mesmesere katiliyorum 20 cesit de nedir ben bunun ayni zamanda israf ve gunah oldugunu dusunuyorum boyle yapa yapa bogazimizdan vazgecemeyen toplumlar olduk sirf ramazanin da amaci kaciriliyor diye cogu yere davete gitmek istemiyoruz senin yerinde olsam mutlaka elimden gelen bikac sey yapariz ve biter
vavvv . tebrik ederimCanisi akşam tavuk dünyasına girdik ben menu almadım kuzenim aldı bende salatsindan patatesinden tirtikladim o kadar sonrasında kahve içtik sonra eve yürüdüm 15 dakika ve rahat uyudum çok iyi oldu .
canım hala gelmedi mi reglKızlar sabah hastaneye geldim regl için hala bekliyorum doktor git bişeyler ye şu iç gel geldi şimdi şu içiyorum idrar için :))))) küçük tost yiyorum çay ve su öğlen yemegine işyerine yetisemicem diyorumki giderken kepekli sandwich alayım onu yerim açıkinca o kadar yeter bugün
vavvv . tebrik ederim
canım hala gelmedi mi regl
kaç yaşındasın ve kaç kilosun .
vavvv . tebrik ederim
canım hala gelmedi mi regl
kaç yaşındasın ve kaç kilosun .
akşam çayı olur canım .
Sana Sana bir dilim kömbe öğlen de bir tane haslanmis yumurta sabah beri merdivenleri yikadim camlari sildim is guc regl de oldum şükür
evet canım .25 yaşındayım bekarim hala gelmedi doktor şu iç gel ultrasonda bakayım dedi kantinde şu içiyorum 1 litre içtim hala yok şaka gibi
pko kötü bi şey değil . düzenli adet gecikmeleri yaşayanlara deniliyor .61 kiloyum regl olmadigindan bu yana
sütlü tatlı gittiğim yerlerde hiç ikram edilmedi. sevilmediğini düşündüm .Menün güzel canım sadece şekerpare ve kurabiyenin birini sütlü tatlıyla değiştirirsen daha iyi olur bence ikisi de aynı tür sayılır biri şerbetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?