Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hayırlı sabahlar kızlar biz haftasonu taşınma işleriyle meşgulduk gelemedim felaket yorgunum anlatamam regl olmadım gecikti yine kuyruk yerim nasıl ağrıyor anlatamam daha taşınma da bitmedi ne zormuşş

hayırlı sabahlar kızlar biz haftasonu taşınma işleriyle meşgulduk gelemedim felaket yorgunum anlatamam regl olmadım gecikti yine kuyruk yerim nasıl ağrıyor anlatamam daha taşınma da bitmedi ne zormuşş
Al
Ah kolaylık versin taşınma zor bir süreç.
Inşallah kendi evinize tasiniyorsunuzdur

Günaydın

Sabah yumurta peyni zeytin 2 di lik ekmek
Ara 2 kayısı
Öğlen
Mercimek çorba 2 dikim ekmek
Ara elma
Akşam patlıcan yemeği et sote 2 dikim ekmek

Günaydın

Sabah yumurta peyni zeytin 2 di lik ekmek
Ara 2 kayısı
Öğlen
Mercimek çorba 2 dikim ekmek
Ara elma
Akşam patlıcan yemeği et sote 2 dikim ekmek
Ay ben şöyle bir menü yazamadım ya ne güzel hiç kaçamak yok abur cubur yok gereksiz yemek yok hem saçma sapan yiyorum bide sütün arkasına saklaniyorum doğru düzgün beslensem sizden hızlı kilo vereceğimi biliyorum ama yapamıyorum bundan sonra daha dikkat etmem gerekiyor sanırım yaza kardeşim evlenecek düğüncüyüz yani şişko görümce olmayım dimi sonra kıyafet bulmakta zor oluyor artık sebebim var

Allah kolaylık versin çok zor taşınma işi uzun süre düzen oturmuyor ne kadar yapsanda hep iş var ben bide 7 aylık hamileyken taşınmıştım oturup ağlıyordum seninde şimdi kış günü çok zor olmuştur

Canım ben bu hafta bildirim yapamadım, rahatsızım biraz ve cumadan beri yatılı misafirim vardı kalabalık, bu hafta inşallah yaparım bildirim

Akşam doğum gününe gideceğiz orda yapacağım kaçamakları eklemedim, menüyü bilmedigimden

ay hemde nasıl her tarafım ağrıyorr ay o kadar sürüyor mu alışmak desene tam alışacakken tekrar taşıncaz aman Allahımm

sabah kahvaltm;

çeyrek ekmek arası domates peynir
2 çay

öğlen saat: 12:45

mercimek çorbası
ekmeğin ucunu yedim
makarna
havuç yoğurtlu

Sabah

Ara

2 kağıt bardak espresso
2 tane eti form çikolatalı

Öğlen
1 kağıt bardak şekersiz çay
3 YK bulgur pilavı
Patates kızartması ( yemekhane de yemek kalmamıştı patates kızartması yaptılar bulgur da vardı )

Ara

1 kağıt bardak espresso

Canim Allah kabul etsin Butun dualarin dileklerin gonlunce olsun insallah Rabbim bize de nasip etsin.

Selam kizlar benim ufaklik yuzunden tabletim elime gecmiyor anca ofise gelince size selam verebiliyorum. bugun regl oldum istahim acaip acildi ne bulsam yiyorum. o yuzden yediklerimi buraya hic yazmayayim.
havalar yine isindi buralarda Turkiyedeki Haziran ayi gibi ama ben kar yagisina aseriyorum resmen
En yakin karli daglar ucakla 2-3 saat pehhh
Birazdan oglusu okuldan alip eve gidip onyuzbininci kez Sen Anlat Karadeniz dizisini seyredicem. Jenerik muzigide beynime kazinmis vaziyette surekli tekrar edip duruyorum biri sokup ordan cikarsin artik. Yoksa yakinda ruh hastasi falan oldugumu dusunmeye baslayacaklar. Daha once boyle bisey hic basima gelmemisti.

sabah kahvaltım;
saat: 9 : 30

ekmek arası zeytin domates biber kaşar
2 çay
1 bardak su

öğlen yemeğim;
saat: 13.00

domates çorbası
çeyrek porsiyon pilav
çeyrek porsiyon nohut
ayran

saat: 14:05
1 orta türk kahvesi

Akşam doğum gününe gideceğiz orda yapacağım kaçamakları eklemedim, menüyü bilmedigimden
Ha ha ha vicdan yapmayim bari herkes yapıyormuş

ay hemde nasıl her tarafım ağrıyorr ay o kadar sürüyor mu alışmak desene tam alışacakken tekrar taşıncaz aman Allahımm
Merak etme sen geri taşınacağın için senin öyle olmayacaktır bide bende çocuklar küçük olduğu için yardım edecek kimsede olmadığı için öyle oldu

Ben sansliyim. Burda misafirlige gittigim zaman yuzde doksan dokuz ac kaliyorum hatta su bile icmedigim oluyor. genellikle evde biseyler yiyip oyle misafirlige gidiyorum.
Bencede şanslısın biz misafirliğe gidince kalorileri neredeyse 1000 er 1000 er sayacağız Türkiye'nin taşına toprağına kurban her şeyimiz güzel hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…