- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Afiyet olsun cnmAkşama ne yemek yapacağım kaygısı yaşıyordum
Ciğer görünce kafamda ışıklar yandı
Buzluktan çıkardım akşam ciğer yapayim
fıstığım dündü o mesajım. yemedim bi şey . 1 tane ayran içtim .Elma ye varsa.
afiyet olsun . ben onu pek yapmıyorum .Akşama ne yemek yapacağım kaygısı yaşıyordum
Ciğer görünce kafamda ışıklar yandı
Buzluktan çıkardım akşam ciğer yapayim
ben 2 bar diye okudum ama. ondan dedim çok diye şekercim.Dün öyle oldu cnm 1 bar 2 Kemalpaşa. Genel toplantı vardı dün tatlı çıktı mecburen
Ben et gibi yağda söylemiyorum sonra soğan kırmızı bile yeşil biber ekleyip p isiriyorumfıstığım dündü o mesajım. yemedim bi şey . 1 tane ayran içtim .
afiyet olsun . ben onu pek yapmıyorum .
çocuklar yemiyor.
sen arnavut ciğeri mi yapıyorsun . nasıl yapıyorsun
bak mesajın burda.Sabah
Eki Görüntüle 2110807
8.00
Yarım kağıt bardak espresso
Ara
2 adet Nestle bitter çikolatali tam tahılli bar
1 bardak çay
2 adet ceviz ici
Öğlen
Ufak paket Sütaş light yoğurt
3-4 YK domatesli makarna
Acılı tarhana çorbası
Tavuk ciğeri
2 adet Kemalpaşa tatlısı
Ara
1 ceviz içi
1 adet hurma ok
Sabah
10 tane zeytin
1,5 dilim ekmek
3 küçük parça peynir
2 bardak çay
Öğlen
Sabah iyi yedim ama öğlen henüz yemedim kızlar dün ki mide sıkıntısı yüzünden canım bişey istemiyor birde böyle kalbim pır pır çarpıntım var bakalım yerim heralde birazcık birazdan
Yok aslında bilmiyprum ki bu ara üst üste çok üzüntü yaşadık, dünde midem kötüydü ya bünyte zayıf düştü galiba, şimdi tansiyonumu ölçtürdüm 9-6 tansiyonum düşmüş ondan heraldeCarpinti neden acaba bir ilac yan rtkisi mi
canım yaşadığın stres çarpıntıyı yaparYok aslında bilmiyprum ki bu ara üst üste çok üzüntü yaşadık, dünde midem kötüydü ya bünyte zayıf düştü galiba, şimdi tansiyonumu ölçtürdüm 9-6 tansiyonum düşmüş ondan heralde
iyi gidiyorsun canım .
maşallah .
dukan içeceği tarif versen ya. zor değilse yazması.
afiyet olsun canım .
sanki gün içinde tatlıyı fazla yemişsin gibi geldi.
2 çikolatalı bar
kemalpaşa
yanlış yazmış olabilirim cnm 2 adet kemalpaşa :) 1 bar :)ben 2 bar diye okudum ama. ondan dedim çok diye şekercim.
yanlış yazmışım cnm :)bak mesajın burda.
1 tane ise sıkıntı yok bence de.
Canım 3 tatlı kaşığı yeşil çayı 750 ml sıcak su ile demliyorum soğuduktan sonra süzüp içerisine yarım limon sıkıyorum ve 1 şişe maden suyu koyup içiyorum tadı fena olmuyor tavsiye ederimiyi gidiyorsun canım .
maşallah .
dukan içeceği tarif versen ya. zor değilse yazması.
Merak etme canım artık bende dikkat edeceğim inşallahhadi hadi yaz geliyor nadalcim.zayiflayanlar nasil zayifliyor ac kaliyorlar yeri geliyor her istediklerini yemiyorlar biz de masallah ne bulduysak gomuyoruz musluman dedigin iradeli olmali bizde oyle olacagiz peygamberimiz bikac hurmayla gun gecirirken biz neler yiyoruz da doymuyoruz
canimm dikkat edicektik aksamlari axaba gun icinde yiyemiyorsun ya cok ondan mi aksamlari acikiyorsun canim
Geçmiş olsun canım bende bıktım wcye gitmektenCanım dukan içeceği çok wc ye götürüyor maalesef ama iyi ödem atılıyor böylelikle, ben bugün ara verdim dün neden oldu anlamadım midem bozuldu gece kötüydüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?