- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
canm hep soylerim karbo hidrat karbonhidrati dogurur diye:)selamlar. dün ve bugün de kontrolsüzce ekmek/unlu mamül tüketimim devam etti. bu hafta karbonhidratı yasaklıyorum kendime
Allah kabul etsin cnmtünaydın kızlar. cuma akşamı ve dün kaçamak günü oldu benim için. bugün orucum ve bugünden itibaren dikkat etmeye tam gaz devam :)
bennnnnn meydan okumana cvp veriorum sersumla daha uygun olabilir aslimda ama olsun bnde varim yarisa senle:)Kızlar ya bende çok fena motivasyon eksikliği var yarışmı yapsak acabasersum canım özellikle senin boyun boyuma kilon kiloma uygun yarış yaparsak daha hızlı veririz
Yok mu başka yarış yapan meydan okuyorum
Kızlar ya bende çok fena motivasyon eksikliği var yarışmı yapsak acabasersum canım özellikle senin boyun boyuma kilon kiloma uygun yarış yaparsak daha hızlı veririz
Yok mu başka yarış yapan meydan okuyorum
oy kıyamam . canım benim .Zor çocuklar için
Ben bir de yapım gereği son dk insanı değilim. Kızımı çok önceden kaldirip, evden çıkmadan baya oyun felan oynuyoruz öyle gidiyor.
Kalkar kalkmaz beşikten evcilik oynayarak kalkıyor zaten
Ben anneyim sen kizimsin, tamam mı diye uyanıyor :)))))
aslında büyük oğlan ile gitmiştim küçüktü o zaman .Biz de eşimle on yargiliydik. Sonra eşim bir gün çorbacı da arkadaşının tabağından tadına bakmış, fena değil bir gün deneyelim dedi, 4 senedir içmeye gidiyoruz.
Biz siyah paça içiyoruz, siyah çok yumuşak et oluyor içinde.
Yan masamizda beyin salatası yiyenler oluyor paçacı da. Eşim onu da deneyimleyelim diyor bir gün :)
kahvaltı yapmıyor muydun ki daha öncegünaydın. iyi haftalar herkese.
şekersiz türk kahvemi içtim. balık yağımı, vitaminlerimi içtim.
aslında bu sabah değişiklik yapıp kahvaltı yapacaktım. kepekli ekmekle tost yapacaktım ama hem canım istemedi hem ona zaman harcamak istemedim.
ufaktan da açım gibi bu sabah. normalde öğle yemeği saatinden önce açıkmam. uykusuzluktan aç hissediyorum sanırım.
tam bir iç döküş oldu benimki
güzel bir hafta olsun.
İnşallah canım güzel bir hafta geçirmek nasip olsungünaydın. iyi haftalar herkese.
şekersiz türk kahvemi içtim. balık yağımı, vitaminlerimi içtim.
aslında bu sabah değişiklik yapıp kahvaltı yapacaktım. kepekli ekmekle tost yapacaktım ama hem canım istemedi hem ona zaman harcamak istemedim.
ufaktan da açım gibi bu sabah. normalde öğle yemeği saatinden önce açıkmam. uykusuzluktan aç hissediyorum sanırım.
tam bir iç döküş oldu benimki
güzel bir hafta olsun.
Canım bende dün fast food yedim hemde baya yedim, haftasonları illa kaçıyor ipin ucu, Verdiğimi almazsam geri şuan belimi ince ve rahat hissediyorum, elbiselerim hafif bol olup rahat giydim mi kendimi iyi hissediyorum, azıcık şişsem hemen motivasyonum düşüyor.kahvaltı yapmıyor muydun ki daha önce
uykusuz musun . gece uyumadın mı .
ben 2 domatesli 2 yumurtalı omlet yedim. ekmek yemedim. zaten zamanım kalmamıştı omleti de ayakta yemek zorunda kaldım. sanıyorum 30 sn sürdü yemem .
fırladım çıktım. onu pişirmeseydim keşke diye düşündüm . çünkü oturup yiyemedim. ziyan olmasın diye yedim resmen .
sabah çocuklara beslenme hazırladım . mataraları doldurdum . çantalara koydum .
onlara sabah kahvaltısı hazırladım .
öğlen ne yiyeceklerini ayarladım.
kendime omlet yaptım .
giyindim . büyük oğlanı kaldırdım çıkmadan okula gidecek çünkü.
derken omleti ayakta yedim . fırladım .
tam 7 de otobüs durakta oluyor çünkü. en geç 06.55 de evden çıkmış olmam lazım .
şimdi kahvemi içiyorum .
hafta sonu hiç esirgemedim kendimi. yedim yedim. canım ne çektiyse.
aburcubur.
cips . çikolata. kurabiye. ne istediysem yedim.
hem gece bile yedim .
bu hafta bi tuhaftım ya .
aynıyım canım .İnşallah canım güzel bir hafta geçirmek nasip olsun
Canım bende dün fast food yedim hemde baya yedim, haftasonları illa kaçıyor ipin ucu, Verdiğimi almazsam geri şuan belimi ince ve rahat hissediyorum, elbiselerim hafif bol olup rahat giydim mi kendimi iyi hissediyorum, azıcık şişsem hemen motivasyonum düşüyor.
Sabah kahvaltım;
8 tane siyah zeytin
ince yarım dilim ekmek
ince bir dilim kek (dün oğluşumla yapmıştık havuçlu bol cevizli:))
Birde dukan içeceğim hazır inşallah başlıyoruuumm :)
Amin cnmcanm hep soylerim karbo hidrat karbonhidrati dogurur diye:)
Allah kabul etsin cnm
bennnnnn meydan okumana cvp veriorum sersumla daha uygun olabilir aslimda ama olsun bnde varim yarisa senle:)
Yuppiii işte ben şimdi kilo veririm sanırım gazla çalışıyorumbennnnnn meydan okumana cvp veriorum sersumla daha uygun olabilir aslimda ama olsun bnde varim yarisa senle:)
Canım emziren annelere yeşil çay çok tavsiye edilmiyor ama 7 aylık oldu ek gıdayada başladık bende o içecekten bugün yaptım içiyorum şimdi denemiş olayım aaadddaaa yı geçeceğimhaydi bakalım hanımlar, canım valla benim 1 kilom kaldı inşallah bu hafta tekrar almazsam yoksa hodri meydan derim bu hafta şu detoksa başlayacağım inşallah tekrar o bana iyi geliyor hazımsızlığa falan bence sende dene
İnşallah canımYuppiii işte ben şimdi kilo veririm sanırım gazla çalışıyorum
Canım emziren annelere yeşil çay çok tavsiye edilmiyor ama 7 aylık oldu ek gıdayada başladık bende o içecekten bugün yaptım içiyorum şimdi denemiş olayım aaadddaaa yı geçeceğim
Hahaha bu hafta herkes bunu içiyor galibaSabah kalktigimdan beri kulagimda uguldama cjnlama var. Tansiyonun mu yüksek dedim ama, sabahat beri dükkan birası jviyorumm içinde sıkılmış limon var, öyle olsa düşerdi şimdiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?