Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hayırlı sabahlar ;
dünden bahsedeyim yoğundum yazamadım.

saat: 12:45

mercimek çorbası
başemel soslu patates 2 dilim
1 dilim ekmek

18:30 a kadar çay,su öyle geçti.

saat: 19:30

ayran çorbası
5 adet lahana sarması
acı turşu biber

çay
havuç tatlısı top halinde 2 adet

yok sersumcum . renkli derz değil.
bunlar toki evleri ve benim önceki evim de toki eviydi. yani 3-4 blok öne taşındım . buradaki derzler renkli değil .

Hayırlı sabahlar

Dün iftarda;
Az mercimek çorba
3 tane lahana sarma
3 tane ufak içli köfte
1 bardakta ayran
Bolcada salata

Biraz fazla kaçırdım galiba

Bugün oruç değilim ve korkutuğum gibi akşam migrenim tuttu baktım sahurda geçmemiş tutmadım diğer güne inşallah

Kahvaltımda;
1 haşlanmış yumurta
1 poaça ev yapımı
1 bardakta çay var

Sağol canım inşallah

dün midem öyle kötüydü ki .
hazımsızlık . şişkinlik . ağrılı.
bağırsaklar bozuldu akşam eve gidince. üşüme de tuttu tabi.
yiyemedim bi şey . süt içtim biraz .
sonra uzandım . sürekli uyukladım .
sabah kalktım daha iyiyim . ama hala midem eskisi gibi değil .
aç uyanırdım sabah . ama şimdi dolu gibi midem.
artık evde kahvaltı yapmıyorum.
işte yapıyorum 2 gündür .
bugün tost yaptım . onu yedim.
öğlen için yumurta haşlamıştım evde. onlardan aldım 3 adet .
1 adet ekşi elma.
sanıyorum yeterli gelir . midem düzelmezse zaten belki o kadarı bile yiyemem .

geçmiş olsun canım .

sağlık olmayınca oruç da tutulmuyor . sağlık olsun öncelikle.

Allah şifa versin canım, sorma sağlık olmazsa tutulmuyor, rabbim başka dert vermesin migren beni hep zorlar oruçta, ramazanda o kadar dua ediyorum ki rabbimin de mucizesi ile tutuyorum

ayy demirlekecim inanki bu sabah ayni sey bnde var midem dolu uyandim eksimis gibi midem canim bisey istemiyordu ama snra dan acikmayi diye muz ve bikac kuru yemis yedim neden boyle oldu acaba bilemiyorum

ayy demirlekecim inanki bu sabah ayni sey bnde var midem dolu uyandim eksimis gibi midem canim bisey istemiyordu ama snra dan acikmayi diye muz ve bikac kuru yemis yedim neden boyle oldu acaba bilemiyorum
yediğimiz bi şey dokunmuş olabilir. üşütmüş olabiliriz .
bilemedim ki.

Svltr @demirleke A aaadddaaa geçmiş olsun kızlar ama insanın hasta olmasından daha kötüsü çocuklarının hasta olması bugün 2 kuzumda hastalar elim ayağım birbirine dolaştı haftasonu kv de kalmanın zararları bunlar ama söylesem kötü gelin olurum dimi

Allah şifa versin kuzularına canım, aynen onlar hasta olmasın biz idare ediyoruz, kv konusunda da haklısın benim kv nin de evi sobalı gittik mi elim yüreğimde hasta döndük mü de gel de söyle kötü gelin oluyorsun dediğin gibi, kv farklı bir şehirde yada ilçede mi oturuyor canım ?

canım benim geçmiş olsun
çocuklar hasta olmasın da ben hasta olayım . razıyım .
kayınvalidende kalmak istemiyorsan . gitme. ben de kışın gitmem . evleri sobalı. illa gece soğuk oluyor . üst açıyor çocuklar falan .
kışın bi yere gitmeyi hiç istemem . tercih etmem.
evlerin ısısı bile farklı olur . kalöriferli dahi olsa.
yazın her yere giderim . sıkıntı yok .

afiyet olsun
ben de kahve içiyorum. ama keyfi yok midemin .

yani normalde acıkırım . canım çeker . midem kazınır . iştahlı yerim içerim . yok . zoraki yutuyorum .
akşam eşim ıhlamur yaptı . içtim 2 bardak . o da iyi geldi sanki sıcak sıcak

Canım nane limon kaynat iç iyi geliyor

Günaydın kızlar

Akşam dayanamadım kaçamak yaptım bugün de telafi edeceğim inşallah. Ama sanırım bu hafta tartıda + çıkacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…