Alhayırlı sabahlar kızlar biz haftasonu taşınma işleriyle meşgulduk gelemedim felaket yorgunum anlatamam regl olmadım gecikti yine kuyruk yerim nasıl ağrıyor anlatamamdaha taşınma da bitmedi ne zormuşş
Ay ben şöyle bir menü yazamadım ya ne güzel hiç kaçamak yok abur cubur yok gereksiz yemek yok hem saçma sapan yiyorum bide sütün arkasına saklaniyorum doğru düzgün beslensem sizden hızlı kilo vereceğimi biliyorum ama yapamıyorum bundan sonra daha dikkat etmem gerekiyor sanırım yaza kardeşim evlenecek düğüncüyüz yani şişko görümce olmayım dimi sonra kıyafet bulmakta zor oluyor artık sebebim varGünaydın
Sabah yumurta peyni zeytin 2 di lik ekmek
Ara 2 kayısı
Öğlen
Mercimek çorba 2 dikim ekmek
Ara elma
Akşam patlıcan yemeği et sote 2 dikim ekmek
Allah kolaylık versin çok zor taşınma işi uzun süre düzen oturmuyor ne kadar yapsanda hep iş var ben bide 7 aylık hamileyken taşınmıştım oturup ağlıyordum seninde şimdi kış günü çok zor olmuşturhayırlı sabahlar kızlar biz haftasonu taşınma işleriyle meşgulduk gelemedim felaket yorgunum anlatamam regl olmadım gecikti yine kuyruk yerim nasıl ağrıyor anlatamamdaha taşınma da bitmedi ne zormuşş
Canım ben bu hafta bildirim yapamadım, rahatsızım biraz ve cumadan beri yatılı misafirim vardı kalabalık, bu hafta inşallah yaparım bildirimKilo Verenler
1. nadalvanos -700 gr
2. mesmeser -600 gr
3. sarfansari -500 gr
4. sabahvesen -300 gr
5. okuyucuu -200 gr
YAZANLAR HEP VERMİŞ MAŞAALLAH KIZLAR TEBRİK EDİYORUM YAZMAYANLAR VAR OLMADI YARIN TEKRAR DÜZENLERİM :)
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
Akşam doğum gününe gideceğiz orda yapacağım kaçamakları eklemedim, menüyü bilmedigimdenAy ben şöyle bir menü yazamadım ya ne güzel hiç kaçamak yok abur cubur yok gereksiz yemek yok hem saçma sapan yiyorum bide sütün arkasına saklaniyorum doğru düzgün beslensem sizden hızlı kilo vereceğimi biliyorum ama yapamıyorum bundan sonra daha dikkat etmem gerekiyor sanırım yaza kardeşim evlenecek düğüncüyüz yani şişko görümce olmayım dimi sonra kıyafet bulmakta zor oluyor artık sebebim var
Al
Ah kolaylık versin taşınma zor bir süreç.
Inşallah kendi evinize tasiniyorsunuzdur
Canım ben bu hafta bildirim yapamadım, rahatsızım biraz ve cumadan beri yatılı misafirim vardı kalabalık, bu hafta inşallah yaparım bildirim
Allah kolaylık versin çok zor taşınma işi uzun süre düzen oturmuyor ne kadar yapsanda hep iş var ben bide 7 aylık hamileyken taşınmıştım oturup ağlıyordum seninde şimdi kış günü çok zor olmuştur
Canim Allah kabul etsin Butun dualarin dileklerin gonlunce olsun insallah Rabbim bize de nasip etsin.Slm kizlar hala umredeyim ama 3 gun kaldi donmeme sizi cok ozledim hepinize dua ettim kilo konusuna gelince hergun inanilmaz bir tempo var gunluk ortalama 25 bin adim atiyorum hava sicak veya ilik malesef otel de yiyorum ama disardan birsey yiyemiorum turkiye burnumda tutuyor
Seylanin Gunlugu seylacim bu konuda seni ne kadar iyi anliyorum suanda bilemezsin turkiye de olsan al bir simit ye ama burdaki simot sarayinin bile lezzeti yok sanki
sersum canim bana ozelden babain adini yazar misin eger istersen tabiki ona dua etmek istiyorum
Hepinizi cok ozledim sizi seviyorum kizlar iyiki varsiniz
Akşam doğum gününe gideceğiz orda yapacağım kaçamakları eklemedim, menüyü bilmedigimden
Sen bu menülerle çok daha fazla kilo vermen gerekiyor menüler çok güzel afiyet olsun
Ha ha ha vicdan yapmayim bari herkes yapıyormuşAkşam doğum gününe gideceğiz orda yapacağım kaçamakları eklemedim, menüyü bilmedigimden
Merak etme sen geri taşınacağın için senin öyle olmayacaktır bide bende çocuklar küçük olduğu için yardım edecek kimsede olmadığı için öyle olduay hemde nasıl her tarafım ağrıyorray o kadar sürüyor mu alışmak desene tam alışacakken tekrar taşıncaz aman Allahımm
Bencede şanslısın biz misafirliğe gidince kalorileri neredeyse 1000 er 1000 er sayacağız Türkiye'nin taşına toprağına kurban her şeyimiz güzel hamdolsunBen sansliyim. Burda misafirlige gittigim zaman yuzde doksan dokuz ac kaliyorum hatta su bile icmedigim oluyor. genellikle evde biseyler yiyip oyle misafirlige gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?