Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersum dogumm gunun kutlu olsunnnnnm nice nice senelere insallah sersumcum allah bir an once esine kavustursun

Kizlar bnm de esim surekli calistigi icin hep evde yalnizim xan skinyisindan ne yapacagimi bilemiotum o yuzden haftasonu bir cok tarif denedim az yedim gerci tatlarina bakip biraktm ama canm hic istemedgi halde yaptim bnlari

banyoya böyle bi kitaplık koydum . düzenlemeden çekmişim. bazı şeyler daha ilave ettim buraya. parfüm krem . bir de dağınıktı çektiğimde.
evin çeşitli yerlerine stencil uygulaması yaptım. salona ayna sipariş ettik . daha gelmedi. eksikler hala tam olarak bitmedi.
çocuklarla salonda oturmuyorum. oturma odam ayrı. ama rahat bi oda orası da. çocukların kağıt kesebileceği. yastık savaşı yapabileceği bi yer . önceki evlerimde salonda oturdum . aniden biri gelecek diye ödüp kopuyordu. çünkü çok hareketliler . mümkün değil bi yerim toplu dursun .

Eklentiler

• Adsız.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 110
saatimi severek kullanıyorum . bu ev için aldım . şu meşhur siteden . hani ürünleri 1 ayda falan gelen yer.

mutfağa bu rafı takmamız 2 saat sürdü. perde beton evin tüm duvarları . 2 tane matkap ucu kırdı eşim bunu takarken . elmas uç taktık . onunla bile zor oldu.
4 tane daha raf var elimizde. onları takmaktan vazgeçtik. aynayı takmaya gelen adamlardan rica edeceğiz . diğer rafları takmak için

oturma odamda bi de l köşe var. yeni taşınınca çekmişim .karışık üstü biraz . bi de en uçta mavi yorganın aldınde bizim küçük kız uyuyordu. babaanne resim isteyince böyle çekmişim . yollamışım.

Allah herkesin gönlündekini versin inşallah . ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin herkese inşallah

sevdin demi ada cım. evimde severek oturuyorum ben de. mutluyum . evin çeşitli yerlerini boyadım . transfer yaptım . o uygulamalardan da atayım biraz .dur .

Tünaydın kızlar

Cumartesi günü halam içli çörek yapmış kırk yılda bir yapıyor aman ye sabahvesen dedim :) dün de annem ile dışarıda idik kaçamakli bir gün oldu ama sabah tartildim telafi edemeyeceğim kadar değil bakalım 1-2 gün sıkacağım kendimi :) aslında bir 58 i görsem her şey daha kolay olacak :)

Neyse boşuna dememişler kışın yediğin hurmalar yazın Totonu tırmalar diye

Buda anacigimdan doğum günü hediyesi bana

Iyi ki doğdun canım geç mi kaldım acaba nice mutlu yillara

canim nice mutlu yıllara eşinde olaymış iyiydi ama sağlık olsun.

sevdin demi ada cım. evimde severek oturuyorum ben de. mutluyum . evin çeşitli yerlerini boyadım . transfer yaptım . o uygulamalardan da atayım biraz .dur .
evet cok sevdm cnm yeteneklisin bir de boyamalar konusunda bu da arti puan

gule gule kullan :)

Oglen bezelye vardi tavuklu az yedim iki kasik da pilav 3 tane de hamsi yedim

Kızlar ben haftasonu hiç dikkat edemedim tabi bu hemen kiloya yansıdı 2 günde hemen 1 kg arttı ama bu sabah adanın dediği diyete başladım umarım sonucu iyi olur
Sabah
Limonlu su

Kahvaltı
1 yk lor peyniri
1 tutam maydanoz
1 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı süt
2 ısırık zeytinli poğaça

Öğle yemeği henüz yemedim birazdan onuda yiyince yazarım

sersum yazarhanim35 mutlu yıllar kızlar sağlıklı mutlu ömrünüz olsun
@demirleke evinden huzur eksik olmasın canım herşeyin çok güzel
sağ ol canım benim . daha daha güzelleri senin olsun inşallah

çok güzelmiş . doğum gunun kutlu olsun .
sersum doğum günün kutlu olsun .
oğlak burçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…