Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hayırlısı ile gelsin eşin cnm. kızçene de sağlıcakla uzun ömürler diliyorum :)

Mesaim bitti kizlar gidip oglusu okuldan alayim doooru eve. canim izgara tavuk istiyor onu yaparim yaninda salata ve pilav.

sersum sersumcum cok sevindim senin adina esinle basbasa olman da iyi olmis annecigin cok dusunceli davranmis bnm annem de boyledir bnde pro yapayim diyorum arrik su duzeni oturtmam lazim bir al bir ver olmuyor boyle

rabbim şifa versin cnm yaaa bende gürültülü bir işyerinde çalışıyorum artık bende duymuyo gibiyim

dün akşam;

saat: 19:30
3 kaşık ayran çorbası
4 adet lahana sarması
çeyrek porsiyon yoğutlu makarna

saat: 21:00
2 çay
yarım dilim börek
1 kuru incir

akşam kaçmış mı. 1 adana ve çiğer şiş.
afiyet olsun canım.

eşin geliyormuş gözün aydın .
güzel geçsin inşallah
kızçen 18 olmuş .ne çabuk gerçekten
ben buraya geldiğimde orta okula gidiyordu.
zaman hızlı gerçekten
yeni yaşı kutlu olsun kızçenin

üni. sınavlarına seneye mi giriyor . bu yıl girecek mi canım

sabahvesen. hayırlı olsun . telefon yasak ise yoğun bi iş yeri.
çok sevindin adına.

dün akşam yemeğim 2 köfte. kızarmış patates , patates az yedim .

saat 9 da hibiskus çayı ve 1 adet büyük ekşi elma.

bu sabah kahvaltım . az önce yedim hatta.
1 adet tost . bol kaşarlı , sucuk da vardı içinde.
ve 1 dilim çokookremli ekmek

öğlen yemeği için karalahana yemeği . 100 gr. otlu peynir . 1 adet ekşi elma var

Günaydın kızlar kendimden çok şikayetçiyim bir türlü düzen kuramadım acil vermem gereken kilom yok bu yüzden ağırdan alıyorum umarım bu salis bana kilo olarak dönmez

Günaydın kızlar kendimden çok şikayetçiyim bir türlü düzen kuramadım acil vermem gereken kilom yok bu yüzden ağırdan alıyorum umarım bu salis bana kilo olarak dönmez
umarım canım . dikkatli salarsan zarar gelmez diye düşünüyorum .

nasılsın , yoktun sanki ne zamandır . nerelerdesin . oğlanın dili nasıl oldu . daha iyidir inşallah

Canim bende oleyim herkes iyisin dedikce dedikce kilo aldim kimsenin lafina sozune bakma bizim vermemiz gereken daha cok kilo var artik isi beyimde halledip duzene gecmemiz gerekiyor bnde senin gibiyim bu ara o yuzden boyle yazdim ama iyi falan degilim farkindayim o yuzden bu zamana kadar cok acele vermeye xalistim cok fazla sok diyet yaptim hic duzenjm olmadi ama simdi kendime zaman verdim 2 veya en fazla 3 ay disimi sikcam ve bu surede sabredip karatay yapcam sacma sapan gecen 6 yildam snra anladim ki ac kalarak asla zayiflayamior ve douydugum tek diyet de karatay

Esim de benim tam tersim hayati boyunca zayifti simdi surekli vucut gekistirmek icin spor yapiyor kendine deli gbi bakiyor bu ara biraz da bncil kendi vucudundan baska bisey gordugu yok bende kendim basarisiz olunca daha da cok kiziyorum kendime dun yine geldi proteinlerini yedi kollarina bakti bakti bn de dun kacamak yapmistim bana bozuldu sanki ne de olsa basaramayacak der gbi sozleri vardi hep oyle olur ya bu da beni cok snirlendirdi

böyle yaptıkları zaman aslında sen başarılı oluyorsun.
öyle yapmasa zaten sen kilo alır durursun .
onun kendine dikkat etmesi çok iyi.
sen de kendine iyi bakmak zorundasın canım .kendi sağlığın için . kendin için .
kendine iyi bak lütfen .
spora falan gitsen ya sen de. madem eşin gidiyor .

benim eşim de zayıftır .
yani zaten kilo sevmez . onu biliyorum .
1.83 boyunda 78 kilo falan şu an . normalde 80 -82 civarı olurdu ama işlerinden dolayı biraz daha stresli . o yüzden sanıyorum öğün saatlerine çok özen göstermiyor ,yiyor ama ara öğün yapmıyor . günde 3 öğün yer . ama işte erkek bünyesi zaten kadınınkine benzemiyor . kadın yağlanmaya müsait . erkek kaslanmaya. öyle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…