yoğurt yoğurt yoğurt.1 simit
15 küçük zeytin
1 salatalık yedim. çay içtim. ama doymadım . ne yapabilirim bilmiyorum
Ay bugün yapacak yemek bulamıyorum bende mercimek yapayım bari hem kolay olur hergün uğraştırıcı yemek yapmaktan usanıyorum bazenbnde bu hafta mercimek yedim gecen hafta daha dogrusu
Ben yarıştayız sanıyordum ne güzel kendimi tutuyordum senin mesajını okudum sıcacık pidenin başından girip sonundan çıktım bidaha sıcak ekmek almak yok
merkete gittim canım. ayran aldım . onu içeceğim .yoğurt yoğurt yoğurt.
şimdi olsa da ben de yesemmmm
dayanabilecek misin peki.canım bişey yemek istemedi. öğlen yemeğini es geçiyorum. bol sütlü bir kahve yaptım. bu iştahımı açar. öğleden sonra bişeyler yerim artık.
şekerim kahvaltı da da yememişsin .sabah
balık yağı, vitamin-mineral takviyesi,
sade kahve, siyah çay, adaçayı
öğlene doğru ikramlık lokum (diyette olduğumu unutup yedim bunu)
diyette olduğumu unutmasam çok iradeliyim aslında
hee çok değişikmiş .@demirleke yok canım az yemiştin bence, ayranı da içince yeterli olmuştur ne güzel.
hepimizi düşünüyorsun, bu yüzden ayrı seviyorum seni. benim yememe durumum şeker dengemle ilgili. sık sık yersem şeker dengem bozuluyor (son bir haftadır olduğu gibi). yoksa aç kalmakla hiç sorun yaşamıyorum. yedikçe acıkıyorum anlayacağın.
midem boş ama beyin ve enerji olarak aç hissetmiyorum. şimdi kahve içtim ya, o biraz midemi kazır da acıkırım ufak tefek bişeyler yerim. akşama da yoğurtla pırasa yapıcam, detoks olur. evde iki dilim ekmekle pırasadan başka bişey yok zaten
Yapmasına yaparım da her gün açık yogurdu iş yerime taşımak zorYoğurt öğünlerde en güzel şey canım, ev yoğurdu daha iyi oluyor ama ben hazır yiyemiyorum, kendi yaptığımdan yiyorum, hem probiyotik bakımından daha zengin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?