ay canm ozur diler sana degildi yazdgim 17 gun diyetine baktim diyecektimcanım tam anlayamadım hangi listeye baktığınııı kaçırdım sanırım
bosver o kadarini da birakma cnm bu arada senin yontemi biraz deneyecegim belli yasaklar yok caninin cektiginden az az yiyerek verdin ben listelere ve yasaklara cok takiliorum ama spor yaptigim icin vucudum cok iyi sana da evde sporu oneriorumSabah kahvaltım;
1 haşlanmış yumurta
Küçük bir kase kadar zeytin
1 dilimden az ekmek (bırakamadım kahvaltıda şu ekmeği tamamen:)
1 bardak çay
canim senle bem cok listexiyiz fakat listeyle olmuyor kendimiz bu isi ogrenmeliyiz yoksa bir listeyi 2 gun yapip birakioruz snra yine baska bir liste arioruz liste diyeti bozulunca da o gun yiyoruz yarin baska bir listeye baslamak icnKilo bildirimi
Başlangıç kilom 86
Başlangıç tarihi 20 Eylül
Geçen hafta 79,9
Güncel kilom 79,9
Spor yok
Misafir çok
Offf 15 gün oldu regl bitmedi yarın yine doktora gideceğim çok canım sıkılıyor size verdiğim sözleri tutamadım haftasonu kv de kalacakmışız hiç canım çekmiyor şimdi kalkıp gitmeyi yağmurda 3 gündür hiç durmuyor hava bunaltiyor pazartesi listesi olan bir diyete başlamak istiyorum ne yapsam acaba listesiz olduğumda çok kaçamak yapıyorum işin kötüsü akşama içli köfte varmış kendimi nasıl tutacam bilmiyorum kv çok güzel yapıyor
Kendini ekleyebilirsin canım.Kizlar yaaa ben bugunun cuma oldgunu tamamen unuttum tartilmistim oysaki ama paylasim yapmayi unuttum
Canım bir listeyle başlarsam sonrasında listesizde gidebiliyorum benim için liste diyet için motive ediyor hele bide 3-5 kilo giderse değmeyin keyfime bidaha liste olmasada olur ben tam olarak diyet havasına giremiyorum sıkıntım ocanim senle bem cok listexiyiz fakat listeyle olmuyor kendimiz bu isi ogrenmeliyiz yoksa bir listeyi 2 gun yapip birakioruz snra yine baska bir liste arioruz liste diyeti bozulunca da o gun yiyoruz yarin baska bir listeye baslamak icn
o zaman sana bnden bir liste gelsin ayca kayanin 1 ayda 8 kilo listesi hem saglikli da ne diorsun:)Canım bir listeyle başlarsam sonrasında listesizde gidebiliyorum benim için liste diyet için motive ediyor hele bide 3-5 kilo giderse değmeyin keyfime bidaha liste olmasada olur ben tam olarak diyet havasına giremiyorum sıkıntım o
Degisim.liste kisminda sana yardimci olablirim cnm cnku ayca kayanin kitabini ezberlemistim su sayarak zayifla kitabini cok da iyi bir kitap
Sağol canım çok teşekkür ederim bilgine ihtiyaç duyabilirim şimdilik yumurta ve süt içmem gerektiği için onlar aklıma geldi bide kahve içebiliyormuyum bu diyette sade Nescafe veya sade türk kahvesi gibi çok inceleyemedim malum kv deyim akşama eve gideceğizDegisim.liste kisminda sana yardimci olablirim cnm cnku ayca kayanin kitabini ezberlemistim su sayarak zayifla kitabini cok da iyi bir kitap
Evet cnm izellikle kahvaltidan 2 saat snra yani 10 gbi kahveyi veriyor oneriyor yaniSağol canım çok teşekkür ederim bilgine ihtiyaç duyabilirim şimdilik yumurta ve süt içmem gerektiği için onlar aklıma geldi bide kahve içebiliyormuyum bu diyette sade Nescafe veya sade türk kahvesi gibi çok inceleyemedim malum kv deyim akşama eve gideceğiz
Fayda göreceğine inanıyorum canım, ben bugün başlıyorum listeye en fazla bir hafta sonra bişey çıkıyor bozuluyor, en iyisi herşeyden ye az ye, haftasonu dikkat ettim bu kez, bugünde oruçluyum inşallah bu hafta vereceğim kilo
tamam canımcım. şubattaydı demi ameliyatBen ameliyat öncesi kilo koruma devresindeyim. Bildirim yapmıyorum kilom 51-52 arası gidip geliyor. İştahım olunca 52 ye çıkıyorum kesilince 51 e düşüyorum. Haftalardır bu böyle. kilo vermek için uğraşmıyorum.
Günaydın...günaydın
cuma ortancamızın, Ediz in doğum günüydü.
pasta yaptım .
cumartesi misafirim vardı. ev görmeye gelenler .mamalar tatlı tuzlu vs .
malum hep kaçırdım . hiç dikkat etmedim .
pazartesi menum. bu sabah yani
1 pogaça. kendim yaptım. 1 bardak çay.
şu an yiyorum .
evde kahvaltı yapmayacağım . bi süre böyle olacak.
6 da kalkıyordum .kahvaltıyı işte yapacağım artık. o yüzden 6 . 30 da kalkacağım.
çocuklara kahvaltı hazırlıyorum. kendime öğlen için mama koyuyorum.kahvaltı için mama koyarım.
zorlanıyorum sabah kalkarken.
öğlen için 1 büyük tabak karnıbahar yemeği. patatesli yaptım .pul biberli. annemin biberi.
1 eksi elma
saat 3-4 gibi 1 büyük havuç yiycem. akşama yemeğe saldırmamak için .
sağ ol canım benim . amin inşallah .Günaydın...
ufaklığına sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dilerim..bu arada sağlıkla mutlulukla oturun yeni evinizde canım. .resim atsana da bis de görelim..
canm iste o yuzden ayca kaya sayarak zayifla kitabini cikarmis liste yapmayin diyor o haftasonu simit mi yiyeceksin ekmek hakkindan dus pasta mi yiceksin tahil ve yag hakkindam dus ki hic bozma diyor hos ben anlatiyorum da sanki yapiyormus gbi ama inanilmaz faydali bir kitapFayda göreceğine inanıyorum canım, ben bugün başlıyorum listeye en fazla bir hafta sonra bişey çıkıyor bozuluyor, en iyisi herşeyden ye az ye, haftasonu dikkat ettim bu kez, bugünde oruçluyum inşallah bu hafta vereceğim kilo
bnde bugun kendime cam porselene meyveler sebzeler ve ceviz hazirladim goruntusu cok hos oldu bu arada oglanin dogum gnunu kutlarim canm heee birde mutfagina ba yil dimgünaydın
cuma ortancamızın, Ediz in doğum günüydü.
pasta yaptım .
cumartesi misafirim vardı. ev görmeye gelenler .mamalar tatlı tuzlu vs .
malum hep kaçırdım . hiç dikkat etmedim .
pazartesi menum. bu sabah yani
1 pogaça. kendim yaptım. 1 bardak çay.
şu an yiyorum .
evde kahvaltı yapmayacağım . bi süre böyle olacak.
6 da kalkıyordum .kahvaltıyı işte yapacağım artık. o yüzden 6 . 30 da kalkacağım.
çocuklara kahvaltı hazırlıyorum. kendime öğlen için mama koyuyorum.kahvaltı için mama koyarım.
zorlanıyorum sabah kalkarken.
öğlen için 1 büyük tabak karnıbahar yemeği. patatesli yaptım .pul biberli. annemin biberi.
1 eksi elma
saat 3-4 gibi 1 büyük havuç yiycem. akşama yemeğe saldırmamak için .
günaydın kızlar..bugün benim doğum günüm..eşim yok zaten..kaçamak kutlama falan yok...bahanesi oldu
dün annemle dışarıda bol gezdik...kzım daha iyi..cuma izin aldım okula da gitmedi salgın varmış isal ..dikkatli olun...
kahvaltım
kaysı yumurta(z.yağlı,lmonlu)
1 dilim çavdar
peynir zeytin
bu hafta 9-16 çalışıyorum...iş yerindeki listede yemekler fena bu hafta..ne yapacağım bakalım..listeyihazırlayan diyetisyen diyetisyen değil tatlıcı mübarek..haftada 1 gün bile yoğurt salata yok hep tatlı..bi görsem kendilerini çok lafım olacak ben yemiyorum ama en azından yoğurt olsa yerim... hangi kafadaysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?