- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Kendine iyi bakıyorsun maşallah canımhep böyle yurtdışındaymışsın gibi geliyor bana niyeyse nerde yaşıyorsun ?
sağol canımcımsersum yazarhanim35 yeni yaslariniz hayirli olsun canlar. kusura bakmayin gec gordum.
@demirleke cok marifetlisin masallah sana herseyde emek var cok guzeller.
Kolaylıkla atlatırsın inşallah canım..ameliyat gunum 15 subata alindi. hayirlisi olsun artik.
Hmmm anladım canım...yok sersumcum . renkli derz değil.
bunlar toki evleri ve benim önceki evim de toki eviydi. yani 3-4 blok öne taşındım . buradaki derzler renkli değil .
geçmiş olsun...dün midem öyle kötüydü ki .
hazımsızlık . şişkinlik . ağrılı.
bağırsaklar bozuldu akşam eve gidince. üşüme de tuttu tabi.
yiyemedim bi şey . süt içtim biraz .
sonra uzandım . sürekli uyukladım .
sabah kalktım daha iyiyim . ama hala midem eskisi gibi değil .
aç uyanırdım sabah . ama şimdi dolu gibi midem.
artık evde kahvaltı yapmıyorum.
işte yapıyorum 2 gündür .
bugün tost yaptım . onu yedim.
öğlen için yumurta haşlamıştım evde. onlardan aldım 3 adet .
1 adet ekşi elma.
sanıyorum yeterli gelir . midem düzelmezse zaten belki o kadarı bile yiyemem .
sana da geçmiş olsun canım...ayy demirlekecim inanki bu sabah ayni sey bnde var midem dolu uyandim eksimis gibi midem canim bisey istemiyordu ama snra dan acikmayi diye muz ve bikac kuru yemis yedim neden boyle oldu acaba bilemiyorum
katılıyorum canım..onlar olmasın da biz olalım.geçmiş olsun kuzularaSvltr @demirleke A aaadddaaa geçmiş olsun kızlar ama insanın hasta olmasından daha kötüsü çocuklarının hasta olması bugün 2 kuzumda hastalar elim ayağım birbirine dolaştı haftasonu kv de kalmanın zararları bunlar ama söylesem kötü gelin olurum dimi
biz de 20 yıllık evliyiz.3 günden fazla kalmazdık hiç...eşim bilirdi ki rahmetli kaynanamla birbirimize tahammül süremiz maksimum 3 gün.Benim esim annesine hic duskun degil senede bir kez en fazla tas vatlasin 2 kez gderiz esim hep bizim tarafa gelmek ostiyor
aynen ben de dün akşam zor tuttum kendimi..gerçi benim regl me 1 hafta kaldı ondan büyük ihtimalle.ayy gıcık oluyorum bu durumaBu aralar çok fazla acıkıyorum doymuyorum resmenve bir tatlı krizi var
aslinda ben bisey yapmadim canm kayinvaljdem okul muduru yillardir isine asik bir kadin ve bu nedenle kucukken esimi ihmal etmis o da annesine hic duskun degilNe mutlu sana canımnedir bu işin taktiği bize de öğret
bnde gitmek istemiorum sersumcum artik cok skildim ise gitmekten neyseki haftaya son okullar tatilselam kızlar...son 1 hafta sonrası izinliyim inşallah ..sürünerek gidiyorum işe resmen 6 aydır izin yapmamışım ..2-3 gün izinleri saymıyorum tabii..boğuldum resmen...
sabah
zor kalktım yumurta pişiremedim
1 ince simit
öğlen
mezgit
roka
mercimek çorbası
irmik helvası
akşam
ekmeğinin içi alınmış
çeyrek kokoreç
Ay onu hiç söyleme bende hasta oldum bugün, deli gibi çikolata istiyor canım, kahvaltıda kaçamak yapacam hatta azıcıkBu aralar çok fazla acıkıyorum doymuyorum resmenve bir tatlı krizi var
afiyet olsun canım .hayırlı sabahlar kızlar;
dün akşam;
saat: 19:45
yarım pide yedim
saat: 20:20
nescafe 2si 1 arada içtim
saat: 21:30 da
çeyrek porsiyon meyve yedim
bu sabah kahvaltım;
saat: 8:30
tost ekmeğine sandwiç ( domates salata peynir) zeytin ve yarım dilim ballı ekmek
1 çay
ha gayret kuzum . olur . 67 yi görürsün . ne kalmış ki zatenAy onu hiç söyleme bende hasta oldum bugün, deli gibi çikolata istiyor canım, kahvaltıda kaçamak yapacam hatta azıcık
bu haftada veremeyecem ben anlaşıldı 2 haftadır mıh gibi çakıldım 68,1 göremedim bir 67 yi :)
İnşallah canım benim, yedim çikolatayı bir güzelha gayret kuzum . olur . 67 yi görürsün . ne kalmış ki zaten
Canım seni listede göremedim bu hafta sen kaç kilosun şimdi ? iyi gidiyor mu diyetha gayret kuzum . olur . 67 yi görürsün . ne kalmış ki zaten
canım ben listeye girmiyorum . çünkü diyet yapmıyorum . yaptığım şey aynı kiloda kalabilmek .Canım seni listede göremedim bu hafta sen kaç kilosun şimdi ? iyi gidiyor mu diyet
ah ah . akşam yemeseydin keşke.İnşallah canım benim, yedim çikolatayı bir güzel
afiyet olsun canım .
güzel gitmişsin .
2 kaşık yoğurt . 2 kaşık makarna yedim. bu kaşıklar bildiğimiz yemek kaşıklarımız . yani küçük bi porsiyon oldu.
saat 9 gibi nescaafe 2 si bi arada içtim
bu kadardı benim .midem iyi değildi . fazlasını yiyemedim.
regle 1 haftam kaldı. aslında iştahımın açık olması lazımdı. ama daha açılma yok .midem kendine yeni yeni geliyor
bu sabah 1 avuç taze fındık.
1 dilim ekmek .
1 küçük ekşi elma
şimdi nescafee 2 si 1 arada.
öğlen için yoğurtlu makarna.
yeşil zeytinli roka kuzukulağı marul ile salata.
ara öğün yeşil elma olur ancak .yanımda bolca var çünkü.
tabi bu da etki etmiştir .afiyet olsun canım düzelir inşaallah oruçtan sonra birden yemeğe başladın ya ondandr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?