Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar..bugün izin aldım kızım hasta..ben de evde kalayım dedim..zaten benimde hiç gidesim yoktu..halsizim...17 sinde izne ayrılacağım inşallah az kaldı...kilo bildirimime gelince pro işe yaradı gibi yavaş da olsa gidiyor...

kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:82.9 kg
baş.tarihi:22 Eylül 2017
geçen hafta:83.1kg
bu hafta:82.5kg
fark:-600
yüzde:%0,722
ilk hedef:75kg
spor:her gün işe gidiş geliş 2.5 km haftada
haftada 2 gün 3 km daha

şu 79 u ucundan da olsa görsem gerisi daha kolay gelecek inşallah...

filiztoprak epeydir yok ...ara vericem demişti ama bayaa ara oldu ...arada geldi mi ben mi kaçırdım kızlar acabasayfasına baktım en son 5 aralıkta gelmiş 1 aydır yok..iyidir inşallah

tünaydın kızlar.

ayy halam tutturdu perdeleri yıkayalım diye kalınları aldı çıkarttı babaannemlere. bende şimdi tülleri attım. salonun camlarını mutfağn ve balkon kapısının camlarını sildim. azıcık oturdum kahve içeyim diye

rumuz:sabahvesen
başlangıç kg:75.5
geçen hafta:59.9
bu hafta:59.8
fark:-100
yüzde:%0,166

şaka gibi ya sadece 100 gramcık ama en azından çarşamba koca bir pizzayı ve latteyi mideme indirmeme rağmen en azından almak yerine 100 gram da olsa vermişim.

Öğlen 13:30
Bir kase yoğurt 1 yemek kaşığı çekilmiş keten tohumu ile birlikte

saat: 12:45

öğlen yemeğim;
süzme mercimek çorbası
pilav yanına biber patlıcan patates hepsinden az az
ve fırında sütlaç yedim :)
çok da mutluyum :)

saat: 14:45

1 bardak su
1 çay

Kilo bildirimi
Başlangıç kilom 86
Başlangıç tarihi 20 Eylül
Geçen hafta 79,9
Güncel kilom 79,9
Spor yok
Misafir çok
Offf 15 gün oldu regl bitmedi yarın yine doktora gideceğim çok canım sıkılıyor size verdiğim sözleri tutamadım haftasonu kv de kalacakmışız hiç canım çekmiyor şimdi kalkıp gitmeyi yağmurda 3 gündür hiç durmuyor hava bunaltiyor pazartesi listesi olan bir diyete başlamak istiyorum ne yapsam acaba listesiz olduğumda çok kaçamak yapıyorum işin kötüsü akşama içli köfte varmış kendimi nasıl tutacam bilmiyorum kv çok güzel yapıyor

Saat 15:00
Bir küçük kase ceviz fındık kuru incir kuru kayısı

1. Sersum
geçen hafta:83.1kg

bu hafta:82.5kg

fark:-600

yüzde:%0,722

2.Okuyucuu
2 hafta önceki kilo 60.8

bu hafta: 60.5 kg

fark: - 300 gr

yüzde: % 0.49

3.sabahvesen
geçen hafta:59.9

bu hafta:59.8

fark:-100

yüzde:%0,166

Svltr

Geçen hafta:68,1

Bu hafta: 68,1

Fark:0

Yüzde:0

Nadalvanos

Geçen hafta 79,9

Güncel kilom 79,9

Fark:0

Yüzde:0

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Maşallah size.

Ellerine sağlık canım...Ben 2 haftadır fena alıştım 1. liğe..inşallah devam eder böyle..1. olmasam da vermek olarak devam eder..hepimizi kutlarımm..

Ellerine sağlık canım A aaadddaaa filiztoprak mesmeser eksik aklıma gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…