Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bnde coo spor yapiorum cnm eve spor odasi kurduk zaten o yuzden kilomu gostermiyorum herkes cok iyisin diyor tabi esime hirs yapmam iyi bisey o da bilerek yapiyor ama sinir olmamak elde degil

bnde coo spor yapiorum cnm eve spor odasi kurduk zaten o yuzden kilomu gostermiyorum herkes cok iyisin diyor tabi esime hirs yapmam iyi bisey o da bilerek yapiyor ama sinir olmamak elde degil
bence kötü dememiş eşin .
seni gaza getirmek istemiş .
ve gelmişsin de .
işe yaramış .

tşekkür ederim canım evet yoğunmuş sanırım :)

Normalde pazartesi başlayacaktım ancak dün bayan aradı evrakların tam ise bugün için öğleden sonra gel dedi. ancak sabah arandım programda değişiklik olmuş ne zaman gideceğime dair arayacaklarmış. bugün sanırım evdeki son pinekleme günüm acaba kaçamak mı yapsam diyorum :)

dün yoğurt yerken dişimi kırdım bugün işe başlamadan onu da hallettirdim

12 gibi

1 fincan sade türk kahvesi

Öğlen

Kaçamak :)

Yemekten sonra

1 sade soda
2 ufak lokma ( fındıktan biraz büyük )

sersum sersumcum cok sevindim senin adina esinle basbasa olman da iyi olmis annecigin cok dusunceli davranmis bnm annem de boyledir bnde pro yapayim diyorum arrik su duzeni oturtmam lazim bir al bir ver olmuyor boyle
sağol canımcım...düşüncelidir sağolsun annem..ahha ahhh ben de bi oturtamadım..annem olunca da çok zor oluyor..o başka bişey pişiriyor ben başka yemek istiyorum..off offf...
1 porsiyonun yarısı adana canım 2 köfte koyuyorlar zaten şişte yarısı annemle bölüştük değişik yemek için ..
sağolasın...
evet yaa yıllar ne çabuk geçiyor...sağlık olsun yeter ki...kızım hazırlık okuduğu için seneye girecek canım..ama bu yıl da okulumuzun kursuna gidiyor..yavaş yavaş başladı artık..ikinci dönem daha da sıkı olacak

Günaydın kızlar kendimden çok şikayetçiyim bir türlü düzen kuramadım acil vermem gereken kilom yok bu yüzden ağırdan alıyorum umarım bu salis bana kilo olarak dönmez
ertesinde telafi edip kaçamakları sürekli yapmazsan gelmez geri..benim 2 kere de hatam bu oldu bir kez daha versem asla aynı hatayı yapmam..1 gün kaçamak yaptıysam 1-2 gün dikkat etmeliydim oysa ki...

karatay en güzeli aslında..ama aceleye gelmiyor...
erkekler hep şanslı zaten
Geldim geldim sorma bu kez 3 ay veriorm kendime canm bitsin bu is al ver al ver olmuyor
inşallah canım...

selam kızlar...sabah annemi yolcu ettim..vardı çok şükür..
dönüşte işe gittim tabii sürünerek...son 2.5 gün...
sabah

menemen
1 dilim çavdar
peynir zeyttin

öğlen

ezogelin çorba
hasanpaşa köfte
sütlaç

akşama kısık ateşte tavuk ve karışık sebze pişiriyorum..(kabak,havuç az patates)
az önce çok acıktığım için 2 çiğköfte yedimyemeğin pişmesine çok var daha

saat: 12:45
ayran çorbası yarım porsiyon
sebzeli makarna
patates patlıcan kızartması soslu yarım porsiyon

saat: 13:15
1 türk kahvesi

şu saate kadar nefes almadan çalıştığım için ağzıma birşey koymadım .

5.30 gibi

1 fincan sade türk kahvesi

Akşam yemeğim

Mantar sote
Tavuk nuget ( granit tava da yağsız kizartiyorum hem yapışmıyor hemde güzel oluyor )
Salata - ayran

Sabahlari 3 cocugu okula hazirlarken dogru durust kahvalti yapamiyorum. haftasonu gelsede soole keyifle kahvalti yapsam.
Oglen sandvich yerim sanirim.

bnde cok yorgunum artik kapansin bir okullar ya

Sabahlari 3 cocugu okula hazirlarken dogru durust kahvalti yapamiyorum. haftasonu gelsede soole keyifle kahvalti yapsam.
Oglen sandvich yerim sanirim.
bayiliorum haftasonu kahvaltilatina bnde yemegim cok hos gorunuyor bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…