Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

görürsün inşallah canım benim olmama daha bir 10 gün var ama döneme girdim ya ondan oluyor :)

kızlar Rabbim'e çok şükür pazartesi iş başı yapıyorum birazdan çıkıp iş yerime gideceğim tamamlamam gereken evrakları halledeceğim :)
hayırlı olsun . çok sevindim canım . nereye başlıyorsun . harika haber bu . yaşasınnnnnnnn

Harika! afiyet olsun.

cnm hayırdır kaçırdım sanırım ben geçmiş olsun ne ameliyatı
Cok sagol canim. Sag kulagimda kireclenmeden dolayi duymuyorum. Stapedectomy ameliyati olcam.
15 Subatti 8 Subat olarak yeniden degistirdiler. Sonrasinda 4-6 hafta recovery suresi var. araba falan kullanmam yasak benim icin zor bir surec olacak evde 3 cocuk var gurbette zor ama hayirlisi artik. Allah yardim eder.

Ara

Tambugday unundansıfır yag . arasında armut kivi ve en üst kat hariç her katta çeyrek çay kaşığı tahin pekmez var en üstte o etinin 25 kuruşluk çikolatasınin yarısı ve frambuaz var

Cuma günü en son evde artık rahat rahat kaçamak yapar dinlendirim nasılsa pazartesi iş başı yapacağım diyordum ki akşam üstü telefon geldi yarın öğleden sonra bekliyorlarmış :) olsun o kadar uzun zamandır iş aradıktan sonra rüya gibi :)

iş yerinde de rutinimi oturturum inşallah :) telefn yasakmış o yüzden ancak akşamları gelirim artık :)

Yaayyyyy

kızlar Rabbim'e çok şükür pazartesi iş başı yapıyorum birazdan çıkıp iş yerime gideceğim tamamlamam gereken evrakları halledeceğim :)
hayırlı olsun canım çok sevindim...

Harika! afiyet olsun.

Allah yardım eder canım...
Butun ofis ihlamur koktu.
çiçeğinin kokusuna bayılırım..bir de iğde ağacının çiçeğinin kokusuna ..baharda açınca 1 dal koparıp evde suya koy misssss
afiyet olsun..

selam kızlar...
öğlen

domates çorbası
tavuk döner
turşu ve acı biber turşusu
yoğurt

akşam

1 lavaş arası
ciğer şiş ve 1adana
şalgam suyu

eşim salı gecesi yola çıkacaktı uçak çok erkendi onun için gelemiyordu uçakla otobüse bilet alacaktım sabahına burada olacaktı..tesadüfen bir de baktım ek sefer koymuşlar uçak 18 de kalkacak 19:30 da evde olacak inşallah...9 saat yolda kurtulduve bir gün daha kazandık
annem de yarın evine gidiyor ..evimi de özledim gidip biraz kalayım.başbaşa kalın kocanla dedi sağolsun düşünceli kadın..
kazasız belasız gelsin inşallah..ben de salıdan itibaren izinliyimdinlenmeye çok ihtiyacımız var gerçekten 6 ay olmuş izin almayalı...kızım da 21 inde antalya da otele kampa gidiyor..1 hafta kalacak hem ders hem gezme..okul kursunun kampı..20 sinde kuzum 18 yaşına giriyor..babası onun için erken geliyor..ne çabuk 18 oldu ahh ahh..Allah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür versin inşallah....ayyy ne çok konuştum çenem düştü sevinçten...yarından itibaren pro ağırlıklı beslenicem 3-4 gün kociş gelene kadar 79 u ucundan görsem ya da yaklaşsam keşke...gerçi gelince kesin kaçamak yaparım ama olsun...ayyy hadi ben kaçar öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…