- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
bnde bu hafta mercimek yedim gecen hafta daha dogrusuSabah
Çavdar kemiğinde 2 tost yedim
Dükkan birası yaptım, onu içiyorum gün boyu
Biraz önce 17 dk leslie yaptım. Inşallah bu hafta yapacağım her gün
Öğlen yemeği 1 dili ekmek pulaş ye ege yiyeceğim
Akşama da yeşil mercimek yemeği yapacağım
eşin baya abartmış mı hafta sonu.Hafta sonu benim de kacamakla geçti
Eşim bir gün önceden cumartesi kahvaltıya kaşarlı suçluluk pide yaptırmak için planlamıştı onu yedim
Akşamına carsidaydik lahmacun ye ege gittik
Pazar günü bari hafif olsun dedim seba yemeği yaptım ama eşik akşam çağına chesecake almış gelmiş bunda da
yeşil çay çok severim. ama bitti benim de. ne zamandır içmiyorm . 1 yıl olmuşturYuppiii işte ben şimdi kilo veririm sanırım gazla çalışıyorum
Canım emziren annelere yeşil çay çok tavsiye edilmiyor ama 7 aylık oldu ek gıdayada başladık bende o içecekten bugün yaptım içiyorum şimdi denemiş olayım aaadddaaa yı geçeceğim
ben de 2 gün yedim . dün bitti.bnde bu hafta mercimek yedim gecen hafta daha dogrusu
Yoğurt öğünlerde en güzel şey canım, ev yoğurdu daha iyi oluyor ama ben hazır yiyemiyorum, kendi yaptığımdan yiyorum, hem probiyotik bakımından daha zenginhemen hemen her öğlen ya bulgur ya makarna ya da arpa şehriye pilavı çıkıyor az yiyorum yemezsem doyamıyorum diye sütaşın ufak yoğurtlarından aldım yanımda götüreceğim karbonhidrat grubu yerine yoğurt yiyeceğim o zaman doyarım
Ah canım ah olamadım şöyle dimdik istikrar, kattii diyetben de 2 gün yedim . dün bitti.
akşam patates kızarması . yoğurt yedim
sonra 2 tane küçük tatlı.
ayvalık tan kv yollamıştı. onu sütle pişirdim. taze peynir tatlısı şeysi.
maşallah gündüz harikaydım da . akşam batırdım işi.
Seylanin Gunlugu nerede . gelmiyor ne zamandır demi
canm o ameliyat oldu ya gelemicem demisti sanirim bu arada ben aksamlari yemiorum sana soyledigimden beri:)ben de 2 gün yedim . dün bitti.
akşam patates kızarması . yoğurt yedim
sonra 2 tane küçük tatlı.
ayvalık tan kv yollamıştı. onu sütle pişirdim. taze peynir tatlısı şeysi.
maşallah gündüz harikaydım da . akşam batırdım işi.
Seylanin Gunlugu nerede . gelmiyor ne zamandır demi
oooo hem corba hem latates hem makarna oglennnnn:)merhaba hayırlı sabahlar kızlar;
dün hızlı bir tempoyla başladım haftaya gelemedim resmen buralara dünden bahsedeyim biraz..
sabah ;
çeyrek ekmek sandwiç
2 çay
öğlen;
mercimek çorbası
başemal soslu patates
erişte yağsız makarna
yoğutlu havuçtanda 4 5 çatal aldım
aralarda çay içtim
1 ara yapıp türk kahvesi içtim
akşam ;
kuzenimin doğum günü vardı çoştum biraz
2 poğaça
arpa şehriye salatası bolcana
2 çay
canm o ameliyat oldu ya gelemicem demisti sanirim bu arada ben aksamlari yemiorum sana soyledigimden beri:)
oooo hem corba hem latates hem makarna oglennnnn:)
öyle ya. niye ki acaba.Ah canım ah olamadım şöyle dimdik istikrar, kattii diyetsen de bendensin ya akşam ya haftasonu ipin ucu kaçıyor
canım ya.günaydınnnn
dün çok sağlıksız geçti. kendimi toparlamam lazım. son tartıldığımdan 0,4 kg fazla çıktım.
bugün adaçayı kürü yapıcam.
üç poşet adaçayım var, gün boyunca üstüne sıcak suyu döküp döküp içmeyi planlıyorum.
normalde adetimin bugün yada en geç yarın olmasını bekliyorum. ama hiç belirti yok. gecikirse haftasonu önemli toplantım ve yolculuğum var, yolculukta çok zor olur, çok yoğun kanamam oluyor benim. üstüne kas ağrısı, bulantı, depresiflik de cabası. o şekilde toplantı offfff...
inşallah adaçayı söktürür hemen.
İnşallah canım, bu ay bende çok oldum bugün son gün bitiyor inşallah, sıcak tut kendini o da çabuk söktürürgünaydınnnn
dün çok sağlıksız geçti. kendimi toparlamam lazım. son tartıldığımdan 0,4 kg fazla çıktım.
bugün adaçayı kürü yapıcam.
üç poşet adaçayım var, gün boyunca üstüne sıcak suyu döküp döküp içmeyi planlıyorum.
normalde adetimin bugün yada en geç yarın olmasını bekliyorum. ama hiç belirti yok. gecikirse haftasonu önemli toplantım ve yolculuğum var, yolculukta çok zor olur, çok yoğun kanamam oluyor benim. üstüne kas ağrısı, bulantı, depresiflik de cabası. o şekilde toplantı offfff...
inşallah adaçayı söktürür hemen.
kıyamam ya . nolcak bizim halimiz . illa o çikolatayı yiyoruzDun aksam bnde xok yogundum kizlar oglen 3 kasik kiyma yemegi ve 2 kasik bulgurla yogurt yemistim aksam ise sebze yogurt 1 dilim ekmek ikindi de bir elma bir bardak kefir icmistim yedim dun en son bir bardqk sut
Bu sabah 1 ceviz dunden suda beklettigim
1 yumirta bir dilim ekmek
5 zeytin ve maydonoz yedim
Hee unutmadan sun 35 kalori olan stiks cikolata varya ondan yedim
evet canım aynen ben de iş yerinde oturmaya kalkmaya bile korkuyoum o günlerde. saat başı değiştiriyorum, anca başa çıkabiliyorum. bazen kazalar olsa dacanım ya.
zor benim de yoğun oluyor regl. oturduğum yerde aniden oluyor . anlıyorum .ayağa kalkmaya korkuyorum . iş yerinde koltuğuma bile geçiyor .çok tedbirli olmam lazım. senin de öyle.
öyle mi canım, çorap morap ne varsa giyiyorum öyleyse benİnşallah canım, bu ay bende çok oldum bugün son gün bitiyor inşallah, sıcak tut kendini o da çabuk söktürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?