Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım tam anlayamadım hangi listeye baktığınııı kaçırdım sanırım
ay canm ozur diler sana degildi yazdgim 17 gun diyetine baktim diyecektim

Sabah kahvaltım;
1 haşlanmış yumurta
Küçük bir kase kadar zeytin
1 dilimden az ekmek (bırakamadım kahvaltıda şu ekmeği tamamen:)
1 bardak çay
bosver o kadarini da birakma cnm bu arada senin yontemi biraz deneyecegim belli yasaklar yok caninin cektiginden az az yiyerek verdin ben listelere ve yasaklara cok takiliorum ama spor yaptigim icin vucudum cok iyi sana da evde sporu oneriorum

canim senle bem cok listexiyiz fakat listeyle olmuyor kendimiz bu isi ogrenmeliyiz yoksa bir listeyi 2 gun yapip birakioruz snra yine baska bir liste arioruz liste diyeti bozulunca da o gun yiyoruz yarin baska bir listeye baslamak icn

canim senle bem cok listexiyiz fakat listeyle olmuyor kendimiz bu isi ogrenmeliyiz yoksa bir listeyi 2 gun yapip birakioruz snra yine baska bir liste arioruz liste diyeti bozulunca da o gun yiyoruz yarin baska bir listeye baslamak icn
Canım bir listeyle başlarsam sonrasında listesizde gidebiliyorum benim için liste diyet için motive ediyor hele bide 3-5 kilo giderse değmeyin keyfime bidaha liste olmasada olur ben tam olarak diyet havasına giremiyorum sıkıntım o

Bugün kü menüm
Öğle
1 haşlanmış yumurta
1 küp beyaz peynir
2 yk ıspanak
2 tatlı kaşığı yoğurt

1 kupa sade Nescafe

Akşam
6 tane içli köfte
1 kepçe mercimek çorbası

İnce dilim yaş pasta
3-4 tane kuru pasta
2 tane mandalina
Çay

1 kupa sade Nescafe

dün akşamda yemek yedim sabah da kahvaltıyı tam yaptım
üzülmelerde bir işe yaramıyor :) öğlen yemeği geç yicem akşam nişan var kuzenimin oradada az yerim :/

o zaman sana bnden bir liste gelsin ayca kayanin 1 ayda 8 kilo listesi hem saglikli da ne diorsun:)

Çok beğendim canım pazartesi hemen başlıyorum 8 değil 5 versem bile benim için güzel olur liste olduğunda abur cubur dan uzak dururum inşallah ben onu kendime göre değiştiririm kahvaltıya süt ve yumurta koyar ekmek ve çayı kaldırırım ara öğün çay koyarım
A aaadddaaa

Degisim.liste kisminda sana yardimci olablirim cnm cnku ayca kayanin kitabini ezberlemistim su sayarak zayifla kitabini cok da iyi bir kitap

Degisim.liste kisminda sana yardimci olablirim cnm cnku ayca kayanin kitabini ezberlemistim su sayarak zayifla kitabini cok da iyi bir kitap
Sağol canım çok teşekkür ederim bilgine ihtiyaç duyabilirim şimdilik yumurta ve süt içmem gerektiği için onlar aklıma geldi bide kahve içebiliyormuyum bu diyette sade Nescafe veya sade türk kahvesi gibi çok inceleyemedim malum kv deyim akşama eve gideceğiz

Evet cnm izellikle kahvaltidan 2 saat snra yani 10 gbi kahveyi veriyor oneriyor yani

Fayda göreceğine inanıyorum canım, ben bugün başlıyorum listeye en fazla bir hafta sonra bişey çıkıyor bozuluyor, en iyisi herşeyden ye az ye, haftasonu dikkat ettim bu kez, bugünde oruçluyum inşallah bu hafta vereceğim kilo

tamam canımcım. şubattaydı demi ameliyat

günaydın
cuma ortancamızın, Ediz in doğum günüydü.
pasta yaptım .
cumartesi misafirim vardı. ev görmeye gelenler .mamalar tatlı tuzlu vs .
malum hep kaçırdım . hiç dikkat etmedim .
pazartesi menum. bu sabah yani
1 pogaça. kendim yaptım. 1 bardak çay.
şu an yiyorum .
evde kahvaltı yapmayacağım . bi süre böyle olacak.
6 da kalkıyordum .kahvaltıyı işte yapacağım artık. o yüzden 6 . 30 da kalkacağım.
çocuklara kahvaltı hazırlıyorum. kendime öğlen için mama koyuyorum.kahvaltı için mama koyarım.
zorlanıyorum sabah kalkarken.
öğlen için 1 büyük tabak karnıbahar yemeği. patatesli yaptım .pul biberli. annemin biberi.
1 eksi elma

saat 3-4 gibi 1 büyük havuç yiycem. akşama yemeğe saldırmamak için .

günaydın kızlar..bugün benim doğum günüm..eşim yok zaten..kaçamak kutlama falan yok...bahanesi oldu
dün annemle dışarıda bol gezdik...kzım daha iyi..cuma izin aldım okula da gitmedi salgın varmış isal ..dikkatli olun...
kahvaltım

kaysı yumurta(z.yağlı,lmonlu)
1 dilim çavdar
peynir zeytin

bu hafta 9-16 çalışıyorum...iş yerindeki listede yemekler fena bu hafta..ne yapacağım bakalım..listeyihazırlayan diyetisyen diyetisyen değil tatlıcı mübarek..haftada 1 gün bile yoğurt salata yok hep tatlı..bi görsem kendilerini çok lafım olacakben yemiyorum ama en azından yoğurt olsa yerim...hangi kafadaysa

Günaydın...
ufaklığına sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dilerim..bu arada sağlıkla mutlulukla oturun yeni evinizde canım..resim atsana da bis de görelim..

hayırlı sabahlar kızlar ;

ya neden biz haftabaşında çok iyi başlayayıp haftasonuna doğru ipleri bırakıyoruz ya çıldırıyorum resmen :))))

sabah kahvaltım;

domates
salata
peynir
zeytin
2 dilim tost ekmeği
2 çay

Günaydın...
ufaklığına sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dilerim..bu arada sağlıkla mutlulukla oturun yeni evinizde canım..resim atsana da bis de görelim..
sağ ol canım benim . amin inşallah .
resim bulursam atarım. arkadaşlara yolladıklarımdan bakayım. telefondakileri hep sildim . hafıza dolu uyarısı yapıyor . hafıza kartı lazım sanırım .

canm iste o yuzden ayca kaya sayarak zayifla kitabini cikarmis liste yapmayin diyor o haftasonu simit mi yiyeceksin ekmek hakkindan dus pasta mi yiceksin tahil ve yag hakkindam dus ki hic bozma diyor hos ben anlatiyorum da sanki yapiyormus gbi ama inanilmaz faydali bir kitap

bnde bugun kendime cam porselene meyveler sebzeler ve ceviz hazirladim goruntusu cok hos oldu bu arada oglanin dogum gnunu kutlarim canm heee birde mutfagina ba yil dim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…