Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım benim arada kaçamaklar olacak . ertesi gün veya bi sonraki öğünde dikkatli olursan sıkıntı olmaz bence.

akşam iftarı şehriye çorbası ve 1 kase yoğurt ile açtım. bol su.
1 elma
bol çay.
bir de yaş pasta vardı 3-4 günlük . yiyim bi bakayım tadı bozulmuş mu derken . bozulmamış .ve yedikçe yedim . 1 dilim .

canım daha önce hic duymadığım bi rahatsızlık . inşallah geçer . bi daha olmaz inşallah
soyulma olurken ağrı oluyor mu. kanama oluyor mu. kıyamam kuzuma.
Ağrı veya kanama olmuyor sürekli tekrarlıyor bazen tam soyuluyor yeniden normal oluyor iki gün sonra tekrar başlıyor

Aslında misafire yapılan ikramı çok da abartmamak lazım bak o da gelince sen zorda kalıyorsun her birinden bir lokma alsan bile yirmi çeşit diyorsun nasıl olacak bence sen kendi yapabilecegin kadar yap çalışan bir bayansin yazık sana da.
Ben de yarin kızların öğretmenlerini çağırdım yemeğe mercimek köftesi salata ayran turşu çayın yaninada incirli maranello pasta yapacam onlarda çok yapmayın dedi zaman da kısıtlı

canim bnde mesmesere katiliyorum 20 cesit de nedir ben bunun ayni zamanda israf ve gunah oldugunu dusunuyorum boyle yapa yapa bogazimizdan vazgecemeyen toplumlar olduk sirf ramazanin da amaci kaciriliyor diye cogu yere davete gitmek istemiyoruz senin yerinde olsam mutlaka elimden gelen bikac sey yapariz ve biter

Evet bayanlar bnde sabah zencefilli ve zerdacalli bir yemek kasigi bal ve cevizli balkabakli top yapmistim icinde baska hicbir sey yok bir de ondan yedim

yemişsindir zaten . ne yedin .
gittiğin yerde ne varsa. lokanta ise mercimek çorba , burger tarzı bi yerse salata, kebapçı ise tavuk şiş gibi yerdim ben olsam .
sen ne yedin

Canisi akşam tavuk dünyasına girdik ben menu almadım kuzenim aldı bende salatsindan patatesinden tirtikladim o kadar sonrasında kahve içtik sonra eve yürüdüm 15 dakika ve rahat uyudum çok iyi oldu .

Kızlar sabah hastaneye geldim regl için hala bekliyorum doktor git bişeyler ye şu iç gel geldi şimdi şu içiyorum idrar için :))))) küçük tost yiyorum çay ve su öğlen yemegine işyerine yetisemicem diyorumki giderken kepekli sandwich alayım onu yerim açıkinca o kadar yeter bugün

20 çeşitti evet de kalabalıktık.bizimle birlikte 1 aile daha vardı.
çocuklar falan . baya baya yendi. ne bileyim .
bi kez de bizi kahvaltıya aldı onlar .
biz zaten kahvaltıda tanıştık. eşler tanışıyordu. biz yeni tanıştık . öyle oldu.
ben de yaparım artık bi şeyler . belki onlar da getirir gelirken mama. çünkü hamaratlar .sanmıyorum elleri boş gelsin . becerikli kadınlar bunlar . ve yapmayı yedirmeyi seven tipler .

Canisi akşam tavuk dünyasına girdik ben menu almadım kuzenim aldı bende salatsindan patatesinden tirtikladim o kadar sonrasında kahve içtik sonra eve yürüdüm 15 dakika ve rahat uyudum çok iyi oldu .
vavvv . tebrik ederim
canım hala gelmedi mi regl
kaç yaşındasın ve kaç kilosun .

Sana Sana bir dilim kömbe öğlen de bir tane haslanmis yumurta sabah beri merdivenleri yikadim camlari sildim is guc regl de oldum şükür

Menün güzel canım sadece şekerpare ve kurabiyenin birini sütlü tatlıyla değiştirirsen daha iyi olur bence ikisi de aynı tür sayılır biri şerbetli

25 yaşındayım bekarim hala gelmedi doktor şu iç gel ultrasonda bakayım dedi kantinde şu içiyorum 1 litre içtim hala yok şaka gibi
evet canım .
pko olma ihtimali geldi aklıma ama . sanki daha kilolu kişilerde olan bi şeydi o .

canını sıkma .
üzülme.
gelecek inşallah

Menün güzel canım sadece şekerpare ve kurabiyenin birini sütlü tatlıyla değiştirirsen daha iyi olur bence ikisi de aynı tür sayılır biri şerbetli
sütlü tatlı gittiğim yerlerde hiç ikram edilmedi. sevilmediğini düşündüm .
sütlü tatlı çok kalabalığa zor olur düşücesindeyim .
daha pratik göz doldurur şeyler yapmam lazım .

Selam kızlar

Dün ne güzel kaçamak yapmadım diyordum ama gece kendimi mutfakta buldum

Sabah kahvaltım tereyağında yumurta peynir zeytin 1 çay kaşığı ayva reçeli fındık

Kahvaltı öncesi ütü yapmıştım şimdi işlere devam çok işim var yarın da benim günüm var temizlik ve hazırlık yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…